B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter fastigheter fastighetsförsäljningar spekulation skatt egendom och plus; spekulation skatt 2012-08-23

Fastighetsförsäljningar - kontroll och LPAR, knepig fråga och rpar;

Advertisement

Hej!

Jag köpte en lägenhet i februari 2012 Jag bor i hyran redan 3 år. För professionella skäl, jag måste ändra stad och vill lägenheten i 2013 att sälja (med min tur med förlust)
Men ska en vinst uppstår, det finns undantag, säger:

"* Undantagna är tillgångar som har använts under perioden mellan förvärvet eller färdigställande och säljs exklusivt för eget yrke *** eller under året för försäljning u. I de föregående två åren för sin egen sysselsättning ****

då gäller faktiskt att jag har stannat kvar tre år i lägenheten som hyresgästen ?????

Tack för ditt svar

answers

Varför? om du fortfarande levde där, du verkligen inte behöver det andra alternativet. Det kan i alla fall inte träffas, eftersom du inte kan uthärdat tre år efter köpet.

Det första alternativet ", som uteslutande användes för eget yrke under perioden mellan köp och försäljning ... ..." är fortfarande fullt tillräcklig.

Om det var svårt, jag skulle vilja se en enkel fråga om du :-)

Du kan tacka EnnoBecker med de mest användbara svar. Börjar i morgon är det.

Related questions

Weche löneskatteklasser för vigsel och LPAR; knepig situation och rpar;

Hej, min fästman och jag gifte i juni. mamma hon fortfarande studerar. men i juni av den. Jag arbetar normalt. hon redan har en arbetsplats som konkurrerar direkt efter studien. vi tjänar lika mycket. Min fråga är nu belöna konst klasser som vi ska v

Måste för inköp av produkter på barn basaren ingen kontroll och LPAR, Mehrwersteuer & comma; Inkomstskatt & rpar; betald & quest;

Jag talade en kvinna som var på barn basar igår. Det hade de en hel del vinterkläder för sina 3 barn handlat för cirka 60 euro, vilket är extremt lågt för dem. De undersökte oftare i sådana basarer eftersom det kom till barnkläder, som annars aldrig

Internet abzocke & LPAR, rättslig fråga och rpar;

Kära herrar Jag har ett problem. Jag hade på 01:07:12 få en sms med budskapet att jag har fått ett viedeo men det kan inte spela på telefon men via Internet. Detta gjorde jag och undrar redan varför ville veta min adress och namn och har tyvärr accep

Kan kontroll Pauschbetrag & LPAR 920 € Reklam Los rpar; också starta & comma; när inga kostnader & quest;

Kan jag fixa även kontrollschablonbelopp (reklamkostnader), om några kostnader uppstår. Jag kan svara dig Quirin, eftersom det är ett fast belopp, kan starta den när som helst, oavsett om kostnaderna uppstår eller inte. Dessa paket Sid det, att göra

Måste jag verkligen att ta ledigt när en kontroll och LPAR, Stadtwerke & rpar; I mitt hem är & quest;

Hej, jag behöver verkligen ta en semester om Stadtwerke hemma behöver testa något på grund av vattenkvaliteten i min butik? Hur ofta kan jag be om en annan tidpunkt eller kanske jag kan föreslå när det skulle passa mig bäst så lätt? Jag menar om jag

Fråga att slå upp skatt och LPAR, rik Auftragstbestätigungen & quest; & rpar;

Jag har som entreprenör månad. lämna en momsdeklaration, naturligtvis, gör jag detta och skicka vid högre belopp motsvarande alltid orderbekräftelser och bekräftelser banköverföring. Under de senaste månaderna, kom igen till bidrag genom ökad inköp a

Självdeklaration: Fråga om lösa en smartphone och LPAR, mindre tillgångar och rpar;

hi, det senaste året har jag fått en ny smartphone (447,5 €). Således faller det under lågt värde tillgångar. Kort till min situation: Jag arbetar i en IT-avdelning på ett sjukhus och ta emot med telefonen förutom privata e-post och business e-post.

Har skulder med bilförsäkring och kontroll och LPAR; bil & rpar; & period; Hjälper det om jag sälja bilen till min son & quest;

Jag tog en bil till Spanien 8 år sedan. Det genom en hel del arbete, en hel del stress och den spanska lös liv helt glömt att betala min bil skatt och försäkring. Bil är för åldrar i garaget? Nu vill jag gå tillbaka till Tyskland med bil utan MOT, fö

z eller & period ;; PHI av barnet i fråga om socialförsäkrings Utbildning & LPAR B & period; FSJ & rpar;

Barn omfattas av privat sjukförsäkring av fadern sedan födseln. Mamma är och har alltid varit på det lagstadgade sjukförsäkrings. Inget erbjudande för familjen försäkring (Rose krig). Vad händer efter skilsmässan, när barnen fortfarande är försäkrad

Skatter och socialförsäkrings kontroll och LPAR, U1 & komma; U2 & comma; Inso & rpar;

Hej kära gemenskap, Vi är ett kontor gemenskap bestående av 4 personer. Vi har en sekreterare med en bruttolön på € 1,428.57. Investeringarna är annorlunda. 2x200, Mitt deltagande är 200 € 1x100 och 1xder vila.. Hur beräknar jag den del av de sociala

0
Views
0
Ccomments