B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV KDU ARGE behöver gemenskap ARGE & plus; Bedarfsgemeinschaft 2013-07-16

Flytta till frånskilda hustru och period; Uthyrning betalning etc & period; ARGE & quest;

Advertisement

Jag måste flytta ut ur min lägenhet för att kunna fortsätta att ta emot tjänster från konsortiet.
Jag bor i en lägenhet med en kvinna och mitt barn. Efter ett år, får jag inte fler fördelar, eftersom konsortiet tar en gemenskap och därmed min rumskompis skulle komma upp för mig.
Jag är en ensamstående förälder och nu nödvändigtvis måste dra tillbaka till min ex-fru, eftersom det inte är möjligt för mig att få en lägenhet (Schufa, sysselsättning ect.).
Måste ARGE min exfru behandlas som vanligt (utländska) person eller det omedelbart uppfattas som BG? Skilsmässan är tillbaka raka gånger en vecka.

answers

Hej!

Varför konsortiet till ?? Var ARGE med dig, och har gjort ett kontrollbesök?

Sedan separeras din från sängen och bord? Har du / ditt a eigendes rum i denna lägenhet?

Du har möjlighet att först mot detta beslut att överklaga. Det kan inte vara så, ARGE endast accepterar ... den besteht..vorausgesetz en gemenskap ... att ingenting om motsatsen konstaterades vid en inspektion av arbetsgruppen.

Dessutom får du ingen kan tvinga dig att flytta tillbaka till din ex-fru. Då har du ARGE - om villkoret ges - du och ditt barn få ett hotell eller du kan göra sig under SGBII hyra en lägenhet!

Du har också möjlighet att låta du konsultera en advokat. Detta kostar vanligtvis (rättshjälp) från 10 €. Om ombudet anser att har nekats du felaktigt prestanda eller justeras. Kommer han att göra med dig tillsammans en ansökan om Prozeskostenhilfe, så att inga kostnader uppstår för dig.

I en WG, är det viktigt att bevisa ... att du kommer att ist..ansonsten separeras från sängen och tabellen nedan visar en omedelbar samlevnad (behöver gemenskap) ... och sedan bedömas tillsammans.

Jag hoppas att jag kan hjälpa dig lite.

lycklig

LG

Related questions

Klättring bidrag till hyra och uppvärmningskostnader årligen Auto & period; ARGE & quest;

Värme pris stiga så konstant och justera hyror väl följer automatiskt eller om du måste ansöka om det? Eftersom ALGII-besluten alltid endast gälla högst sex månader och ytterligare godkännande av någon annan applikation där du måste skriva några ändr

Separerade levande make ärver & comma; sin frånskilda hustru lag även & quest;

Hej, gör uttalandet "Även i samband med en (möjlig framtida) få ersättning förblir ärvt Bra alltid arvtagare och mannen är ingenting att"? En man främmande ärver, vid denna tid och är inte säker på om hans frånskilda hustru den har rätt till en

Om jag som en frånskild hustru en del av RWE tjänstepension till & quest;

Om jag som en frånskild hustru en del av RWE tjänstepension till? Enligt den så kallade försörjningsbalans i princip endast dessa påståenden offset (split), som har förvärvats under gift liv. Du förvärvar under löptiden av nämnda pensionsavtal kallas

Underhåll av min frånskild hustru

Bin 50% Handikapp 15 år sedan frånskild utan äktenskapsförord Bin nu tyvärr i ALG 2 är min frånskilda hustru är för tre gift med 15-åriga dotter har anhöriga mot mig .För mig är det bara information .Min son 30 och 28 är bra medelinkomsttagare skulle

Fäster frånskild hustru för välfärd för mannen & quest;

Måste betala en frånskild hustru om hennes före detta make är inrymd till vårdhem och hans pension inte är tillräcklig för vården? Hmm ........ så lätt är denna fråga inte svara. Det är bland annat från din inkomst beror på hur länge skilsmässa är re

Pensionärer skulle äktenskapsskillnad och har i åtanke för betalning till hustru och period; Hur tycker du om & quest;

Hej! Nu blir komplicerat. Berättelsen: Min mors significant other är gift och 30 år. Hans månatlig pension är ca 2000 € inkl. Pension. Han betalar hustrun allt, det vill säga det har aldrig riktigt fungerat, även det ser ut inte känner för det och ha

Underhållsbidrag betalning förrän 27 & period; Life & quest;

Innan författningsdomstolen för närvarande kör ett testfall, bör klargöras i om stödet barnet måste betalas innan den 27: e Lj om barnet z. Ex fortfarande. I tränings. Lt. Finanztest 11/2014 rekommenderas inom en månad efter det omtvistade avslagsbes

Den efterlevande frånskilda hustru ett arv jägare och exkl;

Hej, jag har en fråga om processalternativ och varaktighet i arvstvister. Min syster och jag har ärvt från vår far, varje halv (ingen vilja men Arv). Nu bor i skilsmässa "Ex" -Woman fordringar på din obligatoriska delen. Detta gjordes på följand

Måste arbeta nu hustru min son innan GEMENSAM & period; Barn 3 & comma; w & period; Underhåll unehel & period; Barn & quest;

Så min son brukade ha en kort kärleksaffär som snabbt gick-off i pauserna det roliga var Sofia -En trevlig tjej, inte en fråga. Hon är nu 6 -och min son har gift igen och har en ett år gammalt barn. Ungdoms välfärd kontor sade att hon skulle vilja me

frånskilda hustru pension ja eller nej har även en inkomst på 2.000 euro i månaden

var 33 år gift sedan skilsmässa .bekommt min frånskild kvinna en oension mig hon tjänade? själv € 2000 i monat.bin sedan 3jahren igen verheiratet.meine nuvarande fru fungerar bara 20 timmar i veckan. Om makarna bestämde annars körs familjen domstolen

0
Views
0
Ccomments