B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-27

Felaktiga utbetalningar av telefonräkningar - förlänger kontoutdrag som bevis & quest;

Advertisement

Jag har felaktigt dragits av dubbla betalningar för telefonräkningen från kontot. I hotline kan inte hjälpa mig eftersom de tror att det inte kommer att ha så datorn. Om ett kontoutdrag från att bevisa de dubbla utbetalningar eller behöver jag en mer detaljerad bevis på min bank?

answers

Kontoutdraget borde räcka. Den Kundenholine har förmodligen sett bara räkningen i datorn, vilket kanske visades bara en gång, utan att direktdebitering drogs 2 gånger, hotline har wahrcheinlich inte sett. Men jag skulle återigen titta på uttalanden om nu felet bemelrt och beloppet har slutligen krediteras tillbaka.

Jag skulle skicka en kopia av kontoutdraget och svärta positionerna som inte är avsedda för telefonbolaget.

Har något bara med min nuvarande leverantörer bakom mig. Problemet löstes inom en vecka där.

Ett uttalande bör enligt min uppfattning rik som "bevis". Om ja också accepterat i många andra fall. Så acceptera förslag Ratsucher XYZ, svarta positioner och skicka det!

Det borde vara tillräckligt. Gör annan information oläsbar och spela upp objekten i fråga. Om du inte vill skicka alla kontoutdrag, kan du också göra din bank ber dig ett register över motsvarande betalningsproblem. Det borde vara möjligt.

Om samma belopp två gånger utarbetades var då de två direktdebiteringar. Ge därför tillbaka och låta den andra existerar.

Det kan ta på telefon företagets veckor för dubbelbokning är verkligen erkänt.

Related questions

Har jag dokument socialbidrag E-St & period, föreslås Erkärung med eller förlänger kontoutdrag som bevis & quest;

Jag var i oktober 2010 gjorde oberoende (ej småföretag) (Altmetallreceycling) och hitta mina välfärds papper täcker 1-4 och 11 för 2010, inte längre. Andra dokument som jag har. Kan jag använda dokument från socialkontoret från att återhämta sig (kop

Tillräckligt för ett klagomål och kontoutdrag som bevis & quest;

Jag skulle vilja klaga på något som jag köpte förra veckan men mottagandet är inte längre synlig. Kan ta sitt uttalande som bevis är också att du har köpt produkten i just denna last eller det måste vara mottagandet? Det borde; det handlar om dina rä

Hur man beter sig och komma; när du inser felaktiga utbetalningar på kreditkort och quest;

Vad du måste göra allt, när man inser att man har fallit offer för bedrägeri och verkar felaktiga betalningar på kreditkort räkningen? Direkt 116 116 samtal till centralbyrå för kreditkort stöld eller missbruk, eller deras egen bank manager. Det är v

Om ett kontoutdrag som bevis för ett säkerhetsintyg & quest;

Hej! På lördag är något dumt hände mig: Jag köpte en ny kaffe och kasseras mig väskan också Rechnung- säga garantidokumentet. Bingo. Säljaren har speciellt påpekat för mig att jag skulle hålla räkningen för garantin. Dock har jag betalat med betalkor

felaktig läsning gas mätaravläsning av hyresgästen - eget fel & quest; Räknefel & quest;

God dag tillsammans, Jag har fått en felaktig gas mätaravläsning till min primärvården när du flyttar in i min lägenhet i slutet av september 2012 design. Den tidigare hyresgästen hade inte loggat ut, så jag upprepade gånger kallas verktyg flera måna

Presenteras med en donation till en offentlig institution av kontoutdraget som bevis & quest;

Jag har vår offentliga bibliotek gjort en donation för inköp av nya böcker och överfört pengar till staden med indikationen för ändamålet. Om kontoutdraget som bevis på skattebyrån? beror på summan. till 100 euro ja. mer Du bör vara söka en annan kvi

Är det möjligt och komma; hämta kontoutdrag automatiskt och quest;

För att undvika kostnaden för att skicka kontoutdrag, jag bjuda in mina kontoutdrag alltid sig själv, men nu har jag glömt det för en dag och kontoutdraget är redan på väg. Mycket irriterande. Kan jag på något sätt satt att uttalandena hämtas automat

Bostadsbidrag som student & comma; förlänger underhållsskyldigheten mina föräldrar quest som minsta &;

Hej! Jag är 25, som studerar i den 5: e terminen, inte får KfW Sttudiendarlehen mer och därför måste på något sätt frammana en helt ny finansiell plan. Eftersom jag i princip inte BAföG rätt mig nu är att bostadsbidrag. Men jag behöver det så vara ti

Jag köpte en Tablet 2 dagar sedan och med ec-kort betalas & comma; uttalandet utgör bevis & quest;

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Stå på Kto abstrakt dag och tid för köpet, ligger till grund för den näringsidkare kan förstå det ursprungliga köpet. Sålunda har

Skuld återvinna & exkl; Vad som räknas som bevis & quest; Hur & quest; Jämför & quest;

Hej! Jag behöver desperat hjälp ibland och goda råd. Jag lånade min ex-pojkvän över flera år pengar, alltid med uttalandet från honom att jag får allt tillbaka. Nu är vi skiljs åt och naturligtvis han vet inget mer av det. Jag skickade honom en påmin

0
Views
0
Ccomments