B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-03

Fastighetsregistret och arv & quest;

Advertisement

Jag är österrikiska och har ett hus, ett arv från min mor i Tyskland. Hur kan jag överföra huset till mig eller om jag behöver det och faller på grund av arvsskatten?

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Arvsskatt om huset över 400.000, bara - är Euro Werrt (400,000, - fri belopp för allt som du ärver från din mor).

Omregistrering till dig måste utföras av en notarie.

Om du har ett intyg om arv, kan du förmodligen ens gå till fastighetsregistret.

Men lämna det att göra med en notarie.

Related questions

Rapporter till skattekontoret automatiskt när arv eller måste rapportera det när du får arv & quest;

Hur fungerar det om en vilja öppnas där man ansågs (med en tomt / skog). du måste då omedelbart göra meddelandet FA eller rapporten ändå och lära sig det av notarie? Gibts fastighetsregistret? Iaktta tidsfrister för rapportering? Snabbare och billiga

Hur kan jag skydda min son utesluta från arv & quest;

Hallå Jag är gift för andra med 3 barn från detta äktenskap. Min son (20) från hans första äktenskap förlängs till sin biologiska far. Eftersom jag har tjänat en betydande förmögenhet och en schuldenfeie egendom under mitt andra äktenskap, ser jag en

Vad har jag för skyldigheter & comma ha; om jag lägenhet arv & quest;

Vad händer när man ärver en lägenhet - vilka skyldigheter uppstår detta? Lokal skatt är klart för mig, måste du titta på något? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Verkar den första e

Jag behöver nödvändigtvis ett intyg om arv & quest;

Min mamma har min syster och jag ärvde ett sparkonto med banken. Mina föräldrar har skapat en handskriven testamente och efter min pappa dog 5 år sedan, har min mamma inte ett testamente är handskriven, där de båda indikerar oss som arvtagare. Tyvärr

Varför behöver vi ett intyg om arv & quest;

Min far är den enda arvinge. Det finns inga andra arvingar. Ett testamente existerar inte. Varför tror du ansöka om ett arv proposition, där den rättsliga följden är ännu klart? Det handlar om införandet av arvtagare till fastighetsregistret. Som är

Är det vettigt att delta i framtiden arv & quest;

Är det som en investering eller någon mening alls att delta ... i framtiden arvtagare? Om jag ärva tillsammans med min syster i några år en familj hem, är det vettigt om jag så bara en av de två arvingarna, nu är redan involverade på objektet? Rough

Kan Erbnachweis i & OpenCurlyDoubleQuote, berättigat intresse "för en fastighetsregistret insikt beprövade & quest;

För en inblick i fastighetsregistret måste visa en "berättigat intresse". Jag är co-arvinge till en fastighet som skall säljas. Jag har nu i flera dagar försöker nå någon per telefon för att be om en Erbnachweis skulle så bekräfta intresse. Sake

Vad jag arv & quest; Hur det delas & quest; Vad är min lagligt & quest; Young och desperat och tid, och tid, och tid;

Hej! Så min mormor gick bort igår. Jag är 18 år gammal och min pappa är också död, som verkligen eigl. betyder det jag direkt erbnachfolger. Så min mormor äger ett hus och mark och har även bra vad är pengar. Alla skuldfri. Mina två mostrar (syskon m

Vad menas med en total hand i den nya gemenskapen Arv & quest;

Vad är en total handen gemenskap? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Detta är fallet när en grupp människor hört gemensamt. Arvingarna ag i arv samhället. Motsatsen skulle vara den d

Vad är och komma; om VL-sparare dör - behöver pengar sinne och tid; ligga sju år innan kan ha arv & quest;

Vad händer om en VL-investerare dör. Vanligtvis pengarna har faktiskt fastställs för minst 7 år. Då kan arvingarna inte har det? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de För kontrakt spar

0
Views
0
Ccomments