B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-14

Fast pris eller inte & quest;

Advertisement

Hej, följande problem: frågade jag mitt fönster byggföretaget 2 bladig Terracedoor reparation. Han har tittat på det och gjorde en enorm Larifari vad är att göra allt som är möjligt att avlägsna både dörrpaneler inkl. Utbyggnad av skivan, etc. Jag frågade vad kostnaden och få svar, cirka 150 €! Har inte undertecknat, fick inget skrivet och termen "fast pris" inte är omtyckt. För mig var detta en utmaning kostnadsberäkning. Jag sa till honom att reparera. Rep varade. Exakt en timme med en person där han har endast gångjärn av en vinge smord (sprayolja) och skivan vid ramen limmas med silikon. Nu kom faktura från € 150 exkl. Moms med hänvisning till fast pris. Så jag var inte nöjd och frågade verkliga fördelarna lösa (timlön u. Material). nya räkningar (80 € för material!) Sedan dess komma där varandra för timpriser och materialkostnader visas, men alltid så att plus i slutet av ca 150 €. komma ut moms. Jag är villig att ens betala för den faktiska tjänster, men inte att låta mig dra över bordet.
Hur gör jag uppträda korrekt?

answers

princip har ni verkligen rätt, men om det kom till kritan, hantverkaren ett vittne och DU inte eller jag fick detta fel.

Mitt tips: sitta ner med handwerkskammer i samband som kan berätta vad som beräknas. också vet vad du förbrukat material när du bara förbrukar olja.

oh så sedan en annan sak: SILICON kommer aldrig kan verarbeitet.man till Windows fönstret inte längre übertstreichen eller glasyren / färg fjällning alltid Weider.

Related questions

Är det möjligt och komma; att hyresvärden hyran för parkeringsplats efter en lång fast pris nu tredubblats & quest;

Kan det vara så att min hyresvärd hyran för parkeringen efter en lång fast pris nu ökat till ett varv runt tre gånger? Detta bör dock redan vara orimliga hyror, eller vad tror du? Det borde vara Mietwucher men redan Du kan inte överföras för bostadsH

Vad tycker du om ett fast pris för kWh & quest;

Min nuvarande leverantör har erbjudit mig en fast pris för kWh. Vad tror du? Kan du göra något fel med det? Tror du att priset på el fortsätter att stiga? Du bör först avgöra om det fasta priset är prissatt rätt. Om så är fallet, skulle jag begå det

Erbjuda Artisan - fast pris eller uppskattning & quest;

Om jag ett erbjudande få genom en hantverkare, i de enskilda tjänsterna av pjäsen, timmar och respektive pris strategi listas, kan jag börja från ett fast pris för detta erbjudande slutliga priset eller en kostnadsberäkning, som faktiskt överskred ti

kan avstå från hyresvärd meter och fast pris verktyg bill & quest;

inte har någon av hyresvärden också installera mätare för vatten u. Värme. Gör mig nu ses en lägenhet -Ägaren räknaren är inte där. Han bestämmer priset enligt dess bedömning. Är det ens tillåtet? Ofta finns det också undantag för småhus. Detta bör m

Nu med energileverantörsavtal fast pris & quest;

Jag läste idag att energipriserna i Tyskland falla över hela linjen. Jag undrar om det kan vara meningsfullt att säkra låga priser, i vilken en med sina energileverantörer en långsiktigt avtal upphör i vilken säkrar ett fast pris. Så det finns något,

Erbjudande Noris Bank: Fast pris kredit 1000 euro och komma; 1 & percnt; eff period; Intresse & comma; 12 månader och komma; skulle du ta kredit & quest;

Föredrar be om en gäst som har sett i bilden ett erbjudande om Noris Bank: Fast pris kredit, 1000 euro, 1% eff. Räntor, varaktighet 12 månader, skulle du rekommendera detta lån? billigare hittar ekinen andra långivare. 1% är redan nu mycket litet. de

som snygg & quest - inlåningsräntan i procent eller som ett fast pris;

Vilket ska jag leta efter en insättning där kostnaderna beräknas som en procentandel av investeringsbeloppet eller som ett fast pris? Vem betalar avgifter eller för hans portföljen finns i dag, har försovit. Eftersom höjden av fyndigheten värde spela

Ska vi tar för värdepapper-Order ett fast pris eller vara flexibla och quest;

Vissa depåer Jag har sett att det finns ett fast pris per order, till exempel, 10, - Euro per beställning. Är det okej? Gå till det konto som du bara en vårdnadshavare väljer en mapp-fast pris, om du vet från början att du inte kommer att handla mång

Hur gör man ett fast pris för hantverkare prestanda från & quest;

Hej. Jag presenterar ett citat från en bok skrivare. Sitt hantverk prestanda gör en av flera produktionssteg från. Det handlar om en produkt som jag vill sälja senare. Således jag upplever inga obehagliga överraskningar och kan beräkna kostnaderna bä

Finns det mäklare till ett fast pris och sol, paket och quest;

Vänner till mig vill sälja sina hus genom en mäklare. Men frågar mest om 7% av försäljningspriset som provision. Jag såg nyligen på TV som det borde också mäklare som erbjuder sina tjänster till ett fast pris, så som en klumpsumma. Har någon informat

0
Views
0
Ccomments