B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bank skador fusk ersättning uppgick till & plus; ersättning 2012-05-02

Finns det ekonomisk ersättning för skada som orsakats av förlust av bankuppgifter och strävan;

Advertisement

Om min bank mina uppgifter har stulits, och jag har därför lidit skada, görs detta av banken utan vidare? Vad händer om jag känneföljdskador uppstår (t.ex. konto har tömts, fakturor kan inte tas ut, därför medföra kostnader och Mahngelder)? banken betalar då?

answers

Om du pengar stjäls från ditt konto eftersom de bankuppgifter har gått förlorade, så det följer naturligt och måste du byta skadan. Så länge du inte agerar med grov oaktsamhet, kan dina pengar hända.

Jag tror att det inte kan hända nu att data stjäls direkt banken. För alla servrar är ect. för mycket skyddade. Och om det händer, följer banken kursen.

En tidigare dotterbolag till Liechtenstein Princely Bank LGT hade en tysk "skattesmitare" lön ersättning, eftersom de har investerarna informerade för sent att hans kunddata och flera hundra andra tyska medborgare hade stulits, SPIEGEL ONLINE rapporterade på 08.02.2010:

http: //www.datensicherheit.de/aktuelles/zu-spaete-information-ueber-datendiebsta ...

Här får du mer tips om detta:
ww w.abzocknews.de/tag/datenklau/

Related questions

kan de ogudaktiga värk ekonomisk ersättning för skada eller kredit månatlig pension efter operationen

efter en operation på någon stränga restriktioner i axelpartiet, kan han inte längre gå till jobbet eller något. håller på att förhandlas nu om en ersättning för skada eller såra pengar eller en månatlig pension som betalas wird.darf det onda som räk

kan människan samtal ersättning för skada om du fick överlämnas en falsk medicinsk & quest;

Kan du stämma en apotekare om ersättning för skada om den har delat ut fel medicin? Jag var på detta datum gravid och på grund av infektion var mig en 4-veckors kurs av antibiotika (till mitt ofödda mot eventuella skador för att skydda) ordinerats. m

Gör ett val arbetare hans ekonomisk ersättning skatt & quest;

Om ett val arbetstagare får 60 euro för sitt arbete på valdagen, har han detta belopp ange när deklarationen? Och kan körsträcka till vallokalen (1x morgon, 1x eftermiddag) redovisas som utgifter? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompeten

Ekonomisk ersättning av ledighet vid slutet av min Arbeitsverhältinisses & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag skulle vara mycket tacksam om ni kunde hjälpa mig med följande problem. Min anställning upphörde den 31.01.11. Jag hade en tillfällig anställning och 20 dagar kvar ledighet, jag kunde inte ta av hälsoskäl, eftersom jag som AU släpptes ur reh

Finns det även i icke-äktenskap för ekonomisk ersättning och quest;

Finns det även med en icke-äktenskap för ekonomisk ersättning efter ett uppbrott? Nej. Förutsatt att det inte finns någon relation av barnen har ex-partner inga underhållsbidrag mot ex-partner och vice versa. ekonomisk ersättning? Tror du statligt st

Vad är inkomstöverföringar utan ekonomisk ersättning & quest;

Vad är inkomstöverföringar utan ekonomisk ersättning? Dessa är överföringar. ;-) :-) Det innebär en inkomst utan att behöva en direkt avkastning är erbarcht. Så, till exempel, grundtrygghet, ALG II, bostadsbidrag. Mottagaren har ohen att erbingen krä

Rätt till ekonomisk ersättning eller plats vid flygbokning & quest;

Kan någon förklara det rättsliga läget ser ut så här för mig? Jag kom nämligen i går tillbaka från semester och mitt flyg var överbokat ... Personligen var jag inte orolig eftersom jag hade kontrollerat tillräckligt tidigt, men jag har märkt att jätt

Ersättning för skada på grund av att falla till reträtt från Dog & quest;

En något äldre vän föll gå bakåt i chock, eftersom en stor hund sprang upp till dem. Även om han hade verkligen ingen skada, som han viftade på svansen. Men min vän har bara en rädsla för hundar och var så olycklig stört vikande att de drog på en kom

Cisco som en fast ekonomisk ersättning & quest;

Lämplig att Cisco andel för att våga investerare som visstids ersättning för en liten del av fastigheten? (3-5%) När allt kommer omkring, det är relativt säkra 3% utdelning och kanske detta är till och med ökat till 3,5%, eftersom balansen kan faktis

Har Fertigkartofelpüree inköps land åts på sjukhus så mycket i ersättning för skada

På 2013/07/09 Jag har en färdig potatismos från märket classich ätit det fanns bitar av trä i det nu har jag lite svalt och var även på sjukhuset och har nu att svälja tabletter. Så jag har några bitar av trä upphävde kallas det och säga som kan göra

0
Views
0
Ccomments