B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-02

Finns det minimilön för studenter och sökande;

Advertisement

Hej, det finns faktiskt en lagstadgad minimilön, innehavaren rätt elev om han eller hon arbetar fortfarande vid sidan av studien? Eller då räknar tariffen förhandlades fram inom respektive sektor av ekonomin?

answers

I Tyskland finns lagstadgade minimilöner för vissa branscher, allgemin det inte det faktum tidigare.

Tja, och även som student bör vara uppmärksamma på det finstilta i kontraktet när Jobbe före KONTRAKT. Som nämligen om ett kollektivavtal om ansökan kommer

Alla har möjlighet att välja en "välbetalda" jobb. Vi har en fri marknadsekonomi. Det är inte lätt, tar en hel del tur och kanske en bra relation. Minimilön finns inte!

Något skulle vara trevligt, men jag måste göra dig besviken tyvärr. Det finns inte!

Nej, inte där.

Related questions

Finns det skatterådgivning för studenter och sökande;

Har googlen starkare böcker med skatte tips för alla möjliga yrkesgrupper hittades. Men inte för studenter eller doktorander. Finns det något alltför? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.ex

Föräldrapenning som studenter och sökande;

Hej! min vän (student, 22) väntar barn inom kort. Eftersom jag är en student, ville jag veta om vi kan få föräldrar pengar, även om vi inte göra "rätt" har ett jobb? Tack! Hej! Rätt till föräldrapenning, någon som - Har sitt säte i Tyskland - Bo

Telefon leverantör - bra affär för studenter och sökande;

Hallå! Början av terminen, jag föredrar i en arbetsgrupp. Eftersom detta har återupprättats, har vi inte en telefonförbindelse. Jag förklarade mig redo och ville be om råd om någon vet en billig telefon leverantör. Installationen ska vara snabbt och

Kostnad Rabatterade patentansökan för studenter och sökande;

En av mina rumskamrater hade en liten men enligt hans mening, fin idé och skulle nu ansöka om ett patent på den. Men som student, är han kroniskt i ekonomiska problem och kan fråga om det finns en kostnadsfördel för studenter i patentansökan. Här kan

Måste jag deklarera göra om jag stannar under ersättning för studenter och sökande;

Jag tjänade förra året en hel del med min deltid jobb att stanna men under avdraget av 7600 Euro. Min nästa aktivitet från mer än jag som frilansare för kontot. Måste jag nu måste göra en retur? Du kan förvänta dig ncihts tillbaka, så du behöver från

Bra reseförsäkring för studenter och sökande;

Jag letar efter en bra och günsigen sjukförsäkring. Finns det specialpriser för studenter? Hur länge har du utomlands? Mest internationella sjukförsäkring är giltiga i 45 dagar vid en tid utomlands. Då är det faktiskt nästan oavsett vilken leverantör

Kan jag arbetar frilans som student eller sökande endast som student &;

Jag är student och jag är ett jobb erbjöds, (dvs utan licens) där jag kunde arbeta som frilans redaktör. Nu säger min far, som student jag kan bara arbeta med en elev på grund av avgifter för pensionsförsäkringar. Vad ska jag göra nu? Det förefaller

Förmedlar Arbetsförmedlingen jobb för studenter och sökande;

Jag har varit ett par veckor söker en student jobb på 400 Euro bas, men jag har hittat någonting. Kan man därför även arbetsförmedlingen kontakt? Gör jobben för studenter som erbjuds? Arbetsförmedlingen ansvarar för alla arbetslösa (ej långtidsarbets

Andra hem skatt även för studenter och sökande;

Jag är student och få studielån. För att studera min examen på ett bra universitet, flyttade jag och inte längre leva med mina föräldrar. Eftersom jag är relativt aktiv men med mina föräldrar i staden i politiken, jag vill inte förlora min bostad där

Sjunker genom "och halv, State spruta" och halv; bidrag allmän sjukförsäkring för studenter och sökande;

Sjunker genom "State sprutan" bidraget från allmän sjukförsäkring för studenter? Jag förstår att du betalar som student ett enhetligt belopp. Om detta sedan också minskad andel? om duz menar Beitragg för KVD: s, kan jag inte föreställa mig att d