B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-19

flera speeding biljett

Advertisement

kan betalas i stället för böter, en annan påföljd beantragen.zb plats böter-en punkt.so nöjda bestraffande ersättning

answers

Ha! Bra försök :-)

Inga brott har en katalog av aningar. Dessa inkluderar böter och punkter på sitt körkort. Du kan inte ersätta eller sätta dem, dock.

inte betalar, kan processen för beslag av egendom och tillgångar inledas. Detta bör inte riskera dig.

Tyvärr, men biljetten måste betalas, staden eller polisen (beroende på vem du hängde papper på disken) kan inte agera. En sak kan - fortfarande hjälpa högre Geldbuße-.
Tal i alla fall, annars kommer straff varsel, sedan länsmannen och så vidare, är det bara dyrare ....

Bara gå en gång till fin spets din stad och be mina damer och herrar det ganska trevligt om du inte vill agera lite med det. Det kommer att vara glada :-)

Related questions

Kan Avdragsgilla & quest som en affärsman Stadium biljetter;

Jag var i helgen med en vän till min far på stadion. Han är en affärsman och har alltid årskort, främst eftersom han gillar att bjuda in samarbetspartners till spelen och de sedan ingenting lämnar stadion biljetter. Kan avdragsgilla kostnader så väl?

Morgondagens möte av Deutsche Bank & comma; men min biljett är inte där och komma; vad gör & quest;

Morgon 26.05.09 är mötet mellan Deutsche Bank, har grad ännu pünklich beställt en biljett, men är fortfarande inte där. Jag skulle nu avgår kväll att vara punktligt i Frankfurt, men utan ett kort, att inte låta, då den långa resan skulle vara förgäve

Jobb biljetter - är besparingar "och halv, kontantförmåner" och halv; och måste beskattas & quest;

Om man hänvisar om sin arbetsgivare en "jobb biljett", är de fördelar som beskattas som icke kassamässiga fördelar? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Såvitt jag vet att

biljett försäkring

Ich hab da mal ne fråga: Betala en biljett försäkring även efter en konkurs av ett flygbolag? Så vid en byst, som i Spanair, till exempel? Ja, det gör det. mestadels Kostnader som 5 euro per person per biljett. Naturligtvis finns det, speciellt om du

Speed ​​Reading Seminarie- skatter sedimentera & quest;

Hi folks, Jag har en fråga. Jag vill ha en Speed Reading Seminar (reklam genom stöd utgår) göra och undrar om det är möjligt att avgöra hela skatten? Lite Offtopic: Har någon någonsin gjort det här förut och skulle rekommendera det? Jag litar på refe

Kan utbilda biljetter säljs & quest;

Kan säljas faktiskt köpt tågbiljetter (eg. Med Ebay), istället för att låta ersätta dem när de inte längre behövs? För återbetalning eller utbyte nämligen släppa 15 euro till laddning. Om man skulle sälja biljetter, så att du kan få mer pengar från d

Trafik biljetter från utlandet

Tyvärr var jag blixtrade på semester i England. Hur fungerar det med biljetter från utlandet? Vem i detta avseende också redan måste uppleva och kan berätta om det? EU: s ministerråd har nyligen beslutat att från och med 2011 från 70 € alla böter dri

Hartz IV flera dagar skolresor 220 € och sol, och sol hyreskostnader, biljett

Min son går till en flerdags Klasssenfahrt som kostar 220 €. Som jag relaterar Hartz IV, kan jag inte låta detta honom. Har arbetsförmedlingen ALG II delta i det, respektive. kostnaderna till fullo över? Varför kostnaden för en elev månadskort av 29,

Annonseringskostnader: Månads biljett och taxi

Jag tar snart en verksamhet där jag både under dagen och på natten måste arbeta på. Nu kan jag gå till jobbet även med en månatlig biljett (kollektivtrafik). Nu kör på natten, till slutet av arbetet ingen buss. I helgen på morgonen kör, ingen buss, s

Transportstrejk och redan köpt Niedersachsen biljett - jag har rätt till ersättning & quest;

Jag var mycket upprörd igår. Jag hade redan köpt en biljett Niedersachsen i förväg för en åktur och sedan går den transportstrejk och alla tåg misslyckades. Jag körde till normal tågtrafik och har betalat den. Kan jag i detta fall Niedersachsen Ticke