B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-12

Forderungsausfallverversicherung - man bör sluta på ansvar och strävan;

Advertisement

Är det lämpligt i ansvarsförsäkring till en dålig skuld försäkring? Jag gick igenom enkäten ett försäkringsbolag - du uppstod frågan.

answers

Jag anser mycket användbar: vilken nytta är det bästa ersättningskrav om den andra sidan inte kan betala?

Bad skuldtäckning (med våld offer skydd) är alltid bra om någon orsakar skador och ingen egen ansvarsförsäkring har (sådana galningar där faktiskt) och i övrigt är utfattig.

Vissa företag / taxor också ha utan extra kostnad.

Jag Habs incl.-för lite mer laddning Jag tycker att en mycket nödvändig tilläggstjänst av leverantören. Hur många människor har ingen Hafptlicht eftersom det ekonomiskt. är inte möjligt! Definitivt ja!

Related questions

Hur fungerar en kille med två barn försäkrade bäst på ansvar och strävan;

Vilken försäkring här skulle tillräckligt i pris / prestanda? Med en familj hastighet. Försäkringsbelopp på 50 miljoner euro schablonbelopp för personskador och materiella skador i personskador maximalt 8 miljoner euro per skadelidande. Familj (multi

Pays trafikförsäkrings eller personligt ansvar och strävan;

Jag har köra över kabeltrumman av mina grannar med bil medan parkering bakåt. Vilken försäkring är därför nu troligen för kostnaden på trafikförsäkrings eller min personliga ansvar? När skadan orsakats av ett fordon faller fallet inom Zusatändigkeits

Ombudsman för ansvar förlust strävan efter barnbarn &;

Hej, med hänvisning till min fråga Ansvar barnbarn juli 2013. Repor på bil. Skador 2000 -. Morföräldrar tillsynsuppgifter kränks. Vår ansvarsförsäkring vägrar att betala för skadorna. Har någon erfarenhet av försäkringsombudsmannen ??? Eller ska vi i

Olycka med tjänstebil och period; Avdragsgill om ansvar och strävan;

Hi folks, Jag var nyligen efter montering på väg tillbaka till verkstaden, men eftersom vi inte har haft en pausen gick vi kort till Burger King. Vid utloppet då en liten olycka pasiert. Nu chefen har mig avskalade bara € 300 som avdragsgilla för oly

Vård av en bekant: accepterar skadar personligt ansvar och strävan;

Jag bryr mig bara sjuka bekanta. När jag var därför nyligen i sitt hus, dumt snubblade jag och såg en mycket stor och dyr spegel bruten. Tar detta skada min personliga ansvar? Uppmärksamhet, om det har skett m rör uppfattningen av ett föremål till sk

7-åriga granne barn orsakar skada - vad om ansvar och strävan;

Vad om ansvar i händelse av en sju år gammal? In kom till mina vänner fallet med barnet gick in i trädgården och gick till ett annat barn i trampolin. I det här fallet har pojken flera gånger kastades mot skyddsnätet tills den rivs. Vem betalar för s

Möbler och kartong Förvaring aktiebolag skade ansvar och strävan;

Hej! Jag har följande problem: låt jag lagra av ett företag vissa möbler och ca 5 kartonger. Jag lät anholen av ett speditionsföretag och ausgepackt- på samma dag och hör och häpna: det var råtta spillning i en kartong och en säng hade konstiga gula

Migration Kit & comma; Bil repad & comma; Ämne för ansvar och strävan;

hjälpte till med flytten och stack bil movers när du bär möbler och repas. Tillämpar ansvarsförsäkring överlåtande skadan, det finns ett fall till HP bara inte betalar eller annan försäkring? (Var hjälpen för flytten nekas) Endast när så kallade "god

Nyckeln till min flickvän mor ges för att vattna blommor och period; Låset och tid, tar ansvar och strävan;

Betalar ansvar mor min vän när de förlorar mina nycklar? Jag skulle säga att detta är en skuld tvistemål. Det kan vara att det är en dyr affär för dig om du har en sådan. B. överlämnade nycklarna till lägenheten i din lägenhet att hyra med dyra säker

Mallorca-polisen sluta för motorcyklar och strävan;

Hej. Jag vill göra i sommar med några nöjen semester i Spanien (även händer i Mallorca, vilket passar också min fråga;)). Vi har framför oss att hyra på Mallorca motorcyklar. Från att ha varit mietetn Cars Jag vet att du bör ha en så kallad Mallorca

0
Views
0
Ccomments