B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-07

Föräldrapenning beräkning & sol; andra barn

Advertisement

Hej Alla,

Jag fick mitt första barn på 27/01/2010.

Den föräldrapenning jag dela med hänvisning till 31.12.2011 föräldrapenning. Från 27.01.2012 Jag kommer att arbeta igen. Vi vill nu ha ett andra barn.
Hur berrechnet föräldra fördelar om jag till exempel i april 2012 den andra barnet får.
Tack

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

15 April 2012 Till exempel när gör den 2: a barnet börjar din mammaledighet i februari 2012 design.
Då dina föräldrar pengar beräknas utifrån månaderna januari 2012 till februari 2011.
Under denna tid har du nästan ingen inkomst.
Den kredit för 27 till 31.01.12 gör nix och föräldrapenning med Feb-dec 11 beaktas inte.
Den föräldrapenning Månad 11 januari, nämligen "som" före födelsen, men inte hjälpa dig så weiter.Es körs på miniminivån på 300 euro tillsats (plus syskon Bonus 75 euro).

Arbetet från 01/27/12 är fortfarande värt om du vereinbarst, heltidsarbete, särskilt eftersom det ökar din moderskapspenning (jämfört med deltidsarbete).

länk:

http://www.elterngeld.net/elterngeld-berechnung.html

Related questions

Vad skulle mamma och period; Föräldrapenning beräknas & quest; 1 & period; Barn är 2 år och komma; mamman har ingen inkomst efter mer och period;

En annan fråga: hur skulle därför för närvarande föräldrapenning beräknas för 2 barn? Den första barn var åldern 2 mars 2010, har mamma flyttade någon inkomst sedan födseln, är hon fortfarande mammaledig. Vem föräldrapenning belopp som vi kunde förvä

Som föräldrapenning beräknas till 2 & period; Barn och självständigt & quest;

Hej! Jag har fortfarande inte hitta lämpliga netto svaret. Jag är egenföretagare och vi får 2 barn. Vårt första barn föddes i april 2008 och jag har till maj 2009 baserade föräldrar pengar. Den 2: a barnet kommer inom kort och sedan programmet starta

Skatteklass förändring IV III strävan att föräldrapenning beräkning &;

Vårt fall: Vårt barn beror på 08/16/09 att födas. Min man och jag gifte på 8:05:09 och vi båda överens om skatteklass IV eftersom vi inte har två separata lägenheter och ekonomisk förvaltning. Om emellertid i början av oktober, är att flytta. Min man

Föräldrapenning för ett andra barn

Hej! vi får begäran ett andra barn. För detta finns det många punkter som du bör tänka på ... - När är det rätt tid (från ett hälsoperspektiv för kvinnor) - När är den bästa tiden för det första barnet (att jag kan inte göra rättvisa) - Etc. Vi ville

Som föräldrapenning beräknas det andra barnet och strävan;

Hej! Jag befinner mig just i föräldraledighet med mitt första barn. För det kan jag dela föräldrapenning för två år. Nu är jag gravid igen och barnet skulle komma i mitten av mars 2010 om världen. Jag skulle vara intresserade gånger nu som då, är bar

Om föräldrarna pengar villkor för perioden 1; Barn i beräkningen föräldrapenning för perioden 2; Barn count & quest;

Den 24 juni 2007 var vår son föddes, som jag har i 10 månader baserad föräldrapenning efter mammaledigheten. Efter det tog jag anställning igen till 50%. Nu är jag gravid igen och väntade mitt andra barn, 17 mars 2009. Har jag rätt om man antar att v

Hur föräldrapenning beräknas enligt föräldraledighet och vorraussichtlichem ALG I-referens och strävan;

Hej! Jag är för närvarande mammaledig (fram till slutet av september) och få föräldrapenning (efter min sista merit). Kontraktet löpte under mina föräldrars tid (förnyades inte). Vi planerar redan nästa barn. Men gravid jag kommer förmodligen hitta n

Som föräldrapenning beräknas vid sjukdom under graviditeten och strävan;

Som föräldrapenning beräknas under dessa förhållanden: intäkter från både Selbsständigkeit samt från icke-själv. Sjukdom under graviditeten, t.ex. ca 4 månader per två veckor sjuk. Förluster i oberoende på grund av sjukdom. Året graviditet året för s

Hur föräldrapenning beräknas & comma; har om mamman tjänade endast i HartzIV och sedan bara fyra månader och strävan;

När det gäller föräldrapenning beräknas om den blivande modern var bara i HartzIV och sedan bara fyra månader i arbete var, känner någon från med i beräkningen? Här är en länk till föräldrapenning beräkning! http://www.elterngeldrechner.de/ Detta är

Från när föräldrapenning beräknas enligt & quest;

Om föräldrarna pengarna tillbaka 12 månader, från den dag då jag gav till min arbetsgivare blygsam beräknas? Eller 12 månader tillbaka från den tidpunkt då jag har fött? Rätten till behovsprövade barnbidrag beräknas enligt * justerat nettoresultat av