B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-11

Finns det någon reseförsäkring och familj försäkring & quest;

Advertisement

För den obligatoriska sjukförsäkringen, har vi en familj, barnen försäkrade genom sina föräldrar. Detsamma gäller även i en Auslandskrankenversicherung`?

answers

När Debeka finns en mycket låg hastighet för familjer utomlands försäkring. Mer information finns under www.debeka.de

Auslandskrankenversicherungungen är så billigt att det är för försäkringen inte betala för att tillföra något till marknaden.

Related questions

22 år gammal och komma; Utbildning plats sökning och 400 Euro jobb överbrygga även familj försäkring & quest;

Hej! Jag har ett litet problem. Gjorde jag drömmer förmodligen mycket begränsad, och jag därför inte har fått utbildning och är fortfarande hemma. De säger att jag inte kunde vara försäkrad familj. Hur är att när jag till september 2013 (då jag komme

Tills det € intäkter och familj försäkring quest;

servus, vill ta reda på hur mycket en Euro (400 €, frilans) kan tjäna per månad i ett icke sozialversicherungspfltichtigen jobb om man är familj försäkring. tack på förhand. JKL Hej! Så familjen Försäkringen gäller för den försäkrade familjens inkoms

en betalar för PKK för barn Extra eller om det finns också en familj försäkring & quest;

Finns det PKK också som GKK familj försäkring så barnen är samma försäkrade utan att behöva betala ett högre bidrag eller måste vara varje barn registreras separat och betalas här? Tack för svaren. I PKV varje risk utvärderas alltid individuellt. Säg

Minijob och småföretag - familj försäkring & quest;

Det är följande fakta innan: Min fru har en mini-jobb med en lön på 410 euro. Hon har också ett litet företag. Vilken referensvärde (405 euro eller 450 euro) för den fria familjen försäkring måste accepteras här? Min nuvarande förståelse är: Om du ha

Tjänsteansvar für både i en familj försäkring & quest;

Min fru och jag är båda (anlitade dig, jag tjänstemän) inom den offentliga sektorn fungerar. Finns det nu försäkringsbolag som erbjuder på en ansvarsförsäkring familj försäkring, där båda parter kan både en privat och en offentlig ansvarsförsäkring?

Fru Nebengewerbe & sol; anlitade Make till 400 € basis och familj försäkring & quest;

Hej och god dag, Jag skulle vilja ställa gånger en fråga till forummedlemmar. Min fru är anställd och har en Nebengewerbe att jag bryr mig verkligen. För närvarande får jag ingen arbetslöshetsersättning och ingen Hartz 4! Dessutom är jag familj försä

SHI och & sol, eller familj försäkring & quest;

Tack vare alfalfa för snabb, klart svar. Jag har fortfarande två följdfrågor. Skulle följande modell och gå: Min fru, som för närvarande självständigt och i privata sjukförsäkringar, kan göra för 6-9 månader och försäkra lag, slutar sedan ockupatione

Som pensionär familj försäkring & quest utgå & quest; Håller & quest;

Hej .. Måste min fru betala sin egen Beirtrag när jag hyresgästen? Om du inte är försäkrad gratis? Mfg Hej! om det är din egen försäkring som student, anställd, själv, pensionärer etc., är för de anhöriga utan mening. Medlemmarna gratis försäkrad om

Någon som vet DFV tysk familj Försäkring & quest;

Detta bör vara en mycket effektiv direkt försäkringsgivare. Påstås Com. Känner någon, någon har erfarenhet, är verkligen så bra? Ja, jag vet, men den absoluta screamer inte. @The Ombud: Det är helt enkelt fel, eftersom det du skriver till avtalsvillk

Kan du som ett par för att slutföra en familj försäkring & quest;

Kan du redan fylla som ett par en familj hastighet? Till exempel i reseförsäkringen? Eller om du behöver ett barn för dessa tariffer? vilket kan vara olika. Placera men denna fråga, om det inte är i din brevlåda förklaring från er nuvarande dokument