B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-27

Föräldrapenning & comma; Student och självständigt

Advertisement

Jag vill ta reda på om beräkningen av föräldrapenning.
I mitt fall är barnet förväntas vid 21,9. till världen.
Jag är student och oberoende. Så jag tjäna pengar under studietiden, men i oregelbundna mängder.
Min inkomst under 2011 var också på 8000 euro, av 2012 design. För övrigt hade jag en inkomst från avgifter från 2000 euro (2012).

Jag läste eleverna får bara miniminivån på 300 euro. Det skulle vara mindre än mig till 67% - regeln skulle vara berättigad på resultatet.
Vad är i fallet ligger till grund för beräkningen och vilken tidsperiod antas för beräkningen?

Tack för din snabb hjälp!

answers

Vad eleverna anses Jag vet inte 100%, för en oberoende men inkluderar den senaste deklarationen och inte inkomsten för de senaste 12 månaderna.

Du bör också på Google för ditt fall kommer att finna det. Beräkning av föräldraförmåner.
Sök ut rätt för dig, och vidta lämpliga touch!

Tittar ner på sidorna av ministeriet:

http://www.familien-wegweiser.de/wegweiser/stichwortverzeichnis,did=75670.html

Related questions

ALG2 & comma; Föräldrapenning & comma; Student lån och komma; Alleinerziehend - vem vet om & quest;

God dag, jag är 18 år gammal, bor i NRW och födde mitt första barn 10 månader sedan. Jag hade min utbildning till den 11: e klass avbrott och hänvisar därför för ungefär ett halvår föräldrapenning och ALG2. Barnets far och jag bodde tills nyligen til

Får en far och LPAR, studenter och rpar; ett barn & comma; Föräldrapenning & comma; om han inte bor i hushållet barnets & quest;

Min son är far till en tre månader gamla dotter och tar även hand om detta och även betala underhåll. Nu uppstår frågan om han har rätt till förmåner från staten. Barnets mor får föräldrapenning, barnbidrag och fortfarande en okänd makt som kommer me

Föräldrapenning & comma; Om en student utomlands & quest;

hur barnet stöd jag ska åka utomlands för att studera? Om den borttagna då? Måste studeras i D, så att påståendet inte upphör att gälla den? När det gäller att studera utomlands eller bara en eller två terminer utomlands under studietiden vid ett tys

Föräldrapenning som studenter och sökande;

Hej! min vän (student, 22) väntar barn inom kort. Eftersom jag är en student, ville jag veta om vi kan få föräldrar pengar, även om vi inte göra "rätt" har ett jobb? Tack! Hej! Rätt till föräldrapenning, någon som - Har sitt säte i Tyskland - Bo

Vigsel och komma; Skatteklasser & comma; Föräldrapenning & comma; Delning & comma; Själv- och icke-självarbete - komplicerat och exkl;

God kväll alla, Jag försöker läsa i ovanstående fråga för dagar, men jag är inte riktigt. Följande fall: Par som lever tillsammans ogifta, skulle nu och gifta sig med en barn så då. Mannen är anställd och tjänar 68t € brutto / år, ingen kyrka skattek

Föräldrapenning & comma; En AGH tillsättningskrediteras med & quest;

Har under de senaste 12 månaderna, en åtgärd som deltagit i så kallade AGH! Det var en nettovinst på cirka 600 euro! Nu min fråga, eftersom jag förväntar mitt barn i september och jag skulle vilja be pengar begäran föräldrar, pengarna kommer att ingå

Föräldrapenning & comma; Moderskapspenning och sjukpenning - minska arbetstiden medan AU

Hej! Jag frågar eftersom min "case" inte kan vara så lätt forskning om hjälp på grund av timmar minskning. följande fakta: sedan 00:12. . AU till första 1,2, kommer troligen att utvidgas (psykiska problem, mobbning, etc. på grund av graviditet p

Föräldrapenning & comma, syskon bonus och Minijob

Jag bara få grundbeloppet på 300 euro föräldrapenning och dessutom för 6 månader 75Euro I Geschwisterbonus.wenn nu min Minijob efter födseln fortsätta att göra förblir mig syskon bonus eller faller vägen och istället moderskapspenning där för hela 6

Får jag då föräldrapenning & comma; om jag ger mitt barn i vaggan till vård & quest;

Belönas endast föräldrapenning när barnet bryr sig verkligen, jag leker med idén att ge det till den 4: e levnadsmånaden i vaggan. Tyvärr, jag kan inte mer korrekt att hitta viell i nätverk. Du vet mer om detta? Föräldrarna Gelt är oberoende. Det dis

Måste jag helt skattefria bruttolöner och komma; men som är föremål sv & comma; ange åtmin självständigt & quest;

Jag (och andra) ges ett jobb där bruttolönen skattefria, men pensioner, vård och sjukförsäkring. Så sv-Paid (Gage St-fri, sv-recept utan Lohsteuer) Från Job selbr fick jag höra att jag är lika självständigt eftersom det har heller ingen skattekort, s

0
Views
0
Ccomments