B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukförsäkring privat sjukförsäkring privata sjukförsäkringar & plus; privata sjukförsäkringar återbäring försäkringstagare 2013-09-23

Finns det ingen premie återbetalning garanti privat Krankenverischerung 2009 & quest; & exkl;

Advertisement

Kan en privat sjukförsäkring återbäring i 2009 nedgång, även om det har vidtagits under året som en försäkringstagare ingen läkare vid makten anspråk och återbäring tillkännagavs eingentlich?

answers

Det finns frivilliga och enligt avtalet rabatter. Resultaten från AVB. Självklart är din försäkring från ett frivilligt bidrag återbetalning. Och tydligen de inte riktigt misskött under 2009 och gjorde ingen överskott, så att det finns ingen återbetalning. Tips: Om du får inget bidrag återbetalning, kan du skicka alla medicinska räkningar under 2009, om du inte har en självrisk och räkningarna är fortfarande under detta.

En garanti för återbäring, det är inte lagligt och endast när och så länge som fonden har gett sådana i sina villkor i enskilda fall.

Related questions

Zahle sedan 2010 olycksfallsförsäkring med garanterad premie återbetalning & comma; i självdeklaration ren & quest;

Återigen Hej, jag betalar sedan 2010 en olycksfallsförsäkring med garanterad återbetalning premie (månads 45 euro kan jag skriva in också i deklarationen, ge mig tillbaka pengarna? I den komplexa pensionskostnaden hittade jag ingen linje där rent pas

Vad om beskattning av bidraget återbetalning inom privata hälsovårds- och quest;

Du får så många privata sjukförsäkringar del av överföringarna om man accepterar några fördelar. Innebär detta bidrag att rapportera till skattemyndigheten? Hur och var är den erkända? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certif

Privata kredit plattform och återbetalning tidigt lån - vad händer & quest;

Hej alla! Jag har funderat på om en privat från dessa kredit plattformar anger. Jag skulle dock vilja veta i förväg hur eftersom reglerna är i förhållande till tidigare återbetalning. Kan en låntagare helt enkelt betala tillbaka sin kredit för tidigt

Garanti för privat säljs Cykel & quest;

Jag vill sälja min cykel eftersom jag inte längre behöver den. Kom da Gerwaehrleistungpflichten mot mig eller finns det något som inte på Privatverkaeufen. Finns det fria standardavtal som rekommenderas? Tack. Naturligtvis är varje säljare ansvarig f

Hur får jag en premie återbetalning på en Versorgungskasse & quest;

Jag hade varit upptagen från 01.06.2009 till 30.09.2012 med ett AG som automatiskt ställs in för att bidra till den kompletterande pensionsfonden av innehåll omvandling. Nu har jag gjort bara 40 månader inlägg efter att ha lämnat operationen och skul

Kan ursprungliga garanti under privat försäljning passerade & quest;

Hej, om en privatperson något försäljning är oftast ingen garanti ingår. Men vad händer om enheten eller två års garanti från tillverkaren måste vara? Då skulle den nya ägaren har utan även i händelse av skada att dra nytta av denna garanti det? Låt

Hjälper strävan rättsskyddsförsäkring i tvister med den privata Krankenverischerung &;

kärlek forum Jag har nyligen avslutat en privat sjukförsäkring. Som försäkringsbolag logiskt strävar efter att hålla sina tjänster så låg som möjligt, jag vill vara skyddade i händelse av att jag måste stämma försäkringsbolaget, eftersom han inte bet

Vilka risker gör en premie återbetalning taxa hälso & quest;

Jag fick höra ett inlägg ersättningsnivå skulle alltid innebära vissa risker. Vilka är riskerna som och skiljer sig från sjukförsäkring till Krankenkasse stor, eller mer generella risker som alla kontanter gemensamt? Jag ser två problem med sådana ta

Återbetalning av privata lån till anhöriga

Jag har gett avlägsna släktingar pengar utan att ta ut ränta. Nämligen, kontanter och utan överföring. Nu har de återvände mig pengar och jag betalat in på mitt konto summan. Naturligtvis kan vi inte har ingått ett låneavtal. Detta är men Inland Reve

Vad är garanterad vid en garantifond - Återbetalning av belopp som betalats & quest; Total förlust & quest; & quest;

Hej, vad sägs om en så kallad garantifond? Vad är det garantier? Återbetalningen av det belopp som betalats. Om en total förlust då omöjligt? Om du köper för 1050 EUR aktier i en garantifond, som tas ut 5% försäljning avgift, så att bara 1000 euro in