B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-02

Finns det egna kompletterande speciellt för Glasögon & quest;

Advertisement

Någon som vet om det finns särskilda tilläggs för glasögon? Jag har hittills bara upptäckt priser, där stöd till glasögon kommer att erbjudas som en komponent i en kombination erbjudandet med andra tjänster. Men dessa andra tjänster skulle jag inte riktigt! Om någon kunde hjälpa mig att det skulle vara mycket trevligt. Tack!

answers

Jag har baserat mina glasögon på optiker Fielmann och färdiga glasögon Insurance HanseMerkur Versicherungsgruppe.

Denna försäkring kostar 10 euro per år och vad det säkrar allt du hittar via den här länken:

http: //www.hansemerkur.de/produkte/krankenversicherung/krankenzusatzversicherung ...

Stirrar dig här:

http://www.netzwissen.com/gesund-schoen/brillen-zusatzversicherung.php

Related questions

Nummer försäkring Glasögon & quest;

Behöver sjukförsäkring betala ett spektakel när ögonen med åldern försämras. Ett sådant spektakel är faktiskt ganska dyra och även om jag för tillfället inte har några problem med mitt öga läkare har sagt att jag kan behöva ett spektakel i 10 år. Om

Omsättningen på optiker går tillbaka och komma; spara tyskarna nu också i Glasögon & quest;

Försäljningen av optiker avkastning - spara tyskarna i den ekonomiska krisen nu redan i glasögon? Frågan besvaras med din version: de reklamationer, det vill säga ge de tyska mindre glasögon från. Jag avslutar från detta: spara nu på glasögon. helhet

Täckt privata sjukförsäkringar betalar mer för glasögon & quest; HUK förkastade kostnad antireflektions

Jag trodde att privata sjukförsäkringar betalar bättre prestanda i skådespelet. Men nu har HUK förkastat mig kostnaden för antireflexbehandling. Är det i andra privata medel samt? Ser fram emot. På dina erfarenheter Hej pension kvinna Nu skulle jag o

Finns det en självrisk varje gång glasögon & quest;

Pays glasögon försäkring faktiskt varje gång till när recept har förändrats, även om detta sker successivt i en kort tid eller finns det en gräns? Vad, hur, under vilka villkor gjort, indikerar tillståndet. Det är helt annorlunda. Du kan verkligen in

Gibts på Hartz 4-anslag för ett par nya glasögon & quest;

Där kan du få 4-anslag för en ny skådespel på Hartz? Från sjukförsäkringsbolaget eller av Office? Hej! av sjukförsäkrings, linserna är endast för personer under 18 år och för mycket synskadade antagits (med glasögon endast 30% syn). För stativ subven

HanseMerkur försäkring från Fielmann - När får jag nya glasögon & quest;

Jag köpte ett par glasögon på Fielmann i december 2009 och slutföras samtidigt HanseMerkur försäkring. Vem kan berätta för mig när jag får nya glasögon? Betyder det att jag får nya glasögon efter två år, har huruvida försämrat mina ögon eller inte? K

Är det & comma; försäljning som Porsche egna aktier i VW ville & quest;

Är det sant att Porsche ville sälja aktier i bolaget i VW, om förlängningen av tio miljarder euro lån inte skulle ha godkänts? Varför till VW? Owe Porsche VW pengar? Eller VW har så mycket pengar att de kunde köpa aktier i bolaget Porsche? Är de två

Måste vår ansvarsförsäkring att ersätta mina glasögon & quest;

Vår son ett år gammal har ristat mina glasögon på näsan! Måste vårt ansvar här ersätter? Jag är rädd att det inte fungerar, mängden av fordringar kommer inte applicera limmet Braids försäkring, bara skada du orsakat andra, små barn är alltid kontroll

Klausul && num; 039 och halv, betalning endast för mellan SHI && num; 039 & semi; i det kompletterande: kritiskt eller inte & quest;

Om denna klausul visas i ett avtal om en kompletterande, vad betyder det? Är detta en standardformulering eller begränsa fullgörande av ZV klart? Tack. Denna klausul anges även att grossist SHI räknas och är naturligtvis obligatorisk. men behöver int

Ensam ägare & comma; 50 & percnt; Egna medel och komma; Skilsmässa & quest;

Huset ligger i det exklusiva egendom mannen. Kapitalbasen var någonsin infördes till 50%. Hur är huset uppdelat i händelse av skilsmässa? Finns det i detta avseende nya jurisdiktioner? Tack på förhand. Något som inte riktigt passar. Jag sammanfatta:

0
Views
0
Ccomments