B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-18

Finns det en skattefrihet för Hartz 4 per familjemedlem & quest;

Advertisement

Hej!
är enda arbetande mamma (15 + 17). När Hartz 4 inkomstavdraget kommer att krediteras med mig. Nu är min dotter vill leverera tidningar och månatliga tjäna ca 120 €. Om ersättningen kredit även när deras inkomster eller undantag endast för överhuvud? Frågan är också viktigt för bildandet av den avser att göra i nästa år.

answers

Avgift inkomster "förvärvsinkomster" om 1: 1 för studenter (-Dauer-) Jobb gäller, kan jag inte svara med säkerhet.

Men det finns ett nytt system semester jobb för studenter som även tillåter € 1200 per år, jag antar att du måste hålla minst 100 varav €

Källa och ytterligare information: http://www.sozialleistungen.info/con/hartz-iv-4-alg-ii-2/zuverdienst.html

Dessutom bör incitamenten att ta arbete lyftas. Därför bör ökas inkomst skatteavdrag.
Hartz IV mottagare som når ytterligare inkomst arbete får behålla mer kvalificerade fri från sin extra inkomst än enligt det tidigare rättsläget. För närvarande en grundavdrag på 100 euro, som inte räknas gäller. Från bortom detta resultat Hartz IV mottagare får behålla 20%. framtiden

http: //www.sozialhilfe24.de/news/840/hartz-iv-schonvermoegen-und-freibetraege-we ...

Related questions

Gäller kredit Hartz IV som intäkt & quest;

I princip går att säga att du inte får Hartz IV, om du själv har pengar. Men vad händer om du har tagit ett lån. Då måste man i viss mån pengar. Om räknas som inkomst när Hartz IV? När köptes med pengar eller fastighetsaktier kan vara möjligen deras

Vilka nedskärningar är helt i Hartz IV verk januari & quest;

Ökningen i Hartz IV priserna med 5 Eur verkar nu inte 1,1. komma. Kom för alla men planerade nedskärningar som avskaffandet av den tillfälliga avgift? Som skär är att definitivt träder i kraft? Hur kan det vara att ökningen inte kommer, nedskärningar

Hur mycket kommer att öka den månatliga pension per Hartz IV - år exakt & quest;

Jag hörde en gång så nem euro per månad i riktning. Mitt uttalande till pension per år ALGII referens cirka 40 Euro stiger till 2 euro, eftersom endast hälften av minimibelopp kommer att betalas i månaden. Det finns även planer att pensionsavgifter f

Hartz IV och Eigenheimzulage & quest;

Om någon arbetslöshetsersättning eller Hartz IV sökt, måste det husägaren, du får betalt, även anges med? Tack för ditt svar. Specificera du måste definitivt. Frågan är erkännandet! Ofta husägaren används för att minska lånet på banken. Detta måste g

Hartz IV i deklarationen & quest;

Jag ville göra min självdeklaration 2009 fick i juni började arbeta innan Hartz DI förmåner och aufstockend under min anställning. Jag måste ge min självdeklaration med och där nu? och där man bär vårdkostnader för ett barn (Nanny)? Snabb och billig

Ej tillämplig för Hartz IV, hunden licens & quest;

Måste Hartz IV mottagare betala full skatt på hundar? Eller dessa utgifter för Hartz IV mottagare utsätts för? När en Hartz4 mottagare kan bära kostnaderna för foder och veterinär, sedan skatten nästa sannolikt fortfarande vara det minsta problemet.

Pension avvisar Rehab från & comma; ger fördelar & comma funktionshinder; är lägre än Hartz IV & comma; nu & quest;

Pensionsförsäkrings minskade min begäran om rehabilitering från, hon ger mig sjukpension, vilket är mycket lägre än Hartz IV - vad ska jag göra? De invalidpensioner är lt. Ny regering kommer att bli bättre, jag kan fortfarande dra ut? Tack. Avvisar r

Gör det ont en efter examen Hartz IV att tillämpa & quest;

det är vettigt under sökningen jobb efter examen Hartz IV gäller för eller skada dig ser så samma kant senare arbete historia? Oavsett om du får arbetslöshetsersättning eller inte vet något. Att komma ihåg så inte skada. Den enda nackdelen är den kom

Stöd Hartz 4 i inskrivning & quest; Utrustning för barn av Hartz 4 & quest;

Jag skulle vilja veta om jag (Rheinland Pfalz, som arbetar 20 timmar i veckan och få stödjande Hartz 4) för inskrivning av min 6-åriga dotter Extra undervisning få? Och jag är gravid i den 9: e månaden, kan jag så tillämpa ett slags första leverans f

Hur mycket Hartz 4 jag nu & quest;

I ... Så 205 euro ren vinst Min make 24, söker utbildning Vår son 6months (300 euro föräldrapenning och 184 Euro barnbidrag) Om 22 oberoende (småföretag enligt § 19 UStG, 360,00 euro brutto och 205,00 euro netto älska mig när någon kunde räkna ut, få