B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter tjänstebil kilometer-paket självdeklaration reser ersättning 2017-07-21

fastställa kilometer-paket & quest;

Advertisement

Jag kör tjänstebil och versteuer detta med 1% av fordonets värde. Resorna i lägenheten till arbetsgivaren inte beskattas.
Kan jag fortfarande i inkomstdeklarationen resor mellan hemmet och arbetet hävda?

answers

"Kan jag fortfarande i inkomstdeklarationen anspråk på resor mellan hem och arbete?"

Naturligtvis inte. Du har inga kostnader för dessa resor.

Beskattningen av 1% utan 0,03% gäller endast för fältpersonal. Aussendienstmitarbeiter regel har inga resor mellan hemmet och arbetsplatsen.

Har ingen Aussendienstler och vet uppenbart att för ditt företag bil ingen riktig beskattning sker, kan du även göra dig skyldig till skatteflykt. Likaså din arbetsgivare.

Related questions

BahnCard eller kilometer-paket & quest;

Hej! Jag kommer att acceptera ett nytt jobb under 2012 och kommer att pendla 3-4x per vecka till Frankfurt. Jag tror ca 175 dagar om året. Avstånd 220km. Jag ska köpa en BahnCard 100 Kostnad: 369, - per månad. BahnCard 100: 4,428, - eller kilometer-p

Kan jag starta kilometer-paket & quest;

Min arbetsgivare har försett mig med en tjänstebil som finns, kan jag också användas för privata resor. Om min löne denna eget bruk är också beskattas. Nu sitter jag på min deklaration och vet inte om jag fortfarande kan fixa bidraget kilometer för r

Studie - vad tycker du om den föreslagna 960 Euro Paket & quest;

Baden-Württemberg tvungna att införa idén om ett förenklat förfarande för framtiden. Det handlar om skattelättnaden på arbets rum, varefter en schablonbelopp 960 euro kommer att dras från skatten på en lämplig tillstånd. Vad tror du att det skulle va

betala utbildning om utbildare Paket & quest;

Den Kita, där vår dotter går är en förälder initiativ är bäraren en e. V. Nu har vi känt akut brist på personal. Jag har fram till slutet av tid och kanske så länge som fyller en vakans. Vi hade överväger nu detta settle tränare paket på 2.400 euro?

Tidsvärde leasing eller kilometer Leasing & quest;

Morgon! Varför skulle du när du köper en bil i stället råda: tidsvärde leasing eller leasing kilometer? Tack för era åsikter och bidrag. Jag skulle gå i stället för kilometer leasing. Man kan planera bättre här eftersom priserna på de faktiska ryggal

Finns det percnt av en; system för tjänstebilar en kilometer fakturering & quest;

Jag har en tjänstebil betala 1%, i gengäld, jag behöver, men varje månad avbryta mina privata kilometer. Det han drar på för 1% och jag måste betala på dan spessen kilometer efter. Är det OK ???? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av cer

Eftersom man måste ha en omsättningsskatt paket & quest;

Paketen fältservice (6 euro i tätort med en brist på mer än 8 timmar.) Kommer att avgöras med oss ​​inte på lönebesked, men separat. Måste skriva ner hur mycket du har tagit det vidare och sedan ange när deklarationen? Snabb och billig hjälp för din

Som gasleverantör rekommenderas & comma; om man vill sluta kollektiva paket & quest;

Eftersom vi kan uppskatta vår konsumtion bra, jag funderar på att ta ett paket från tull gas leverantörer att slutföra. Vad dina beräkningar de årliga besparingar när man bestämmer sig för att köpa ett fast belopp på gas, som leverantörer har denna g

Hur är deras deklarationer in 2009 kilometer Pengar & quest; Hur mycket kan hävdas & quest;

Som indikeras 2009 kilometer pengar i en deklaration? Hur mycket kostnaderna kan krävas? Min flickvän gör nu endast ett uttalande och vill uttrycka sin kilometer (100 km per dag) anger arbetsplatsen. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompe

I häva köpet av en bilköpare måste drivas kilometer dra & quest;

En vän är i överensstämmelse med de bilhandlare att den drar tillbaka bilen på grund av olika brister. Det bör dock betalas av inköpspriset, antalet kilometer, vad min vän inte passar. Han är åtminstone 10.000 kilometer drivs och dealern vill det 10%

0
Views
0
Ccomments