B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring studier praktik praktik & plus; Studie frivillig praktik 2013-07-13

förblir försäkrade med ett frivilligt praktik under studietiden på föräldra & quest;

Advertisement

Hej!
Nu får jag inte längre i informations djungeln.

Jag har problemet att jag behöver september ett jobb, och de som har mest skrivit åtminstone en praktikplats som en förutsättning för arbetssökande i jobbet.

Nu, jag har ordinerats någon obligatorisk praktik under studietiden och kan jag beställa en fortsättning av en tandvård inte råd från privata försäkringar att falla.
Också ta högljutt kallar praktik minst 3 månader och nedgången av det faktum att mindre omfattning + blåsa terminen paus.

Annonser för praktik med högst 20 timmar / vecka Jag har inte heller funnit.

En student plats med max. 20Wochenstunden det finns i området inte, eller inte utan praktiskt. (Så det handlar om ...)

Så, finns det möjlighet att emissions en frivillig praktik under termin till examen och så förbli försäkrad med sina föräldrar?

Och detta gäller endast utan ersättning eller ens i månatliga belopp under 450 €?

answers

Hej!

vilket är något motsägelsefullt. Jag vet inte exakt vad du vill.

En bidragande försäkring föräldrarna inte existerar i privata sjukförsäkringar, bara i SHI. Det vill säga, du vill fortsätta att vara privat försäkrad? I PKV du är, så länge du betalar premien.

Även om du accepterar en försäkring jobb (till exempel med mer än 20 timmar), kan du förbli försäkrad privat. Dubbel försäkring är inte förbjudet.

Och med EUR 450 gräns du har då ingenting att göra men privat försäkrade. Detta gäller familjen försäkrad i GKV.

Eller har jag missuppfattat det hela?

lycka till

Barmer

Related questions

Skuld & comma; kan förbli försäkrad hos barnen i studien fram till omkring 30 & quest;

Kärlek Försäkring experter bland er, jag behöver din hjälp. Min flickvän är i detta år och 31 kommer att börja ytterligare studier. För att spara kostnader, de letar efter en tredje part, med mer än 30 år kan bo försäkrade eller deras föräldrar till

Egen lägenhet: förblir försäkrade under utbildning om hem Raver försäkran om föräldrar & quest;

Min bror går snart sin utbildning och kan inte auzuziehen förvänta. Eftersom han har en hel del dyra elektroniska saker, han behöver en hemförsäkring. Kan han ha försäkrat genom hemförsäkringen av våra föräldrar, eller gör det NRU om man bor fortfara

Efter skilsmässa - som förälder barn förblir försäkrade & quest;

God kväll. Efter en skilsmässa, de före detta makarna behöver separata försäkringar som de hade gemensamt innan. Men om vilken förälder sedan förbli barn försäkrad? För den som har huvud förvar? Tack på förhand och alla responders ha en trevlig kväll

Som 26 & period; Årig student förblir försäkrade på föräldrarna och strävan;

God dag. En vän är snart 26 och är en student. han är så långt försäkrad eller hans föräldrar i sjukförsäkring eftersom han tjänar mindre än 400 euro i månaden. Normalt kommer du tydligen försäkra med 26 själv. Men en av hans klasskamrater sade nu at

Upp till vilken ålder barn kan förbli försäkrad om ansvar föräldrar & quest;

Min brorson saknas vid universitetet eller en bluff för att slutföra. I PRINZIO kan förbli försäkrad under perioden sin utbildning på skuld av föräldrarna. Men är inte det också en åldersgräns upp till vilken vinning? Barn skyddas av ansvarsförsäkrin

Kan barn efter skilsmässa förblir försäkrade genom staten och strävan;

Hej! Jag är för närvarande försäkrad genom staten, förtjänar mer AQL min fru och även ovanför taket. Barnen är försäkrade familj med mig. Min fru är privatägt försäkrad och tjänade under taket. Vad sägs om att i händelse av skilsmässa när barn lever

Kan man efter att ha studerat mer om privata sjukförsäkringar som sina föräldrar förblir försäkrade & quest;

God morgon. Jag sitter här med en vän som dikterade för mig följande fråga: Han är 26, är i september 27 och väntas till slutet av oktober avslutade sina studier. Hittills han fortfarande är försäkrad av privata sjukförsäkringar av sina föräldrar, me

Kan jag under placeringen av mina föräldrar förblir försäkrade & quest;

Följande situation: Efter mina studier vill jag göra en praktik. Hittills jag fortfarande inskrivna vid universitetet, och därmed försäkrade privat om mina föräldrar. Nu i den nya praktik jag kommer så i cirka 800 - få nätet. Under praktik jag 25, oc

förblir försäkrade utomlands i Tyskland

Hej! kort till den nuvarande situationen: Jag är 24, är frivilligt sjukförsäkring eftersom jag för närvarande bara har en deltidsarbete och gå men gå för 4 månader till Island för att arbeta från slutet av maj. För det skulle jag vilja avsluta resefö

Undantag från den obligatoriska sjukförsäkringen i den obligatoriska praktik under studietiden och strävan;

Hej! På grund av mina studier, jag befriad från obligatorisk sjukförsäkring, så jag fortfarande försäkrad privat om min mor och kan få stöd. Nu har jag att visa under helgerna medlemskap i en lagstadgad sjukförsäkring för en tre månaders praktik (bru

0
Views
0
Ccomments