B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Kredit bolån termins lån uppföljning finansiering ING Diba hamn finansiering & plus; Forward lån 2015-01-16

För byte av Forward lån på Wüstenrot är mig ett erbjudande om ING-DiBa: 1 & comma, 8 & percnt; Intresse stadigt & comma; 9 år och komma; hastigheten skulle vara 492 € & comma; är ok & quest;

Advertisement

God kväll, på grund av att avskiljandet av Forward lånet (68.000 euro) i Wüstenrot (fick det lån och spara en parallell Bausparvertrag, vars lån men nu jag inte kommer att acceptera eftersom jag det fortfarande skulle behöva betala 3,95% ränta) är mig ett erbjudande om ING-DiBa innan: de ger 1,8%, som fastställts för 9 år. Denna simulering är 10%, den månatliga. Rate är 491.67 euro. Lånebeloppet är 50.000 euro, så mycket jag inte behöver det, men om summan är under det, skulle jag behöva betala 0,5% ränta premie. Jag behöver bara € 44.000, eftersom jag har sparat på BV till 04/16 € 24.000. Av de återstående 6000 euro Jag kommer eventuellt renovera badrummet. Återstående skulden skulle då i nio J. B190 Euro och jag kunde göra även ett x i en ledig upp till 2500 euro om jag kan (som förmodligen inte kommer att bli fallet, komma ur min personliga erfarenhet). Vad tycker du om erbjudandet om banken? De skulle även boka mitt intresse utan kostnad fram till april nästa år.

answers

Det är precis vad jag menade mitt svar på din fråga för några dagar sedan. Billiga intresse tills inlösen. Genom återbetalning alternativ, kan du kontakta 6000, - bara användas för renovering av antingen eller för ledig.

Mycket goda förutsättningar, enligt min mening, och du kommer att Bausparkasse.

Inte anpassade, men kunden skulle vara lika nya behov upptäcks. Okej!

Om ditt utestående saldo ( "B190 Euro" - vad betyder det) är försumbar och betalas i slutet, då allt är väl. Annars fångar smärta med låg kreditbeloppet igen ;-)

Nu är det viktigt att harmonisera tidsfristerna för att ersätta, så att ditt hem sparkonton betalas i tid (check nödvändigtvis märker och betalning läge!).

Av de återstående 6000 euro Jag kommer eventuellt renovera badrummet. ... 1 x i en ledig ... när jag kan (som kommer förmodligen inte att vara fallet, från min personliga erfarenhet ut).

På grund av dina egna funderingar om ditt sparande Motivation: Just för bostadsrätter bör / kvinna som ägare utöver den vanliga insättning i huset reserven skapar också en privat reserv kudde för oförutsedda ETW utgifter / -Umlagen, oavsett din personliga bo ägg - men inte alltid kan separera. Är detta reflektion avslutats, då kan du även ditt badrum remodel (kan kika in myhammer.de) göra och / eller oplanerat. Ledig = "Dina pengar är borta, bara skulden betalas tillbaka mer, den månatliga utbetalningen är oförändrad".

Förtöjning, dessa är goda förutsättningar och ING-Diba är verkligen (egen erfarenhet) problem.

Utan jämförelse med konkurrenterna, skulle jag inte dra slutsatsen. Gå gånger till Sparkasse eller Volksbank plats och låter dig göra ett erbjudande. Jag slutade på en hypotekslån till 60% av fastighetsvärdet för några dagar sedan med 1,76% och endast 3% Inlösen (ju högre återbetalningstakt, desto bättre avkastning på banken). Innan du måste överväga om du Bausparkasse från den preliminära finansieringen av din sparavtal någonsin rauslässt utan att kräva en rejäl förskottsbetalning straff men ändå. Ledig av 5% av lånebeloppet = € 2,500.00, är ​​nu vanligt i nästan alla banker och därför inget speciellt. I god förhandling är oftast med upp till 10% av lånebeloppet per år där.

mycket trevligt du har råttan följt och 50k begärt.

Jag anser också att det mycket bra. om man på 50k nyare 0,1% kramar och får jag inte vet. I överföringen omstruktureringen och inteckning bör DiBa inte vara ett problem

Related questions

ING-DiBa sa & comma; Jag skulle hyra och period; förändras med bytesbalansen till dem och komma; Jag är redan 35 år med besparingar och komma; skulle du fortfarande ändra & quest;

God kväll, sade ING-DiBa (med anledning av samtalet bostadslån), bör jag tänka på det om jag inte förändras med bytesbalansen till dem. Men jag är för evigt (så 35 år gammal) på Sparkasse. Jag vet kontonummer utantill, det skulle vara väldigt konstig

ING-DiBa: 2 & comma, 5 procent extra intresse och 25 Euro Kredittiden för kontot från 5, 000 euro till och komma; Investeringar ok & quest;

Har ING-DiBa ett erbjudande om 2,5 procent extra intresse och 25 euro kredit för ett konto från insättning på 5000 euro. Jag skulle bara € 5000 kvar, vad tycker du, ska jag investera mina pengar eller känna bättre investering? Jag skulle vilja ha en

Byggnad samhälle förläning av Wüstenrot skulle percnt 4 &; & comma; om jag avslöjar förmodar & period; Forward lån förnuftiga & quest; Intresset för 2016 & quest;

Bygg lån Bausparkasse Wüstenrot skulle med 4%, om jag tar sedan 2016, men jag har inte. Nu frågar jag mig, en framåt lån (3 år sikt) är användbar? Hur är räntorna i 2016 vara? Jag vet väl att du inte är clairvoyant, men kunniga och passform. Hur bedö

Forward lån med en lång ledtid vettigt & quest;

Hej. Vi läser i inlägg runt fastigheten finansiera dessa dagar och om igen att vi nu bör ingå ett termins lån på grund av låga räntor. Normalt är detta för byggare ett alternativ, vars intresse kommer att upphöra inom de närmaste 3 åren. Men det finn

När det vettigt Forward lån & quest;

Jag kom nyligen över konceptet framåt lån. När du gör ett sådant lån vettigt? Förutom gtbasket: "Forward-lån är en ränte spekulation som väntar till slutet av räntebindningstid, men även spekulerar .." Denna visdom är inte från mig utan från Arn

Lån med utplacering ränta istället Forward lån - värt & quest;

Hej alla! Jag har redan ofta läst spetsen i relevanta forum som du kan säkra nuvarande gynnsamma ränta under byggnadstiden och genom att fylla i ett banklån och betalar en utbyggnad intresse. Min fråga är: varför skulle du göra det om du kan även ang

Forward låne kosttillskott

Jag har ett erbjudande på en framåt lån på 120.000 € från München Hypothekenbak, tilldelning januari 2014. Har en upplevelse med denna bank, är det vettigt nu klar? I den sista Fage jag glömmer de villkor ca 4,8% ränta eff. jag Hej "Pixi100" ini

Forward lån

Hej! Jag har för avsikt att tillämpa en framåt lån. Låneavtalen med Deutsche Bank löper ut den 2013/03/31, ett annat kontrakt med Ärztebank tills 2018/03/31. Även om jag kan acceptera det sista avtalet en särskild rätt att säga, men med ytterligare s

Rulla över med en avbetalning lån ING Diba & quest;

Jag skulle vilja rulla över ett låneavtal, som jag ageschlossen två år sedan under dåliga förhållanden och har Internet jämförs stött ING Diba med räntor på endast cirka 5%. Har du erfarenhet med denna avbetalning lån och kan ge mig några råd om dett

Är ING DiBa den bästa internetbanken för bytesbalansen och sparkonto & quest;

Är ING DiBa den bästa internetbanken, om man är intresserad av ett checkkonto och ett sparkonto? ING DiBa är för mig åtminstone den mest framträdande internetbanken och nu ser jag på Internet alla lockande bonusar. Vad tror du, är ING DiBa Best Onlin