B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Skattekontoret tjänstebil företagsbeskattning bil företagsbeskattningen bil tjänstebil och plus; Skattekontoret 2014-10-11

Företagsbeskattning bil med Home Office aktiviteter

Advertisement

Hej alla!
I mitt förra företag, hade jag en fält tjänsteverksamhet från inrikesdepartementet utan att beskatta resor till filial eller huvudkontoret. Sysselsättnings noterades: Service börjar och slutar är inrikesdepartementet.
I min nya arbetsgivare nu revisorer skulle beskattas ett schablonbelopp 15 dagar med 0,03% för resor till kontoret.
Vad vänligen är korrekt, och där kan jag detaljerade förklaringar nachlesenß

För ditt svar, jag är mycket tacksam!

hälsningar Jens

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Reglerna hittar DU i § 8 punkt 2 EStG.

Här exempel:

http://kuerzer.de/KFZversteuerung

Dessutom beror det på kontraktet. Om det verkligen är känd som hem kontorsarbete, skulle sedan köra i insatsen vara en affärsresa UDN beskattning fel.

När arbetet är hemma endast tillåtet UDN i drift ett verk är tillgängligt, då det skulle vara rätt.

ES skiljer sig i frågan är för dig i drift, en separat skrivbord (använd inte en 20 Aussendienstler vardera om de finns) eller inte.

Related questions

Tjänstebilar men utan Home Office - skattereduktion

Hej! Jag arbetar i säljkåren, har tjänstebil (1% kontroll) men ingen hemmakontoret systemet. Att mitt arbete är ca 40 km hemifrån, och för det sätt att arbeta fortfarande också erkänt något per Kiklometer. Alltså, jag är verkligen en månad mycket min

Hur man beräknar resekostnader som en själv m perioden; Home Office från & comma; w & period; du Outsourcer besökt & quest;

när jag besöker min klient -sonst Home Office har-som jag förväntar åkattraktioner där från (400 km runt u. tillbaka)? Pendling ersättning? Så jag ber mina klienter - som det fastställs i mina avgift arrangemang - antingen en något lägre timtaxa (110

Fältservice med Home Office & comma; Arbetsrum avdragsgill & quest;

Hej gemenskap, Jag har en fråga till inrikesdepartementet. Från 1:02:15 Jag vill föra en ny arbetsuppgifter. Sedan dess har jag arbeta som säljare på fältet och i min anställning Home Office finns, är min fråga: Vad och när kan jag sälja det? Jag bor

Kontor utan luftkonditionering - rätt på Home Office & quest;

Vårt kontor ligger för närvarande på nästan 40 grader outhärdlig utan luftkonditionering och jag ahbe känner att det inte längre att kunna koncentrera sig på arbetet. Måste godkännas i detta fall, hemmakontor? Min chef är fortfarande på andra sidan,

Kan jag Home Office utomlands motion & quest;

Hej finansiella experter! Jag arbetar sedan 2012 i Tyskland, främst i hemmakontor (ca 1 gång per vecka på kontoret). Av familjeskäl vill min fru och jag zurrück till Spanien oavgjort, på lång sikt. Här skulle jag vilja fortsätta att driva mitt arbete

Bekräfta Home Office

Hej! Jag arbetar min. En dag i veckan från hemmakontor. Häromdagen var jag är på väg in. För att göra reklam kostnader för skatteändamål krävs det, som jag har förstått, en bekräftelse från AG. Nu ska jag vorformulieren bekräftelse att säga. kan vara

Home Office i Sydamerika eller på tour & quest;

Bästa Team! Jag arbetar som Verwaltungsfachangstellte. Har absolut ingen kontakt med mina patienter utom gånger per post eller telefon. Jag arbetar 40 timmar i veckan på datorn. Min kollega redan gör två gånger i veckan Home Office. Mina tankar var n

Kan kostnaden för en låssmed av Whgs- u & period; Home Office dörr öppnas lösa & quest;

Kostnaden var 170 euro. Om så är fallet, då allt är avdragsgill eller bara anteilg (genom kvadrat)? Ja, om ett lagförslag är närvarande, och detta betalades kontantlösa arbetskostnadsandelen som är avdragsgill i alla fall som hushåll entreprenadkostn

Home Office stryka - tillåtet & quest;

Hej! Jag gick med sedan 2010 en Tag Home Office i veckan och få godkänt skriftligen av mina tidigare Pre glasunderlägg. Sedan 2011 har men en ny Pre-Setter (förmodat min tidigare Pre-Setter) och detta har i tysthet antagit det. Sedan ett par veckor v

Home Office och övertid & quest;

Som det brukar regleras när man arbetar hemifrån medan du arbetar övertid? Du skriver det själv på sina timmar, om jag gör en hel del övertid på grund av ett svårt projekt och min chef sedan lägga en stor mängd övertid, måste han acceptera det? Man k