B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

underhållande barn far egenföretagare minimalt underhåll 2013-01-11

Far till min dotter är oberoende och endast betala minimalt underhåll - vad kan jag göra & quest;

Advertisement

Jag har aldrig gift och jag gå vidare med far min dotter faktiskt ganska bra.
Men jag antar att han kunde betala mer underhåll. Vad kan jag göra? Hur kan du berätta?

answers

väl, en själv han gör en balans, eller en inkomst eller utgift Überschussrechnung. Så du kan läsa från sin självdeklaration, hur mycket han tjänade.

Å andra sidan har han naturligtvis att göra möjligheten (beroende på branschen) möjligen lite pengar "på sidan". som en anställd kan bara ibland arbeta illegalt.

Hej Susanne 30,

lt. den du nämnde, jag antar att fadern till din dotters faderskap officiellt erkänt så att en underhållsskyldighet?

Om du förstår varandra väl, förväntas för honom men faktiskt inte vara ett problem att visa sin inkomst - utan rättsliga åtgärder måste vidtas. Hans rättmätiga självrisk Anses bara kunde så lätt förstå om allt går lagligt. Som en far, skulle han vara alltför orolig, hans dotter väl omhändertagna att veta.

Om han vägrar att spela framför dig med riktigt öppna kort, skulle du ha då dock - till rättigheterna för din dotter att säkra - tvisten; mestadels det kommer att fungera då tyvärr plötsligt inte verkar så bra med förståelse. Om han nonchalant fuska lite, du kan honom ändå troligen inte bevisa (om du vill att alls ...), den officiella bevis på inkomst måste dock ge ändå REGELBUNDET. För kraftigt varierande månadsinkomst skulle då ha en all fest möter förväntans genomsnitt bestäms, vilket gör att varje överlevnad. Jag önskar att du kan klara detta, utom en massa problem som också skulle undvika advokatkostnader. Att något kan arbeta fantastiskt när alla beter ärlig och anständigt, jag vet, eftersom min ex-man och jag så praktisera det framgångsrikt år. Toi Toi toi och bästa hälsningar - 1000 volt

Jag tycker det är alltid bra att betalas en autonom underhåll. Vi måste sluta inte heller glömma att egenföretagare har oftast ingen regelbunden inkomst. För de flesta, varierar det helt. Eftersom det kan bli ganska nästan en månad. Enligt min mening kan man vara med en minimalt underhåll först också nöjda.
Jag tror att det är nu i alla fall en myt att småföretagare eller ens den så kallade egenföretagare eller handlare gör så mycket pengar - som kämpar tillräckligt och överleva. Detta lämnar nästan inget utrymme.
En session hjälper eftersom sannolikt att fortsätta.

Om du tvivlar om barnets far kunde betala mer, och "armrechnet" som ett slags själv i barnstöd, sedan ta ut en advokat som kan begära dokument från honom. Och sedan se dig ja. Alternativ 2, kan du också vända sig till ungdomsHälsan, som vanligtvis har sin egen underhålls kontorist, som är mycket välbekant och ofta kräver underhåll dig säker. Burken kan också fungera för dig. Om du ansöker om Hartz IV, då samma spel, kommer underhållsprocessorn det kommer naturligtvis att spara ALGII och kommer att försöka din ex-pojkvän zoom pull för underhåll.

Related questions

om barn far flyttar utomlands och komma; vilken rätt då reglerar mängden underhåll och strävan; Tyska lagen & quest;

min vän har valt, måste höja sin son i Spanien från far till lassen.Sie betala därmed räkningarna, men vet inte vilken lag här underhåll beräknas. Tysk rätt eller utländsk lag? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade

Jag vill far till min dotter kontrakte & comma; hänvisar grundtrygghet SGB 2

Jag bor med min son och vår "vanliga" dotter i en Wohnung.Der far till min dotter är nu oberoende för ett halvt år och vi vill flytta ihop. Nu undrar jag om jag någonsin skulle så fortfarande få stöd från kontoret eller hur mycket. Eftersom hans

Kan far för sin dotter hyresavtalet klar och komma; så bara de bebodda lägenheten och strävan;

En vän rapporterade idag tror att en hyresvärd har vägrat som avslutades med honom hyresavtalet för inköp av lägenheten med sin dotter. Slutligen kommer vän betala hyran för sin dotter. Så varför kan inte bli part till hyresvärden, han, medan hans do

Jag får för 23 år den stora änkepensionen och period; Vad händer i skilsmässa efter omgifte & quest;

Jag får för närvarande den stora änkepensionen sedan 1986, också en liten pension som en änka förutom fordringar från den lagstadgade olycksfallsförsäkringen. Jag tänker på omgifte. Vad uppgörelse är det? Om detta nya äktenskap skiljas, sedan överlev

Jag kan med pojkvän kontrakt och kommatecken, den inte far till min dotter & quest;

hej har ett stort problem och vet inte mer ... Jag är en ensamstående förälder med ett barn och bezihe harts. 4 skulle gärna vilja gå med min dotter och min vän tillsammans. Min vän fungerar men har också en privat konkurs köra på, och han vill betal

Jag får en grundtrygghet behöver min dotter gift för mig att betala & quest;

fick en grundsiecherung att betala min dotter för mig? Hej marylin, du redan har ställt en liknande fråga, som sagt, om du relaterar grundläggande förmåner enligt SGB XII, har din dotter att betala endast föräldrar underhåll om de tjänat mer än 100.0

Dotter får Child & comma; både i tränings- föräldrar måste betala för dem & quest;

När 18-åriga dotter i utbildning (detta ställs in) nu hennes barn bringt- världens vän är också fortfarande i skol kan det vara så att föräldrarna (dvs. farföräldrar) måste betala underhåll till den nyfödda 3 ? Gör sina föräldrar debiteras sedan med

Har en far för sin dotter som är i tids föräldrar och ingen inkomst har nu kommer mamma barnet betala & quest;

Hej! eftersom barnets far eller barn finns även för en lång tid varken barnets mor som en underhåll betalare, nu återstår bara övergången till välfärdskontoret ..... senare kan begäras skriftligen till underhåll för barn förväg. Ansvarig för ansökan

Jag får för min dotter underhållande i deklarationen om och där det anges & quest;

Hallå där ute, min ex-make betalar månatligt underhåll för min dotter. Nu har jag för 2008 (eftersom vi redan levde separat) och 2009- (eftersom vi var frånskild) fortfarande göra min självdeklaration, jag normalt arbetar. Fråga: Måste jag Ange i dek

far dog & comma, dotter är arvtagerskan & comma, vill att arvet avleda och period; Måste det hennes partner också

Min far är död. Jag är arvtagare, men vägrar arvet. Är det sant att min partner avvisar också arvet mu ?? Vi har 3 barn och gemensam vårdnad. Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Du be