B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Legal inkomstskatt skattebyrån skatt kontor & plus; Höger EStG Tjänstepension 2012-02-10

Företaget pensionssystem misslyckats med att ge

Advertisement

Hej!

Under några år har jag betala för min pension a. Två år sedan, har jag ökat beloppet. Jag har gett dessa belopp aldrig Lohnsteuerjahresausgleich. IRS kallar för närvarande höga skulder och motsvarande skattebetalningar.

Kan jag dra av dessa belopp till flera år i efterskott? Från vilket år pengarna försvinner?

Tack för ett svar.

answers

Tjänstepension är faktiskt dras av från bruttolönen, så du behöver dessa inte längre i sina självdeklarationer visar. Om bedömningarna PIT redan rättsligt bindande, sedan ingenting mer. Den höga efterskotts och samtidig förskott är mestadels baserade på arbetare som antingen har andra inkomster beskattas, som tidigare inte anses, såsom hyresintäkter eller vad leder till höga skulder och samtidig VZ, för makar som både löneinkomst är skatteklass III / V avser.

Faktiskt din pension som du kallar det bör vara ett innehåll konvertering, då detta skall dras av från den månatliga bruttolön och inte längre måste göras separat någonstans hävdat.
Titta på de tider din löne. Eftersom mängden ska visas.
För frågor som mer.

Bidrag till tjänstepension är i deklarationen anges inte eftersom de dras av från brutto.

Skatte betalning måste ha andra orsaker.

Hej!

Detta skulle behöva veta vad ett pensionssystem som är exakt.

När innehåll omvandling som redan har tagits med i beräkningen och inte där.

Bör bidraget betalas ut av beskattade pengar kanns i deklarationen. Men bara om inkomstskatt bedömningen är ännu inte slutgiltigt.

Varför frågar FA av en anställd förskottsbetalningar?

hälsning

Barmer

Related questions

Har företaget pensionssystem i katastrofen & quest;

Som lekman, jag har nu en gång trodde gjordes på tjänstepensioner, och om det är vettigt att fortsätta att betala in ett system som jag senare kan bara tillbaka får hälften. Med den andra halvan, jag stöder försäkring, arbetsgivaren, sjukförsäkring o

När var företagets pensionssystem i Tyskland

Så jag menar, hur länge har BAV, ingen rätt till det. Den Wikipedia säger: Historisk: 21 december 1974 till 31 december 2000 tio år åtagandeperiod och 35 års ålder år intjänande var nödvändiga. Förutom det fanns förordningen att åtagandet av åtminsto

Företaget pensionssystem fortfarande relevanta & quest; När betalas & quest;

är ett företag pension fortfarande vanligt? Jag hör bara från mina föräldrar eller deras bekanta därav, inte med den yngre publiken. Och om det fortfarande finns tillgängliga när du får pengar när du har rätt till betalning? Sedan 1.1.2002 har alla e

Vem ska betala företagets pensionssystem i fallet med en lång tids sjukdom & quest;

Jag har ett företag pension. För detta ändamål, en teoretisk fråga: Anta att jag blir sjuk och måste exponera längre sikt. Efter 6 veckor mitt påstående löper på löner och sjukförsäkring kommer att täcka deras del. Hittills allt klart. Men hur är det

Ny arbetsgivare föreskrivs medel som företagets pensionssystem - alternativ till privata pensioner

Hej! Jag har bytt jobb och min nya arbetsgivare erbjuder mig möjligheten att tjänstepension med en AS-Fonds. Jag har faktiskt läst allt men inte riktigt förstått mig vad det betyder? Är detta ett alternativ till den rent privata pensioner? Kan jag då

Finns det ett enkelt bolag pensionssystem för små företag med få anställda och strävan;

Vi har vårt huvud nu upp igen till företagets pensionssystem. Men vi är bara ett litet företag med några ange punkter, inte chefen inte verkar ens veta om egentligen. Är det så små företag kan vara en enkel företag pension, där arbetsgivaren har så l

En arbetsgivare förmåner från företaget pension & quest;

Hej, som redan nämnts i den andra frågan klass, kommer min arbetsgivare se till att jag drog fördel av företagets pensionssystem. De finns så envist bakom, jag börjar undra om faktiskt har en fördel av det? Spelar det någon roll om många av de få arb

Företaget pension utbetalning i en klumpsumma

Hej, jag har erbjudits att erhålla BAV som en enda förskottsbetalning. Om den statliga pensionen (månadsvis. Pension) inte påverkas, när det gäller betalningar? Vad är nödvändigt att överväga ännu? Om BAV så vördas som en uppgörelse? Hab är tillbaka

Vad är förluster i företaget pension i korttidsarbete och strävan;

Kan man säga om, med vilken förlust arbetstagare skall räkna om det har korttidsarbete i drift och göra tjänstepension? How do you aucsrechnen? 2009/02/09 Korttidsarbete: fortsätta att betala Tjänstepension Arbetare bör också betala arbeta korta bidr

FOT & rpar; Under vilka förutsättningar kan en direkt försäkring och LPAR; upplösa förtid & quest;

Moin moin, Följande fall: Jag är sedan augusti 2009 om min arbetsgivare försäkring (direkt försäkring som BAV). Under de första 5 år betalar jag genom lön tredjedel av bidrag och AG 2/3, då AG något. Hittills har jag ca 1800, - € betalas. Den uppnådd