B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI ersättning lagstadgade sjukförsäkrings som tillval taxa lagstadgade hälsa & plus; ersättning 2017-03-24

För vem en lagstadgad och är period; Sjukförsäkring med valfri ersättningsnivå användbar & quest;

Advertisement

För valet av tull ersättning för att göra gestzl. Sjukförsäkring vettigt? Beräkna själv något för varje försäkrad?

answers

Avgörande för detta val bör inledningsvis vara en mycket god hälsa.

Sportaktiviteter kan därmed vara till nytta för friska Stay prognos endast i enskilda fall. Inte för inte på måndagar praxis ortopeder med skadade motionärer är överfulla.

Detta är intressant, särskilt för aktiva människor som gillar och regelbundet tränar. Generellt naturligtvis även för friska människor som inte måste ofta till Artzt.

Related questions

Gör den lagstadgade och period; Sjukförsäkring nästa år samma avgiftsnivån & quest;

Jag menar, det skulle vara så vid sjukkassan, men jag är inte säker. Vad gör sjukförsäkrings skiljer sig för då i framtiden? Som det ser ut just nu, faktiskt börjar nästa år i alla fall avgifterna. Skillnaderna sedan se till att hitta endast i tjänst

Vad är den minsta lagstadgade & period; Sjukförsäkring föräldraledighet m & period; Småföretag U & period; Mini Job & quest;

Jag är för närvarande mammaledig och därmed sjukförsäkring genom min arbetsgivare bidragande i den lagstadgade sjukförsäkringen. Jag förbi registrerat ett litet företag, där jag genereras för mindre än 400 € per månad vinst. Således är jag fortfarand

Inkomstgränsen lagstadgade och period; sjukförsäkring

Bin som en arbetare med lagstadgade sjukförsäkrings. Min make privata försäkringar. Tillsammans med min man att jag driver ett företag. De Einkünfts från hyran. Är dessa resurser har sjukförsäkring för mig ???? Eftersom min make är privatägt försäkra

Frivilligt försäkrade med lagstadgade och period; sjukförsäkring

Vår brorson slutade 31.01.2011 sin samhällstjänst. Han var en elev av Zivi och ingår i deras föräldrar. Han vill februari frivilligt i lagstadgade. Försäkring inträffa (första gången) eftersom han vågar starta en egenföretagare. 1) Finns det något sä

Hur är den lagstadgade och period; Sjukförsäkring för pensionärer och komma; om du emigrera till Schweiz & quest;

Om du har flyttat som dt. Pensionerade till Schweiz, där man sedan omfattas av sjukförsäkringen, fortsätter i Tyskland? Som mottagare av EU: s pension är i permanent uppehållstillstånd i Schweiz Gemeinsame Einrichtung KVG Gibelinstrasse 25 Postfach C

Kan jag med pension av den frivilliga allmän sjukförsäkring i den lagstadgade KV & comma; dvs sjukförsäkring för pensionärer Switch & quest;

År 2011 var jag försäkrad anställd och lagligt. Sedan jag var tvungen att gå i frivillig rättslig KV, eftersom min make är privat försäkrade. Jag vill byta med starten av pensionen igen nu. Jag var totalt sett 37 anställningsår och försäkrade hela ti

Är en student och nyligen gift och period; Kan jag få sjukförsäkring gratis på min fru & quest;

Hej! Jag är en student, gift nyligen och gå en 400, - euro jobb till. Hittills har jag säker på min far i privata sjukförsäkringar. För att spara dessa tjänster, ville jag också försäkra min fru i den lagstadgade hälsa mig nu. Kontraktet med PHI bör

Pays RV aktier till GES och period; Sjukförsäkring för pensionärer och strävan;

Belönas pensionärer stod för hälsa dt. Pension? hur är det, om du var självständigt under de senaste åren av arbete? Allmän pension uppstår när du har 60 månader av bidrag. Obligatorisk eller frivillig försäkring i GKV beror hur var försäkrad 9/10 de

Hur mycket jag har av tjänstepension och LPAR; LV & rpar; för GES & period; Sjukförsäkring pay & quest;

Så vitt jag vet, har inkomster från en tjänstepension beaktas i det lagstadgade sjukförsäkrings och avgifter ska betalas. Vilka är dessa bidrag och hur att om du får betalt i en mängd till? Nu, i pension, beter det på följande sätt: Shi Avgiften är f

GES & period; Sjukförsäkring - power förvärv - begrepp och strävan;

Kan någon berätta för mig hur det är, med definitionen "allmänläkare" i samband med mitt antagande av kostnaderna för en homeopatisk behandling för mig? Kan också vara en privatläkare som inte har någon sjukförsäkring licens? från http: //wirtsc

0
Views
0
Ccomments