B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

smärta och lidande olycka Olycksfallsförsäkring snabbköp kompensation & plus; olycka 2015-04-11

Finns det ersättning för ett olycksfall i snabbköpet

Advertisement

Min mamma halkade helg shopping i snabbköpet och störtas. Hon har drabbats av en höftfraktur. Kan du be snabbköpet eller skadestånd för sveda och värk?

answers

Den medicinska behandlingen betalar ändå sjukförsäkring. Om det finns en schjuldhaftes beteende i snabbköpet var (Wet plats utan det identifierades, hala av andra skäl), kan försäkringspengarna frestas att plocka från deras ansvar.

Hur som helst, är snabbköpet försäkrad mot sådana olyckor. Så om det inte var klart eget fel att hon föll, då skulle jag någonsin vorsorlich där filen ett påstående.

När är det klart att det var helt klart fel i snabbköpet, (fuktig grön saker på golvet, utspilld vätska, ett vått golv och ingen dropp absorption), har din mamma rätt till ersättning, om några saker är pank, och naturligtvis en rätten till ersättning. Men kraven bör försiktighetsåtgärd hävda en advokat, eftersom snabbköpet försöker tilldela skulden från sig själv.

Hej Pepino,

hur historien slutade med din mamma? Har snabbköpet betalt?
Jag hoppas att din mamma gick vi snabbt wieer bättre!

hälsningar

Related questions

Förfalskade från snabbköpet kassan - rätt till ersättning & quest;

God dag. Min kollega har en 20 euro anteckning i en plånbok som är falska pengar i vår uppskattning. Hon säger att hon fick efter shopping i snabbköpet av kassören. Kan man göra vad? Hon har, trots allt, fortfarande kvittot. hälsningar, Mucki Jag har

Sjukhus ersättning quest också ett olycksfall i arbetet &;

Om du får om du har en privat olycksfallsförsäkring med sjukhus penning, detta även i en arbetsolycka? I privat olycksfallsförsäkring det spelar ingen roll om olyckan hände på jobbet eller på fritiden, de betala den dagliga sjukhus nytta i alla fall.

GVK eller företagsförsäkringar i händelse av en olycka i snabbköpet och strävan;

Om du glida i snabbköpet på krossat glas och led många blåmärken på armen, höft och fot, ingriper då rörelse försäkring eller allmän sjukförsäkring? Problemet är nämligen resultatet av hemhjälp som en mor till en-åriga trillingar, gör GVK endast en d

Finger skada i snabbköpet

Hej alla, Jag är fast på en trasig glasdörr till snabbköpet idag och har rivit mig ett finger. Jag var tvungen att tillföras på akuten på sjukhuset och såret syddes, jag har haft en hel del denna smärta och förlorade en hel del blod. Stormarknaden li

Sjukvårdskostnader avancera på Mission - ersättning från arbetsgivare och sökande;

Om jag har att göra på en längre uppdrag en omfattande och dyr medicinsk behandling och kostnaden herifür första privata lön, då måste jag den tid då min sjukförsäkring kostar mig bidraget rätt till ersättning för kostnader som arbetsgivaren? Snabbar

Förbud mot sysselsättning och lämna ersättning under graviditet och kommatecken, helt utfattig

Hallå Min flickvän är gravid och var tvungen att vara en tillfällig kontrakt fram 02.09.14.Der förlängdes eigendlich sollte.Nach meddelande om graviditeten, men inte längre. På grund av allvarliga överträdelser av lagen om moderskapsskydd av arbetsgi

Kan jag få ersättning för inköp av skämd mat & quest;

Jag köpte förra veckan vid Aldi toast och sedan öppnade hemma och återförslutas. Några dagar senare, insåg jag att det var verschimnmelt. Men Enligt Halbarkeitsdatums det skulle ha varit fyra dagar Stabil. Jag får trots att öppna en ersättningsansprå

hade ett olycksfall i arbetet med en viss förlust av vänster tumme

hello tillsammans Jag hade på arbetet i en olycka, och jag jag habe.da rivas mig en del av vänster tumme själv ingen olycksfallsförsäkring habe.würde mig redan är intresserade om jag eller förlusten fick en ersättning gentemot mig. - BG - Gruppförsäk

Om det i en ersättning arbetsolycka från den privata UV betalade & quest;

Jag har tittat på Klar enhet för min AG extensor senan av långfingret skadade, så här längre tid krävs medicinsk behandling och funktionen endast kan fortfarande delvis återställd. Jag har här ett yrkande om ersättning från min privata UV? Ja! Dygnet

olycksfall i arbetet och tid, och tid, och tid; som betalar

måltid som jag ville fråga om något en ersättning för skada eller liknande tillskrivas jag kännetecknas att jag kan göra övertid nu inte längre bara ungefär hälften tjäna ... Jag har hört olycksfall i arbetet BG betalade en 13-veckors genomsnitt på.

1
Views
0
Ccomments