B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-07

Får partnern endast under de första 14 månaderna föräldraledighet och sol, föräldrapenning & quest;

Advertisement

Hej!
Vår dotter föddes den 28.4.2010. Jag är 24 månader föräldraledighet. Den föräldrapenning jag kan dela upp till 24 månader. Min man vill ta två månader föräldraledighet och ta emot föräldra pengar. Har han måste ta 2 månader föräldraledighet under de första 14 månaderna av liv av vår dotter eller kan du senare?
Tack för svar.
katja

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Endast under de första 14 månaderna i livet! Åtminstone om han vill komma till föräldrapenning.
Om det handlar om föräldraledighet - det kan ta upp till en ålder av tre.

(Och observera dina föräldrar pengar om det. Du får bara de första 20 månader pengar)

Så exakt vet jag inte själv där, men jag har hittat en plats där allt är klart presenteras och topp förklarar http://www.arbeitsrecht.org/am-arbeitsplatz/elternzeit/?position=Links. Hoppas att det hjälper dig! Där kan du förmodligen också hitta ytterligare information om frågor som fortfarande förekommer i detta sammanhang. Jag önskar er mycket nöje mammaledig!

Related questions

Flickvän i Hartz IV får sitt första barn i oktober & comma; kommer de fortfarande få föräldrapenning & quest;

Fråga för en vän: de förväntar sig att deras första barn i oktober, avser närvarande Hartz IV - det kan fortfarande föräldrapenning innehålla? Dessa skulle behöva veta vad folk i socialdepartementet att planera exakt hur de tar det i ett lagförslag n

När får jag föräldrapenning & quest;

Min vän och jag vill efter vårt bröllop inom en snar framtid att få barn. Eftersom han arbetar ständigt som läkare och kommer att gå in i sin fars praktiken har jag tänkt på (även om få barnen lite varar), hur vi skulle kunna göra det på sitt bästa m

Om du får en änkepension & comma; trots att båda redan gått i pension är & quest;

Upp till vilken ålder du verkligen få en änkepension? Förutsatt båda är redan på pensionsåldern och maken verstirb strax efter det att han har kommit att gå i pension. Om sedan betalat sin normala pensionsåldern, som det normalt skulle få en änkepens

Jag får Hartz 4 och min vän får alg1 för vilka det är mer meningsfullt att föräldrarna pengar beantargen & quest;

Jag är för närvarande närmar förlossningen och ville mig informerad föräldrar om pengar? Men jag har läst här att det mottagare för Hartz 4 inte längre sanna föräldrar pengar som ?? Skulle det vara bättre om min vän, men inte vistas med mig och får a

Om du får en negativ Schufa post om du inte använder en online kredit & quest;

Jag undrar hur det är med online-lån, som alltid mer utbredd som t.ex. Smava, gereget vid återbetalning misslyckande. Om du får en negativ Schufa inträde om man inte fungerar, eller som sedan regleras plattform Intern kredit? Många banker tillhandahå

Jag får ett avgångs & comma; Vad måste jag uppmärksamma och hur de skatteavdrag & quest;

Jag avslutas i god tid för operativa skäl till 31.12.15! Få i Jan.16 ca 61.000 € avgångs! Vad behöver jag och hur man kan beräkna avdrag för betalning av 43.000 € Gross 2015? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Jag får inga barn stöd och tid; Kan jag kräver fortfarande underhåll och quest;

Hallå Jag började studera förra året. Men jag flyttade 300km eftersom jag fick erbjuds ett sportevenemang har en framtid. Jag har min lägenhet och min bil gratis. Också jag får en lön (Minjob) från klubben. På grund av detta, jag har ingen rätt till

Hur mycket får jag max & period; tjäna & comma; så mina föräldrar fortfarande få barnbidrag & quest;

Jag har förutom mina studier ett välbetalt deltid jobb. Var finns då gränsen? Maxgränsen är 7680 euro per år. Om du får det, ska barnbidraget utgå. Jag gick med på att det första svaret. Dock måste man notera att terminsavgifter kan läggas till detta

Om du får meddelande från försäkringsgivaren hur mycket statligt bidrag för Riester kontraktet flödade & quest;

Om du får ett meddelande från försäkringsgivaren, om och hur mycket betalades tillstånd bidrag till Riester kontraktet? Deklaration i enlighet med § 92 och 10a i EStG. Dessa ska skickas årligen. Den listar dina personuppgifter eller socialförsäkrings

Jag får pengar när jag period 3; Vecka i nya working'm sjuk & quest;

Hej .. Jag har ett nytt jobb sedan 20,9. Det är fysiskt arbete och en vecka innan jag bröt min fot. Det är dock inte ett olycksfall i arbetet. Tidigare i första och andra veckan jag var sjuk för 1 eller 2 dagar på grund av migrän och jag kunde inte,

0
Views
0
Ccomments