B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-29

Finns det något sådant som en multi-valuta konto quest;

Advertisement

God morgon, det är verkligen en sådan sak som en multivalutakonto? Ett konto som du kan sätta in utländsk valuta? Men inte bara ett konto som sedan får endast genomgå dollar, men ett konto som kan du bjuda in alla andra än euro möjliga valutor. Så jag har några dollar på ett fåtal yen, några pounds, så .... flera valutor i ett konto.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag tror att bankernas system inte har inrättats. Man kan ha konton i olika valutor, men om man räknar sig, måste se ut som ett kontoutdrag, där olika valutor (20 eg.) Ligger intill varandra, förefaller det mig att på något sätt "orealistiskt".

En typ Excel-tabell med 20 valuta kolumner som får i 30 transaktioner per dag verkligen många sidor jag inte skulle förvänta sig från min bank ändå.

Såvitt jag vet att det är något som inte (åtminstone inte i Tyskland). Det enda du kan göra är att du öppnar ett konto i en utländsk valuta. Här alla transaktioner utförs sedan en vald valuta endast i detta.

Related questions

Är det lämpligt för kreditering av utländska checkar inrätta en valuta konto quest;

Om du får regelbundet utländska checkar i amerikanska dollar, är det då rekommenderas att upprätta en löpande räkning för krediten? Vad är kontohantering avgiften i sådana valutakonton och vilka fördelarna är, eller vilka nackdelar har utländska chec

Som med skatte avveckling av valutakursförluster med ränta i utländsk valuta och quest;

Har valutaförluster på ett depositionskonto i utländsk valuta med avkastningen ränta på detta konto, ladda skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Forex är en tillgång, det

Utländskt konto valuta som valuta öppen & quest;

En solig bra kväll alla! Jag läste i en artikel att det kan vara meningsfullt på grund av den svaga euron, inrätta ett valutakonto. Anledningen till att jag tycker helt förståeligt. Men det finns inget skrivet om valutan i vilken det skulle vara bäst

Vilka är nackdelarna med en svag valuta och quest;

Dessa "valutakrig" -Diskussionen man får en känsla av att det var bra för alla stater att ha en svag valuta. Jag förstår att du kan exportera som bättre men frågan utan måste också ha en hacka? Var är han? Den springande punkten i den svaga valu

Var och hur kan jag spekulera i utländsk valuta och quest;

Hej! var och hur kan jag spekulera i utländsk valuta? Exempel: Jag vill köpa $ 1000 och spekulerar att $ / € -kursen faller. Visst jag kan nu gå till banken och få $ 1000 men sedan uppstått mer avgifter än vinst ev. Tar. Finns det något som det här d

eftersom Grekland Euro i kris: Skapa bättre besparingar i utländsk valuta och quest;

Jag är lite orolig för svåra ekonomiska situationen i Grekland och det faktum att euron genom att hota att glida in i en kris. Förmodligen bör man inte panik, men jag undrar om det inte skulle vara bättre, åtminstone att investera en del av mina besp

Valuta krig & quest;

Under flera dagar, en våldsam gräl verkar bara köra mellan Europa och Kina om vilken valuta är därför förälder / bzw.unterbewertet. Kan du se detta som Eien ren intressekonflikt eller manipuleras av endera parten verkligen aktiv kursen? Förutom de ko

ETF Valuta materia & quest;

hi, Det har alltid sagts att fonden inte spelade någon roll. Men om jag jämför mina resultat från MSCI World i euro och i dollar får jag en annan prestation: 2014: Dollar 5,5% Euro 19,5% Om jag köper en ETF med fonden i dollar då jag har alltid varit

Investera pengar i utländsk valuta och quest;

Hej! Min bank erbjuder valutakonton på följande villkor ... Sydafrikanska rand ZAR 3,0% ränta pa Ungerska forinten HUF 1,5 Turkiska liran TRY 1,0 Norsk krona NOK 0,5 Polska zloty PLN 0,5 Schweiziska franc CHF 0,0 Tjeckiska korunan CZK 0,0 Brittiska p

Någon som vet valuta Kroatien & quest;

Nästa år jag vill tillbringa min semester i Kroatien. Finns det någon som händer med valuta, finns i detta land och kanske även växelkursen? Den kroatiska valutan är den kroatiska Kuna ... växelkursen du ser bäst att alltid aktuell. Till exempel, på

4
Views
0
Ccomments