B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

ATM kontanter Bankavgifter ta ut kontanter kontanter och plus; avgifter 2012-05-05

Finns det något nytt om avgifter när man tar ut pengar från uttagsautomater i andra banker och strävan;

Advertisement

Häromdagen, men den diskussion som 10, - euro för en cashback för mycket är. Finns det nu verkligen något nytt? Ska vi hellre fortsätta att arbeta endast från uttagsautomater i banken och om jag måste söka, söka och söka en bankomat. :)

answers

Jag skulle fortsätta att stå i ditt ställe på din dator bank. Detta är definitivt alltid det billigaste. Men bortsett vissa banker samarbetar också så att du kan stå ut som en kund i en bank automater är på den andra banken låg pengar. Dessutom skulle jag göra mig ibland smarta, om du ämnet så här.

Varför spänningen över dessa avgifter? Lite disciplin och mindre bekvämlighet och du hittar också en bankomat som hör till pool av sin bank. Dessutom kan många operationer betalas direkt med EC-kort.

Som då fortfarande innebär att han måste komma någonstans och när som helst ha kontanter i fickan, väl vet ja, att denna tjänst är inte längre nu billigt.

det lönar sig nu 10 euro för lyft av en utländsk bank?

Jag försöker, sådana kostnader som bör undvikas i hög grad, eftersom jag eller bara på banken bankerna anslutna att ta fart.

Jag har också en Postbank SparCard direkt, som jag kan på stranden av Cash Group ta ut kontanter gratis.

I många butiker kan du från en viss inköpsvärde gratis pengar som betalas ut från kontot get / ta bort.

Related questions

Är de avgifter när man tar ut pengar alltid samma & quest;

Är de avgifter när man tar ut pengar alltid är densamma? Vem bestämmer det? -Min Bank eller bank utomlands? I min bank kontanter lyft utomlands kostar alltid 3,25 euro. Skillnaden, om verkligen ett skapas tas från min bank och inte vidare till mig. S

Avgifter när man tar ut pengar trots löften avgiftsfritt & quest;

Kan det vara så att du måste betala avgifter när man tar ut pengar från bankomater även om banken har annonserat att en värld utan pengar kan ta ut vid alla uttagsautomater? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revi

Vem bestämmer de avgifter när man tar ut pengar på utländska bankomater & quest;

Jag har läst i forumet att cashback på utländska uttagsautomater har blivit dyrare. Är det rätt? Jag läser här att det nu kan kosta över sju euro. Men jag har nyligen lagt ned pengar i Spanien och "bara" betalas 3,25 euro. Vem bestämmer därför f

Vilka är de höga avgifter när du tar bort från maskinen av en annan bank & quest;

Om man inte plocka upp pengar i bankomater av sin bank, men på varandra, eller ens i en maskin av sin bank, som betalar en del av ett annat distrikt alltid oerhört höga avgifter (min. 5,00 €). Vad motiverar dessa höga avgifter? Snabb och billig hjälp

25 & percnt; Avgifter när man tar ut pengar och exkl; Är det tillåtet & quest;

Jag har nyligen lyft i Frankrike 20 euro, eftersom jag själv ville köpa några snacks och drycker på resan hem. Nu såg jag i dag ett uttalande att mitt fall 5 Euro belastats !!!! Det är 25% !!!! Finns det ingen lag banker satt någon övre gräns för en

Ingen information om avgifter när man tar ut pengar i bankomater och komma; tillåts & quest;

Jag hade slutligen motstå skull, ta ut kontanter från en utländsk ATM och har bara sett på kontoutdrag som jag har en avgift på 5 euro åtalats. Enligt min uppfattning, efter att ha stått på ATM men ingen information om uppslutning gav dig som en gång

Hur höga avgifter när jag tar utomlands med Comdirekt Visakort Pengar & quest;

Exakt hur höga avgifter när jag tar pengar utomlands med Comdirekt Visakort? Tydligen är det inte alls en ge men jag tror inte. Eventuella kostnader vara stilla eller? Nej, du betalar inga avgifter står på pengar. Det kan vara så att vissa maskiner s

Vilka är de avgifter och komma; om man tar ut pengar från kreditkortet och quest;

Vilka är de avgifter som jag måste betala, när jag tar mitt kreditkort kontanter på banken? Gör det någon skillnad om det är en annan min bank eller? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.exp

Ta ut pengar med kreditkort avgifter även när deras banker och strävan;

Om jag vill ta ut pengar med mitt kreditkort, jag måste betala avgifter om jag vill göra det med min egen bank? Bin på Deutsche Bank. Jag vet att jag måste betala vid andra banker avgifter. Ja, du har. Tillbakadragandet av kreditkort passerar nämlige

Vilka avgifter har jag nu när man tar ut pengar på utländska bankomater Fakta & quest;

Så säkert det bör vara innovationer för Bundeskartellamt. Hur mycket måste jag betala när jag går till en utländsk uttagsautomater nu? Den Bundeskartelllamt vill ha en ny förordning, men ESW är nej. se här: http: //www.welt.de/die-welt/finanzen/artic