B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skattedeklarationer annonseringskostnader finans och plus; annonseringskostnader finansiella schablon 2013-07-10

Fjärr examen avdragsgill & quest;

Advertisement

Hej!

Jag började förra året med ILS med fjärrkontrollen gymnasiet. Jag gör detta på sidan, det vill säga, jag är faktiskt Angesteller heltid.
Min fråga skulle vara, om jag kan ge denna kurs som professionella kostnader eller särskilda kostnader på min självdeklaration.
Högstadiet tjänar syftet att kunna studera så snart som möjligt. Säg, är det inte en utbildning inom ditt nuvarande yrke.

Även om jag redan har hittat på nätet några liknande frågor, men det finns knappast användbara / tilldelnings svar.

Tack på förhand.
hälsning

answers

Undervisning specialutgåvor

När det gäller avdrag för terminsavgifter, är det från tid till tid före valet, vad man ska denna undervisning för nu börjar. Makt de nu åberopas som särskilda kostnader eller reklamkostnader på reklam kostnaden är sådan att det är endast värt terminsavgifter som sådana bör erkännas när det dessutom har andra kostnader som "klumpsumma" av 920, - över Euro.

Om du har bara terminsavgifter som "reklamkostnader", då klumpsumma är "avdragsgilla beloppet" En gång tillbaka, så att du kan dra av det belopp på nästan 3080 euro i slutändan bara en "extra". I sådana fall, då är det mer lönsamt att göra terminsavgifter som särskilda kostnader.

För 4000, - Euro, som kan vara avdragsgilla, skulle du få sedan "klumpsumma" för annonseringskostnader att göra det. Totalt sett är dock att en för någon form av undervisning och utbildning kostar mer än en summa av 4000, - Euro kan hävda. Även om det inte finns någon "övre gräns" är i "reklamkostnader", men den "avdrag" av utbildningskostnader är begränsad. Fler och fler människor också studera tid över en distans eftersom de är "praktiskt lösa" tid kan inte råd med en normal universitet. Därför behöver du här, naturligtvis, de relevanta certifikat från respektive korrespondens skolan.

Men de respektive arbetsgivare är mycket viktigt, det är nödvändigt att även etablera sig i de starkaste ordalag, varför dessa "utbildning" är nödvändig för kan upprätthållas befintliga yrkeskvalifikationer. I likhet med arbetsförmedlingen har du också skattekontoret så många "avdrag" så tydligt som möjligt och motiverat i detalj. Endast detta kan också se till att de tjänstemän som faktiskt kan kontrollera om de särskilda kostnader kan göras så hävdas. En enkel "mening" och mottagande fakturan rik igen, inte alltid.

http: //www.steuertipps-sonderausgaben.de/index.php/Studiengebuhren-Sonderausgabe ...

När fjärr Abitur är nciht yrkesutbildning.

Avdrag för annonseringskostnader elimineras.

Kostnaderna är avdragsgilla i Sunderausgaben med upp till 4000 euro per år.

Annonseringskostnader endast om en tydlig hänvisning görs till yrkesområdet.

Related questions

Resekostnader till universitetet som affärskostnader avdragsgill & quest;

Jag avslutat en studie med tidigare utbildning. Därför är studien anses arbetsrelaterade och studieavgifter är avdragsgilla som kostnader i näringsverksamhet. Nu har jag en dubbel studier med flera praktik genomförda (olika företag, ingen utbildning

Kan en PKV min examen äventyr & quest;

2009 bytte jag efter min student GKV i en PKV, eftersom jag sedan designad av AOK så, eftersom jag gjorde en längre självständigt arbete i Asien för att finansiera mina studier i D. Efter avslutad PHI med Inter PKV informerade mig om representanter f

Avstånd till universitetet avdragsgill & quest;

Hej! Av en slump kom jag över Internet till vissa källor hävdar att de kunde per kilometer Avstånd lösa 0,30 € från kontrollen. Men källorna med kraven är ofta motstridiga. Om mig: Jag är 19, har aldrig fungerat och har ingen sida jobb, bor söder om

Studieavgifter på dubbla Bachelor avdragsgill & quest;

Kära styrelseledamöter, Jag tyvärr inte kunde hitta någon information på annat sätt, vänder jag mig till dig. Jag är intresserad av specialutgåva. -> Jag startade mitt företag studier i Tyskland under 2007 (4 terminer). -> Då jag under åren 2009 til

Fernschule avdragsgill & quest;

Kommunikationen är där. Och plötsligt till fjärr skolan inte längre vara avdragsgilla, men skattemyndigheten kunde följa de senaste åren sedan 2007 mitt argument. Kursen leder till college entré. När jag hade uppsättningen för första gången sa jag cl

Upptäcker skattekontoret en magisterexamen som en andra examen vid & quest;

En vän vill veta om skattebyrån redovisar en magisterexamen som en andra examen. Detta verkar vara en förutsättning för det är det kan dra av som ett företag bekostnad kostnaden. Tack på förhand! Om man har bachellor, som är en förutsättning för Mast

Kan jag köra med epilepsi bil eller fjärr Flyg Företag & quest;

Eplilepsie att kontollieren förutom själva sjukdomen endast med starka lugnande läkemedel relativa. Med denna dubbla risk, vad vägtrafiklagen och andra lagar? Detsamma gäller för fjärr Flyg / transkontinentala flyg. Kan patientens eller inte? Tack fö

Exteriör rendering avdragsgill & quest;

Hej! vi byggt ett nytt hus i 2007, 2009, då lämnar vi det utanför puts. Om hantverkaren konto avdragsgill, räknar övre fortfarande "Ny åtgärd", vars kostnader är inte avdragsgilla. Kan någon hjälpa mig någon? Tack på förhand Snabb och billig hjä

Rida för pendlare lägenhet - avdragsgill & quest;

Om det under veckan i en annan stad liv (andra hem), eftersom det har sin arbetsplats, och pendling på helgerna till de viktigaste lägenheten och flickvän, kan du sedan göra detta weekendresor av skatteskäl? Det är avdragsgill endast under vissa föru

Om månadskort för kollektivtrafiken avdragsgill & quest;

Kan alla ett månadskort för buss och tåg avsatte eller betyder det bara när man är egenföretagare? Jag har beslutat att sälja min bil, eftersom jag verkligen inte behöver det i staden och jag har en månatlig biljett förmodligen mycket billigare sätt.