B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing Kredit Auto finansiering köpa bil auto finansiering bil & plus; Finansierings bilhandlare 2013-11-28

finans bil till 30000 € & comma; vilka krav och strävan;

Advertisement

Hej alla,

Jag är ny på detta forum, så jag hälsar er alla en gång ganska trevligt.

Min fråga är följande: Vilka villkor måste jag uppfylla om jag vill ha en bil finansiering är en begagnad bil för märket Audi .Det (mellan 22000 max € 30.000.).

Jag har framgångsrikt avslutat min utbildning och betalades av min arbetsgivare. Min nettolön är montl. € 1400:e Jag bor med mina föräldrar och har därför inte fastställts förutom mina föräldrar jag Styr varje månad några pengar bei.Das krig.

Vilka är kraven? Är det tillräckligt med innehåll? Om det inte är tillräckligt, kan jag få en bil för € 20.000 fond?

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig.

Tack.

answers

I mitt lanjjährigen konsult Jag har så många kunder som du framgångsrikt fört tillbaka till jorden.
Titta, jag kan förstå att du är så fixerade på en bild, även på grund av dina användarnamn. Damerna poserar på bilen, var vill rida omedelbart. Best, hela i en cabriolet, så långt hår kommer i ännu högre grad fördel.
Och nu observera fakta. Du har precis börjat gånger 1400 € netto och din # 1. Hur länge har du? Vill fortsätta att leva med dina föräldrar nästa några år? En lägenhet under återbetalningstiden kan lämnas utan avseende. Förutom hastigheten så en bil kommer att kosta även vid extra kostnader som bränsle, skatt, försäkring, inspektioner och så vidare. Röker du, du går ut på diskotek, alla kostar pengar. Vad skulle dina damer säga om du har några pengar för dem plötsligt? Då din fina bil förhöjda rom hemma och ingen skulle överväga det. Så kort sagt, inte gå till din unga ålder redan i skuldkrisen. En bil för 5-8000 € göra fint i Einkommnen. Denna kredit jag skulle ge dig med god kredit, men ingenting längre än så. planer spar skulle vara bättre än större lån. Tro mig, inte var du den första att köra för skuldrådgivning senare.

Jag måste ärligt säga att du inte bör göra en sådan sak för dig. Håll din gamla bil eller köpa dig en billig begagnad. Med undantag för en ny bil, de extra pengar och det köper dig om du har pengar tillsammans. spendera mycket pengar på en bil, samt skuld, anser jag för start i yrkeslivet personligen fel.

anser också att man bör börja med något mer gynnsam. Makt ingen mening om du har en bil äter halv lön) ..kannst ja gånger här se vad som skulle kosta dig att finansiera reklam borttagen Support

Rör inte det! Du kan inte köpa dig en dyra bilar på kredit efter att du har precis avslutat lärande gånger. Även om du har ett nät 1,400.00, kan från tid till annan skicka några plötsliga utgifter på dig, då knappt (! Utan dina föräldrar) kunde axlar.

Välj en billig begagnad bil som du betalar av på kort tid kan du spara eller pengar tillsammans och använda så länge som kollektivtrafiken.

Om det är möjligt, kan du nu tänka på den varma årstiden också om resor till arbetet inte kan sättas tillbaka med cykel. Detta leder nämligen samma skatt som de bränsleslukarna!

Jag tror så att du kan använda dem för att finansiera en bil för 20.000 euro. Personligen skulle jag aldrig göra. När Spara till 10-15,000 euro och resten du kan finansiera även fortfarande, om det är att vara en Audi nödvändigtvis. Har aldrig finansierat en bil. Jag tror att du ska betala pengar i kontanter för inköp av bilar, då har du mer utrymme att förhandla. Eftersom uppenbarligen fortfarande existerar i några besparingar, föreslår jag att du köper en Fiat Punto, 5 år gammal för 5000 euro och gå en gång några år framåt. Resten av er lägga undan redan för: fritidshus, pension, ny bil, etc. Det kommer fortfarande tillräckligt kostnad för dig att du kommer fortfarande bli förvånad därför vara glad att du inte hänga ett lån på 20.000 euro i nacken.

Vid 6 år utan betalning du överskrider 400 euro per månad för att drivas utan en enda kilometer?

Ge mig en bra anledning till varför du ska göra det, och banken bör enas om att ...

Jag är säker på att du hittar antingen en bil eller en annan bank Kreditistitut som du kommer att finansiera din dröm, men det är mer dåliga nyheter.

Du bör räkna dig:

Vad gör bilen totalt under hela finansieringsperioden (Schwackendorf lista)?

Hur lång tid det tar tills bilen betalas ut, hur gammal är det och vad restvärde är sannolikt att ha?

WASD du annars förblir mer i livet - bara uppfylla grundläggande behov?

Och slutligen, vad gör du när du är i två år en nyare modell skulle vilja ha, eftersom det är så cool, du låna mer?

Sömn ens tänka, kanske det gör ett antal små också.

@Mialiona

Detta kan vara ett schablonbelopp bara svårt att svara på. Få en bästa Schufaauskunft. Den bästa chansen du kommer att ha rätt på din lokala bank, äntligen känna dig och din ekonomiska situation.

Annars, naturligtvis, de normala kreditkraven gäller. En undersökning av kreditvillkoren, kontrollera till exempel här:

Reklam godkändes av Support

I skuld dig men inte bara hänsynslös !!!

Med vänlig hälsning
David

Related questions

Boende verifikationen & comma; Jag hävdar att det & comma; vilka krav och strävan;

Vem har rätt till huset kupongen? Oavsett om du är berättigad eller inte, kan du säga bostadsförmedlingen som ansvarar för dig. Villkoren är inte densamma överallt. Därför är en specifik information inte möjlig här. be om lokala bostadsförmedlingen,

Car Finance & quest; Vilka krav och strävan;

Hej! Jag kommer rakt på sak, unzwar om följande har ändrat mitt företag Månader 1 1/2, tyvärr hade jag (21) 3 veckor sedan i en bilolycka (pendling olyckor), är bilen helt (Vectra B CD) och redan skrotas. För närvarande tar jag moders bil eftersom de

där är och komma; som har rätt till en social lägenhet & comma; vilka krav som behövs & quest;

Du kan läsa någonstans som är berättigad till sociala bostäder? De som vill hyra en billig sociala bostäder, måste bevisa för Wohnberechtigungsschein (WBS) att han har rätt att få en sådan lägenhet. En inkomstrelaterade WBS, någon vuxen som vill ansö

Gifta & comma; vilka förändringar och strävan;

Hej kära gemenskap. Jag fick en fråga. I, student, 23, och min vän, anställd, för att gifta sig med 28 överlägsen. Tills jag 25, mina föräldrar är verkligen anhöriga (höger?). Dessutom är jag försäkrad av mina föräldrar. Om vi ​​skulle gifta nu, skul

Second Home & comma; vilka fördelar och strävan;

Hej Alla, har sökt en hel del, men tyvärr hittade ingenting som lämpar sig för mig. Följande situation är i beredskap för mig: Primära bostad (NRW) 550km från ny arbetsgivare i Bayern. Plan andra hem i Bayern rapportera cirka 20-30 km bort från arbet

Utbyte av PHI i Legal & comma; Vilka förändringar och strävan;

Vid sekelskiftet jag falla ut ur privat sjukförsäkring med mina föräldrar och få i det lagstadgade sjukförsäkrings. Vad kommer ut ur samrådsavgiften eller för ändringar i mig? Shi har inget kontrakt säkerhet. Tjänsterna förändras ständigt. Betalninga

Passbook förlorade & comma; vilka risker och strävan;

Jag har precis flyttat och är oförmögen att hitta min motbok. Antag att någon finner det kan eller inte de läser alltså ut pengar från mitt sparkonto? En Passbook är en bärare instrument som alla är tillåtet i besittning av boken är att ta ut pengar

Vilka krav måste ett företag Meet & comma; Att ingå i DAX & quest;

Vilka krav måste ett företag som ska ingå i DAX? Det måste vara UDN av kapitaliseringen av handelsvolymen bland de 30 första. Då kommer bem nästa gång om antingen på grund av fusionen faller ut ett värde, eller om man kontrollerar värden i stället fö

Vilka krav måste uppfylla & comma; För att få en kvalitetsstämpel av TÜV & quest;

Hej! Jag har utvecklat en produkt idé som jag vill sälja nu. Jag är fortfarande i början, så följande fråga just nu är ännu mer hypotetisk. För att vinna förtroende hos kunderna, en kvalitetsstämpel av TÜV gör alltid bra, tror jag. Vilka krav måste u

Olycksfallsförsäkring och period; Vilka krav måste uppfyllas & comma; är alltså betalat en pension & quest;

Vad är betalningen av olyckan livränta beror? Kommer hon alltid betalas i sin helhet, eller endast efter en viss grad av funktionshinder? Vilka krav måste vara uppfyllda för pensionen? Hur lång tid det kommer att betalas? Framför allt orsaken till in