B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-29

Fastighetsmäklare i Berlin

Advertisement

Kan någon föreslå en rekommendation bezgl. En fastighetsmäklare i Berlin ge? Jag vill ha mig en 2 rum och kök i Berlin Köp. Kanske det finns även en bestämmelse-free agent? För svar eller rekommendationer, skulle jag vara mycket tacksam!

answers

vill köpa via en mäklare och sedan spara provision ??? Går fel!

Ingen mäklare har tillgång till tusentals av erbjudanden och för dig att komma i fråga som knappast någon. En av de tre han har, han kommer att sälja den till dig. Med lite tur om det passar eller inte.

Min rekommendation är Immoscout. Om du har tusentals lägenheter hittades som du kan prata med agenter som har för dig just i erbjudandet.

Arbetar du för ingenting ??? Courtagefri på din fråga mäklare.

Related questions

Att köpa fastighet för investeringar i och runt Berlin där skulle investera sina & quest;

Berlin där distrikt en fastighet köp för investeringar kan fortfarande vara lönsamt? Vad skulle du rekommendera? Var är strategin? Hoppas på större ökningar i värde? Då äldre hus kan köpas i områden som Prenzlauer Berg eller Kreuzberg, för att tjäna

Plot försäljning Berlin & quest;

På något sätt jag ärvde tomter i Berlin och den första är i byggområden. Vilken mäklare kan då mycket väl sälja en byggnad mycket, Berlin kurs. Jag är inte på plats, har inte tid och visste inte. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av cer

Skattemässiga fördelarna med att köpa en fastighet i Berlin 2011. & LPAR, uthyrning och rpar;

Hej! Jag tänker i Berlin för att köpa en lägenhet och hyra den. Finns det fortfarande särskilda skatteförmåner, eller Berlin erbjuder ingen fördel jämfört med andra städer mer? Kanske har också i allmänhet ett tips på hur jag kan spara genom att köpa

Vad händer med huset om en förälder dör och det finns flera barn & quest; Ingen Berliner testam

Mina föräldrar har ett hus och en egenskap. Det finns ingen Berlin testamentet. Jag har fortfarande tre syskon. Bör nu dör en förälder, jag kommer då att inkluderas automatiskt till min andel i landet som delägare i huset, liksom mina andra syskon? O

Vilken är den bästa grön el leverantör i Berlin & quest;

Jag bor i Berlin och vill ändra min nuvarande leverantör och endast grön el. Kan du rekommendera mig en billig leverantör? Eftersom strömmen genom samma linjer som löper det finns i princip oavsett vilken stad din källa är. Jag är mycket nöjd med att

Jag behöver när jag Hartz fyra mottagare betala något för Berlin panelen o & period, vad jag behöver

Jag har varit två år Hartz fyra mottagare och vill att den första gången till panelen Berlin, och vill veta vad jag behöver för att få mat. Det är inte bara panelen. Det finns också olika distributionspunkter för kläder och bröderna i franciskanerklo

Tyska banken Berlin samma tyska banken Munich & quest;

Hittills har jag är en kund hos Sparkasse min stad. Mig är det mycket oroande att i andra städer de besparingar inte kan hjälpa mig. Är det så att Deustche Bank kan titta i Berlin på mitt konto trots att jag öppnade den i München? Jag reser en hel de

Någon som vet Fa & perioden; Konnex GmbH från Berlin

Någon som vet Fa. Konnex GmbH från Berlin och han gjorde den erfarenheten. Konnex GmbH Berlinb exempel erbjuder ett leasingavtal modell för fastigheter och investeringsmodeller. Skulle uppskatta din feedback. Jag har ingen erfarenhet, men såg på webb

Fråga WBS som en individ i Berlin

God dag tillsammans, Jag hoppas att ni kan ge mig ett svar i förväg. Till min situation: Jag är 22 år gammal, som arbetar i den offentliga sektorn och har levt i 10 år med mina föräldrar (även offentliga tjänster) i Rudow i en lägenhet, där vi står m

Berliner Testamentet med första fru - nu gift igen - blir andra hustru ingenting & quest;

Min bror har gjort tillsammans med sin första fru ein Berliner Testamentet och deras son (min brorson) bör efter döden av Zuletztversterbenden ärva allt. Nu är min bror är gift igen. Kan han hans andra hustru nu inte längre en del av arvet, skulle ha