B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-02

Finns det några studiebidrag till en dator och quest;

Advertisement

Utan en dator är förmodligen inte långt i en studie. Även universiteten har alltid varit ett datacenter, men om du måste skriva en massa papper, sedan en separat dator är ganska viktigt. Finns det eleverna en möjlighet att ansöka om ett bidrag för inköp av en dator?

answers

Hej, Såvitt jag vet finns det inga bidrag för enskilda tjänster såsom inköp av en dator. Du kan dock bidrag, gäller till exempel i form av en pedagogisk lån för att åtminstone för att finansiera din Studioum delvis. Om du eller dina föräldrar har lite pengar och du är i den normala perioden, då kan du också ansöka om studielån, som är billigare. I ett sådant Fragenist brukar också studentkåren en bra plats.
Om allt annat misslyckas du kan köpa billigt en begagnad dig fortfarande.

Grant NO (utom av föräldrarna :)), men rabatter. Det finns vissa leverantörer erbjuder för utbildningssektorn, även för studenter.


Om du arbetar vid sidan av studierna, kan du starta datorn skatt och möjligen därigenom minska skattesatsen.

Jag menar, en begagnad dator kostar kanske 50 €!
Och allt du behöver för Word och Co ..

Related questions

Om du binder på säker Internetbank på sin egen dator och quest;

Min bank skickade mig information om HBCI Banking. Det rekommenderas därför att det är ett mycket säkert sätt att Internetbank. Kan detta men bara göra hemifrån eller kan du på väg? HBCI utgår från en dator eller från en smartphone. Dock komma ihåg a

Om en före inteckning råd om Bank Online dator strävar & quest;

Det finns faktiskt olika. Online dator i nätverket för Baufis, bör du vara den typ av anställning på banken så att du har varit i bakgrunden vet hur mycket i ungefär en så hör hemma på återbetalning, ränta och därmed uppstår kompetent mot konsulten -

Dator && semi; PIT: man kan göra två dator lämnar & quest;

Hej Alla, Är bara här för att göra min självdeklaration. Vid ett tillfälle, tyvärr gör jag inte. Kanske någon av er hjälpa mig? Följande fakta: jag är anställd och använda min dator och professionellt. Avskrivningskostnader (eller 50% av det), har ja

Om en bärbar dator pfändbar & quest;

Gör en bärbar dator på seizable objekt med stämningsmän? (Skulder flera tusen euro) Men jag behöver honom att göra mig som arbetslösa vid CCI, företag, utbildningsinstitutioner och i allmänhet om omskolning kunskap så att de kan också förverkligas. J

Finansierar en dator användbar & quest;

Är det vettigt för en privatperson att finansiera en dator / laptop? Kan man någonsin lösa, om du inte behöver det för arbete? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de För den prof

Garantiförlängning för dator användbart & quest;

Jag kommer att köpa en ny dator - prisklass mellan 1000 och 1500 euro. Med många leverantörer, det finns en notering för garanti förlängning. Det är delvis men brant dyrt. Värt det? Vill du göra det? De första två åren efter inköp handlaren måste änd

Skattebesparingar genom arbetsbanan - där det finns en bra dator och quest;

Var kan jag hitta en bra dator som jag kan beräkna en potentiell skattebesparingar genom min pendla med? Här hittar du den information du behöver för att kosta dig att få rätt hävdade för pendlande har. http: //www.welt.de/finanzen/ratgeber-steuern/a

Användning-baserade avskrivning även när datorer möjligt & quest;

Om denna avskrivning formen faktiskt i PC präglade möjliggöra upptid? Jag tänker särskilt på servrar som kör permanent och därmed kan jämföras med faktiskt mindre återstående kontorsdatorer, eftersom termen är något helt annat. Den Nutzugnsabhängige

Behöver man en stöldförsäkring för en bärbar dator och quest;

Eller redan omfattas av en hemförsäkring? Även om det är utanför huset? Nej jag tror att det är en överdrift. Vid stöld hem hemförsäkring för förlusten kommer på. Om Försumlig stöld gå stöldförsäkring skulle inte betala. Ingen behöver inte vara! Ja,

Hur formatering min dator höger & quest;

Jag har förmodligen en trojan på både PC. Mitt antivirusprogram kan inte hitta det. Hur gör jag det rätt och hur säker jag datein tidigare med en säkerhetskopia? från båda enheterna. Ta bort skivor. I en tredje enhet med Linux (t.ex. Ubuntu), som int

0
Views
0
Ccomments