B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV arbetsförmedlingen Hartz 4 betalnings Föräldrar pengar föräldrapenning & plus; Hartz 4 2017-07-12

För sent när Jobcenter varit & comma; betalar arbetsförmedlingen ändå & quest; & Quest;

Advertisement

Hej!

Jag slutet av maj 2012 add. ansökt om föräldrapenning Hartz4, hade det inte tid lyckats 01.06. fördela dokumenten ringde igen, inget svar det, nu måste jag göra, är den första ansökan inte längre är giltigt ett ursprungliga ansökan. Nu kan jag inte betala min hyra och har en massa problem (separation från fadern etc.) ,, Jag är i arbete, börja 2014 igen.
Jag tycker att det är så orättvist eftersom jag faktiskt arbetar och nu är jag bara mamma och bli mig, det var alldeles för mycket, fick jag ingenting om serien och där det inte spelar någon roll.

Kan man göra något ???

Tack på förhand

jasmin

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Hur gjorde Hartz IV begärt? Skrivit? Ringa? Om du har en skriftlig ansökan och detta har stämplats av arbetsförmedlingen (som vanligtvis utförs), skulle han behöva tillämpas från och med dagen för stämpeln, även om du ännu inte har honom. Om du inte hade fått skriftligt meddelande att de tjänster på grund av bristande deltagande (icke-inlämning av ansökan) nekas här men en tillsats är vanligen lämpligt att verksamheten återupptas så snart du abgibst dokumenten. Däremot kommer inga förmåner betalas innan ansökan, eftersom fördelarna måste bara begäras. På grund av separation från barnets far: Du bör vara noga med att registrera med ungdomsHälsan, så att du kan hjälpa barnet underhåll.

Lägg de program som annars kommer att fortsätta att få några pengar. Du kan be om hjälp när Jugenamt.

Annars, hur skulle det vara med familj, vänner etc.

Endast ett ska vara klar, om du inte flyttar ingenting kommer att hända. Och gnäll inte hjälper och medkänsla du får här också ingen.

Related questions

Anställningsintervju i England & comma; Över natten nödvändigt & comma; betalar arbetsförmedlingen och quest;

Jag fortfarande glömmer att fråga vid intervjun i England och en natt är nödvändigt, lönar det sig också arbetsförmedlingen? Som beei den andra frågan skrivet om alls förmodligen bara om du därifrån vermittel du till denna plats. Det är verkligen en

Resekostnader för presentationen utomlands - betalar arbetsförmedlingen och quest;

När jag reser för presentation till ett jobb utomlands, betalar arbetsförmedlingen dessa kostnader? Jag tror att de inte kommer att betala eftersom hon har du faktiskt redan förmedlar ett jobb hemma och du inte vill ta honom ... Kanske får du här inf

Man har 20 kontorstid Jobb & comma; Kvinna avser Hartz 4 & period; Betalar arbetsförmedlingen Health & quest;

Min man arbetar 20 timmar i veckan som student och jag hänvisar januari Hartz4 tjänster. I meddelandet är att jag är försäkrad genom arbetsförmedlingen, min make i januari, men betalar 170 € försäkring för oss. Är det rätt så nu eller betala min make

Utan skadade penning krav & comma; betalar försäkring själv & quest;

En kvinna skadades som en passagerare i en trafikolycka. Hon har inte gjort någonting. Nu plötsligt skrev de till försäkringsbolaget för den person som vållat olyckan och har flera frågor för dig som det var skadade, vem de behandlas som en läkare, t

Om jag låter mig bli vaccinerade mot svininfluensa & comma; betalar privata sjukförsäkringar & quest;

Jag vill i morgon för att bli vaccinerade mot svininfluensa, hur är det som betalar min privata sjukförsäkringar? Har jag räkningen - som vanligt - betalar endast själv? Eller räkna läkaren från PHI eftersom vaccination verkligen främjas av staten? e

När en arbetare på depån till döden kommer och komma; även om han inte är i bruk var & comma; betalar Unfallv & period; & quest;

Jag har hört talas om ett fall i grannskapet, som en byggnadsarbetare kom till depån för företaget att olyckan, också dog på platsen, men var inte bullriga klocka i bruk. Vad han gjorde där vid tiden för olyckan är fortfarande oklart. Frågan dök upp

rånats vid lägret & comma; betalar eget hushåll & quest;

Campingen vid Adriatiska mig var en påse pengar och ett bindemedel med försäkringskort, ID-kort, bankkort, stulen. Från tältet, som jag lämnade att gå bara för att ta en dusch. Kan jag hoppas att skadan ska betalas för mig nu? Hur tillmötesgående hus

Barn musik illegalt från Internet hämtas och komma; Fina & comma; betalar min ansvarsförsäkring & quest;

vad händer när ett barn med 11 år olagligt från Internet lädt- musik och en advokat brev fladdrar in i huset. Böter. Betala min skuld eftersom barnet är fortfarande en minderårig? I ett fall som detta måste du först Internet entreprenör ansvarar näml

Moving vans lånade & comma; Skador som orsakas & comma; betalar privat ansvar & quest;

Min bror har hyrt en lastbil 2 dagar sedan u. Rent kört en buckla. Idag räkningen kom från långivaren, mer än 1000 euro! Har han lönen själv, möjligen betala personligt ansvar? privat lön här ingen cent.man detta borde ha kommit överens om kontrakt s

Inget fel bilolycka tecknas flygning misslyckats & comma; betalar motsatta försäkringsskador & quest;

Någon som vet om du får betalt bra för missade flyg om du wg. var en ofrivillig olycka på motorvägen blockerades i tid så länge att planet var inte mer att göra? Jag hoppas att kollega Privatier59 mig inte arg om jag inte håller ;-) För jag har läst

0
Views
0
Ccomments