B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-11

Finns det någon särskild ansvarsförsäkring för studenter

Advertisement

Finns det billiga ansvarsförsäkring för studenter? Såsom hälsa eller långtidsvård? Helt enkelt ge en ansvarsförsäkring som täcker allt, men till lägre premier?

answers

Nej, som inte är känd för mig. Du kan på sin höjd med din ålder punkter. Dessutom är det så att du måste betala en enda mindre än om du har en familj och du måste betala mindre om man är anställd inom den offentliga sektorn. För din trygghet: ansvarsförsäkring är i allmänhet inte så dyrt. Här kan du jämföra priser: http: //www.versicherungsvergleich.de/private-haftpflichtversicherung/studenten.p ...
Här kan du också se om du någonsin behöver en försäkring eller om du kanske fortfarande är försäkrad genom dina föräldrar.

Alla försäkringsbolag erbjuder faktiskt på relativt gynnsamma avtal för studenter och praktikanter.

Personlig ansvarsförsäkring är redan mycket billigt. Lägsta pris finns på en försäkringsmäklare med särskild biljett.

Related questions

Billiga ansvarsförsäkring för studenter och doktorander och strävan;

Hej! Jag är doktorand och måste teckna en ansvarsförsäkring, eftersom jag kan inte längre vara säker på mina föräldrar Ja. Vet du en extra rabatterbjudanden för studenter? Exakt håller jag TopJobs svara på, eftersom jag inte vet någon särskild ansvar

Vilken bank har särskilda villkor för studenter och sol; Praktikanter & quest;

Åtminstone i min tid, det fanns alltid ett fåtal banker som har hållit särskilda villkor för studenter. Finns det i dag också? Vad som erbjuds? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermond

Jag behöver för fritidsbåtar en särskild ansvarsförsäkring & quest;

Om du äger en fritidsbåt, då måste man ha en extra ansvarsförsäkring? Vad gör vad en normal ansvarsförsäkring inte? Titta i din ansvarsförsäkring, i vilken utsträckning detta fortfarande din (sport) inklusive båt. Annars bör du fylla i båten ansvarsf

Är jag en student vid mina föräldrars ansvarsförsäkring & comma; även om jag inte längre bor där & quest;

Jag omfattas av ansvarsförsäkring som student med mina föräldrar, även om jag inte längre bor där och har en deltidsjobb? om du är student i den första utbildningen, då är man försäkrad om försäkring av sina föräldrar. Åldersgränsen är (militär / civ

Som student vidta åtgärder för ålderdomen redan & quest;

Studenterna kommer regelbundet grad lyckats överleva, för pensionering är det ingenting kvar. Nu undrar jag dock om jag skulle förlänga hjälpa min lillasyster, som är 10 år yngre än mig. Finns det rabatter för studenter, så att det skulle vara mening

måste följa hyresgäster och komma; Om han misslyckas oexploderad & quest; Det räcker här personlig ansvarsförsäkring & quest;

min hyresvärd skrev till mig i hyresavtalet att jag är ansvarig för clearing på vintern runt huset. Bra sagt min vän, att jag därför för personskada också ansvarig om något händer, en förbipasserande besked, till exempel. Är det rätt? Inte min hyresv

Student och förutom frilansar - Jag behöver en andra kontrollnummer & quest;

Hej Alla, Jag är student och jag börjar nu, i tillägg till en annan bisyssla att arbeta på freiberufich hemifrån. Jag har nu läst en hel och har funnit att det skulle vara för mig bäst att anmäla sig som ett litet företag, till exempel, eftersom jag

En student i 450 € per månad och sol alls är möjligt, får & quest;

Hej, jag är en student och börjar snart en verksamhet som assistent. Dessutom har jag klar med min arbetsgivare i ett anställnings Spe än Werkstundent. Två dagar i veckan, 5 timmar varje och 10 € / h Då jag en gång beräknas genom jag i en månad till

Behöver jag en separat ansvarsförsäkring für ett bygge & quest;

Min bror vill bygga och sade att han måste fylla som en byggare ansvarsförsäkring. Finns det någon särskild ansvarsförsäkring för en byggarbetsplats? Det finns en Builders ansvarsförsäkring och enligt min mening bör det vara som en tenderar också att

När du har för första gången för att slutföra sin egen personliga ansvarsförsäkring & quest;

När man drar ut en elev från hem, då måste man ta ut sin egen ansvarsförsäkring, eller har försäkrat om sina föräldrar? Om så är fallet, när avfallet detta skydd? Studenter som börjar studien omedelbart efter examen är försäkrade kostnadsfritt fram t

0
Views
0
Ccomments