B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-21

Flytta anpassas till större eller dyrare att hyra-Will bostadsbidrag & quest;

Advertisement

Hej.
Till min situation: Jag är i skolutbildning och hänvisar studielån. Min partner också. Vi har också ett barn tillsammans. Innan bogseras: Vi är båda 25, nästan 26, och det är i både 2.Ausbildung. Eftersom studielån och barnbidrag är inte tillräckligt för vår son, måste vi också återspegla bostadsbidrag. För närvarande lever vi i en 3-rumslägenhet, 58,30qm med en varm hyra av 395 €. Bostadsbidrag vi få om 242. Nu måste vi ta bort på inrådan av vår hyresvärd ur lägenheten, lika stark formen är. (Det är verkligen ovanligt att en hyresvärd en något råd. Men de kommer inte längre peta i det här huset, eftersom det är att rivas i några år). Så vi sa, ja då men vi föredrar bara runt i en lägenhet renoverad och ombyggda. Eftersom återigen hela kör med mögel vi inte vill inte, främst på grund av barnet.

Frågan: Nu undrar vi, men hur det är när vi går in i en lägenhet som (mycket) dyrare än vår nuvarande (en av fem kostar 770 € varm, är den dyraste av alla, men också en som vi gillar bäst). Om bostads anpassas till? Om så är fallet, hur mycket vi könnnen förvänta? Och det har också en viss ersättning som du kan tjäna för att utan krediteras som på ALG2?

Om det är viktigt att veta, vi kommer från Mecklenburg Vorpommern.

Jag tackar er redan gånger för svaren.

answers

Har bostadsbidrag Gör inga platser där du kan se ungefär vad beror på en?

Eftersom rätten till bostadsbidrag föreligger endast om, utöver andra krav, levnadskostnaderna är rimliga, kommer du att ha lite tur. bostadsbidrag bestäms inte matchade större lägenhet ..

Kostnaden för bostäder är uppdelad i bostadsbidrag eller en Lastenzuschuss, där det i sin tur kommer hit på några andra faktorer för att säkerställa ett godkännande av de medel som begärts.

Här är en länk till information:

http://www.wohngeld.org/wohnkosten.html

Related questions

Aktuella lån och komma, vi kan flytta och finansiera ny lägenhet utan förtida återbetalning ränte straff & quest;

Vi är för närvarande bor i en villa som är bunden till lånet med sparbanken i 5 år. Skulle vi säljer dem nu skulle vara tidigt återbetalning ränte straff betalas för förlusten av de kommande 5 åren. Men vi får avkomma och vill verkligen flytta till e

Att flytta till en större lägenhet

Hej alla, jag betraktar några frågor. En förestående drag. Jag lever för närvarande en 3 sovrum med 3 barn och är gravid med det fjärde barnet. Jag bor hälften med min nuvarande pojkvän endast far 4.Kindes wird.Mein vän inte har en permanent bostad i

Att flytta till en större lägenhet än Bostadsområde

Hej Jag hoppas att ni kan hjälpa mig ... Jag bor med min steg pappa sedan 2009 i en lägenhet sedan 2011. Jag är en dotter (skild från fadern) för närvarande, vi lever i en tre rum och kök vi båda relaterar Hartz 4 och jag gå vägen till 325 € baserat

Kan du ge mig en fråga om en separation svar hyra och kredit & quest;

Min vän var utan arbete ett år sedan, och hennes föräldrar har sparkat hemifrån. Hon har i flera veckor med vänner och hennes farmor levde, kunde dock inte göra längre. Jag sedan välförtjänt och har gemensamt erbjudit sig att dra henne i en lägenhet.

Hyr eller köp & quest;

Jag är egenföretagare och vårt företag utvecklar för närvarande mycket väl. Även min personliga inkomster växer över tiden. Nu undrar jag vid vilken tidpunkt det skulle flytta till en villa och ett lån som ska betalas ut, i stället för att alltid bar

Att flytta in lång unrenovated WG - hur kan jag skydda mig & quest;

Jag skulle vilja flytta till en WG, som dock nu har inte renoverats sedan 5 år. Hur kan jag komma hit m bäst försäkra att jag inte behöver tvista med alla kostnader för renovering med en sammanfattning på 1-2 år och de sitter kvar mig ensam? Snabbare

Varför är LPAR i beslutet om godkännande från Job Center &; ALGII & rpar; 30 € hyra trots förhandsgodkännande & quest;

Hej! det kommer till följande situation: Arbetsförmedlingen hade kommit överens om att flytta till min nya lägenhet. På försäkringar som jag har skrivit, är det skrivet: "SR-avgift på 29,90 € kommer också att tas." SR tillägg innebär ommöblering

Lägenhet storlek anges felaktigt - du får extra hyra betalas tillbaka & quest;

När en vän har visat sig att lägenheten storlek felaktigt angivits i hyresavtalet och betala för månader för mycket hyra. Kan de kräver tillbaka hyran betalat igen? Måste hyresvärden att kompensera dem? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompe

Köp för 5köpfige enfamiljshus eller betala hyra för evigt & quest;

Vi diskuterade en gång i dag, köpa för oss (par med 3 barn) ett hus eller betala upp till resten av livet hyra, vem vet vad de ska göra? Otillräcklig information. Eftersom inkomstnivån leker med anställningstrygghet, kostnaden för ett sådant hus (i M

kan jag flytta in med min pojkvän när han får harts 4 & quest; & quest;

Hej, jag vill flytta in med min pojkvän. Vi fick en bra lägenhet erbjuds exklusivt. 100sqm för 350 Euro varm. Jag tjänar ca 1200 euro per månad, min vän hänvisar harts 4.Würde han får fortfarande fortsätter eller är min förtjänst som räknas? Och gör

0
Views
0
Ccomments