B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Betalning PKV privata sjukförsäkringar resa Afrika malaria privata sjukförsäkringar & plus; betalning 2014-03-11

Figurerna sjukförsäkringsmalariaprofylax och strävan;

Advertisement

Hej, när jag tittar på resor risk för malaria i ett område som jag måste betala profylax själv eller att omfattas av sjukförsäkringen? Det handlar om en eventuell resa till Afrika ...

answers

Titta på detta här: http://www.crm.de/krankenkassen/index.html

Bin också privat försäkrade när jag var tvungen att ta detta malariaförebyggande tabletter vid den tidpunkten, det var mitt eget nöje och betala själv.

Skulle helt enkelt min / samtal och be en sjukförsäkring

Related questions

Vad tycker du om sjukförsäkring Continentale för Karriär Startpaket och strävan;

Continentale har en sjukförsäkring för ungdomar när de får betalt lägre avgifter i början och senare ändras utan en läkarundersökning i kontroll kollektiv. Vad tror du? Är det värt det eller du betala senare för initialt gynnsamma förhållanden? Faran

Kan jag insisterar på försäljning och strävan som arvtagare till en fastighet;

Jag är inte i samma situation som arvingarna, lyckligtvis. Men jag är rädd mycket när min mamma lämnar oss. Min bror desperat behov av pengar, så jag har att förvänta sig, som han vill sälja vårt hyreshus. Kan han insisterar? Finns det alternativ? Sn

bättre fördela större byggprojekt på huset för två år och strävan;

Vi avser under året för att låta oss lägga till en vinterträdgård och hantverks timmar för ja kan tillämpas som ett hushåll tjänst, idén om återstående arbete, kommer vi att om det skulle vara bra, div. För att göras förrän nästa år till att ta optim

Om en elementär försäkring i översvämningsområden dyra & comma; om du hittar försäkringsbolag och strävan;

Påverkat juni översvämningar strävan ja förmodligen nu (gruvan är ett fall i cirkeln känt) till en elementär försäkring. Om stolparna så dyrt, eller begära att försäkringsgivaren en högre personlig bidrag? Inte alla vill försäkra sig mot naturkatastr

Socialt stöd till mina föräldrar och strävan;

Min dementa och sjuka med leukemi far Stillbilds- preliminära vårdnivå ett med en förväntad livslängd på cirka ett cen- beläget för en vecka på ett vårdhem. Hemmet kostar varje månad. € 3000 - 1064, - € är vård finansiera det. Min mamma vill fortsätt

Hur kan jag använda icke-användning certifikat spara skatt och strävan som student;

Hur kan jag spara om skatter så att om jag har kapital som överstiger skatteavdraget? Kan någon berätta för mig? Tack! Du kan låta dig från ditt skattekontor att avge ett icke användningsintyg, om du inte har någon inkomst från ett jobb (eller låg in

Hur beskattas och strävan MetallRente;

I januari 2015 min MetallRente betalades. När man går in i deklarationen (WISO programmet) visar mig programmet till en skattekostnad på ca 30%. Jag har varit vid tidpunkten för utbetalningen redan gått i pension. Kan det verkligen vara möjligt. ?? O

strävan Med eller utan tysk moms &;

Tyska entreprenörer U gör en egen produktion av reklam (skytte, efterproduktion) för en österrikisk entreprenör K. Rotationen eller hela prestanda sker i Tyskland. Kunden är men det österrikiska entreprenören K. Enligt vilken punkt bestämmer nu plats

Hospice co-betalning i förväg eller i slutet av månaden och strävan;

Hittills har vi antagit att betalningarna början av månaden beror. På varje faktura som vi alltid får i början av varje månad, sista är dagen för utfärdandet av respektive månad tunn, som fakturadatum, men tryckt tjock och stor. Nu bör du verkligen t

Vad är strävan med Cypern &;

Den ekonomiska betydelsen av Cypern för EU är fortfarande ganska låg, varför skulle EU Cypern sedan "ur lådor"? Jag tror att problemet är att Cypern inga grunder på (kontroversiella) erbjudande från IMF, och kommer att leda genom väggen, är det

0
Views
0
Ccomments