B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-12

Finns det ett problem och komma; om jag vill änkepension - plus en liten inkomst för övrigt har & quest;

Advertisement

Tack vare expert svarar härifrån, jag vet nu att jag kan göra en begäran om en änklingspension, tack vare rådgivare härifrån !! Men det kan finnas i pensions problem, eftersom jag har fortfarande lite extra pengar? Jag förtjänar så 350 euro per månad till och min egen pensions jag få ännu.

answers

Vid 350 euro det GBT min kunskap ingen kredit. Det finns gränser, men detta var redan skrivet:

http://www.finanzfrage.net/frage/kann-ich-zu-meiner-witwenrente-dazuverdienen

När änklingspension din inkomst räknas.

Dessa är din pension och 350 euro, du fortfarande förtjänar.

700 Euro net kvalificerade datum.

Av det belopp som är högre än 700 euro, kommer 40% beräknas och detta resultat subtraheras sedan från änkepension.

http://kuerzer.de/EzFbxlPER

Den änklingspension program du behöver göra för att få döds kvartalet (de första tre månaderna av änkepension).

Bästa du sätter begäran i ett rådgivande organ för pensionsförsäkring.

Sedan kan grovt beräknas även om och hur mycket änklingspension betalas i efterhand.

Ersättningen för inkomst i efterlevandepension är närvarande 701.18 euro. Det beror på storleken på din egen pension, om det finns en inkomst avdrag. Jag skulle råda dig att definitivt sätta begäran. Du har förmodligen redan gett bort eh pension eftersom du inte visste att man kan relatera änklingspension. En liten tröst: pensionen är själv ett år änklingspension att betala extra (eftersom efterlevandepension, är sista ansökningsdag ett år).

Related questions

Spanska banker med problem och komma; eftersom de investerar en hel del i Portugal - gäller även Santander & quest;

God kväll. Jag är så mina tankar, eftersom jag har läst att många spanska banker kan behöva förvänta problem eftersom de investerar mycket pengar i krisdrabbade Portugal. Är det också sant för Santander Bank? Och vad skulle det innebära för kunderna?

Har problem med film fonder med så kallade kickbacks tillhör & comma; vad som menas med & quest;

Jag läste nyligen problem med film fond mutor termen jag har aldrig hört talas om, vad som menas med det? Väg utom kontroll kris Filmfonds http: //rws-verlag.de/hauptnavigation/aktuell/news-detail/article/57/Kaelberer-Ti ... Kast är pågående uppdrag

En annan bil problem: även konvertibla Karmann Bauer är nu och i konkurs komma; hör aldrig på & quest;

En dåliga nyheter efter den andra, nu finns det en ny bil problem: eftersom även konvertibla Karmann Bauer nu har ansökt om konkurs, de dåliga nyheterna aldrig stoppa det? DAS inte en ny bil problem. Karmann har kämpat för viss tid så att växterna pr

Allt problem & comma; Skuld eller oro och period; Ska vi fruktar för sitt sparande har & quest;

Bin illa ärligt när jag måste bestämma hur man kan investera mina besparingar. Aktier? Berg rida kan inte sova lugnt mig. Bonds: statsobligationer inte längre det bästa valet eller ta lite avkastning. Företagsobligationer är inte exakt riskfri. Guld:

Problem med grannarna och halv; Hyresgäst eller hyresvärd ska ta hand om det och quest;

Det handlar om en lägenhet som jag hyr. Min hyresgäst, som jag har en mycket bra relation, har klagat på att en annan invånare i huset komiska kommer till honom på alla möjliga form och när tillfälle erbjuder honom besvär fogar. Jag vill inte att hyr

Fråga till privata självdeklaration som partner i ett GbR

Jag har följande problem: i min självdeklaration Jag måste ett belopp för "inkomst av näringsverksamhet" tillstånd, men detta belopp (min pro rata vinst GBR) Jag vet inte ännu i detta skede. Jag får jag bara efter skatt rådgivare GbR har skapat

Små änka pension sänktes & comma; eller & period; kommer inte längre att betalas och exkl; & exkl;

Hej! Jag har följande problem. Jag får varje månad. € 120, - liten änkepension och nu har 2 jobb. En deltidsjobb eftersom jag tjäna 1,050 €, - brutto och en mini jobb på € 400, - Nu mängder av pensionssystemet delades sedan upp längs en årlig och och

Om en ökning av sparersättningen inte länge sedan och strävan;

Som är att presentera den rättsliga situationen är relevanta klagomål på området köras på? Med tanke på behovet för privat pension inte en mycket liten fråga. Man kan utan även avskaffa behovet av galna hamstring, där man betalar igen pensioner, vara

Ska jag för min mor borgar & quest;

Min mamma vill köpa ett äldreboende en liten bostadsrätt. För att få pengar på banken de frågade mig om jag skulle gå i god för dem. Jag vill också göra så glad, men är inte säker på vad som ger en garanti med risker för mig. Kan hjälpa mig? Generell

Om du inte har tillräckligt med kapital för husköp har & comma; Du kan sedan avgifter och LPAR, notarie och komma; Lagfarten mm och period; & rpar; finansiera en privat kredit & quest;

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Får du någon av inköpspriset för 100% finansieras? Bankerna bestämmer ett belåningsvärde. Får inte vara identiskt med KP. Från detta värde de