B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-17

Får min mor fortsätta barnbidrag & comma; när jag hänvisa till mitt barn barn stöd och strävan;

Advertisement

Jag är 23, i utbildning (nästan i 2: a året), fram till förlossningen, jag är gift och bor med min främmande fästman i hushållet.

Har min mor kommer fortfarande ha rätt till barnbidrag för mig om jag ska hänvisa ett barn stöd för min Böhnchen själv? Jag har ofta hört att detta inte är fallet, men på något sätt som inte helt logiskt för mig - och jag hoppas erfarenhet orsakade inga ärliga svar från berörda myndigheter.

Danke schon mal! :)

answers

Ja - det är bara två godkända för barnstöd, när din mor för dig och du för ditt barn!

Föräldrar också för mogna vuxna, gift barn rätt till barnbidrag, när det är i grundutbildning:

http://www.finanztip.de/kindergeld/

ansökan kan också senare.

(Utbildning certifikat!)

Som ett helt år i utbildning du kan ta ut ditt barn stöd direkt till sig själv. / fh

Related questions

Kan min mor mig och komma; 3 år gammal Tel & comma; Räkningar & comma; Jag kürtzen mitt barn stöd och strävan;

Min mamma vill att jag dra 100 euro från barnbidrag, även om jag kör min egen hushåll. Jag måste säga att jag är 17 och jag bor tillsammans med min pojkvän. men du vill att jag 100 e ta vederbörlig 3 år gammal tel. räkningen, som jag nu kommer att gö

Om faderskapet annan oäkta barn får & comma; då krymper mitt barn stöd och strävan;

Jag hänvisar barnbidrag eftersom jag är en ensamstående förälder. Barnets far blir nu enligt uppgift tillbaka ung. Kan jag har karakteriserat iin framtiden mindre för mitt barn? Jag förstår att den icke-äktenskapliga äktenskapliga barn som i underhål

Kan jag som en 17 & period, stående begäran om att jag får en del av mitt barn stöd och strävan;

Jag måste ge i månader eller år, problemet att min mamma vägrar mig Regelbunden fickpengar. Jag har ingen cent att gå på bio eller från och till med vänner för en kopp kaffe. En deltidsarbete för jag kan göra utanför skolan är svårt eftersom jag bor

Hur får jag mitt barn stöd och quest; & quest; & quest;

Hallå Jag har ett problem och att det kommer att jag har en mamma har mitt barn stöd avser den visar att jag bor med dig men tyvärr inte fallet är jag bor eftersom jag är 5 år gammal i ett hem min mor inte rapporterade en gång så 17 år. eftersom din

Hur får jag mitt barn stöd 17 år

Kära herrar, Jag är 17y.o. och min vän 20 år gammal> Jag går fortfarande i skolan och min vän gör en lärlings Hur kan jag få mitt barn stöd> människor från socialtjänsten, jag säger inte att du ska gå tillbaka till mina föräldrar> och vi vill hyr

Jag får mitt barn stöd och komma; när jag är 18 och ögonblick under min FSJ & DiacriticalAcute; s hem klä & quest;

Hej! Jag gör en FSJ, kommer nästa vecka 18 och vill komma bort från min mor och min styvfar, i staden, indiska jag arbetar. Vad ska jag göra, så jag (att kunna råd med ett hus till mig på 280 € netto per månad) mitt barn stöd komma till min Konte? En

Belönas fortsätta barnbidrag & comma; om ett barn med ett barn får & quest;

Dotter till en vän är 23 år och kommer att ta in ett par månader sitt eget barn till världen. Du får dem ännu barnbidrag. Vad händer om dottern har fört barnet till världen? Får mina bekanta sedan fortsätta barnbidrag tills hennes dotter är inte rätt

Jag ska återbetala barnbidrag som jag har gått på mitt barn & comma; Jag måste

Förra sommaren, har min vuxna son flyttade ut ur min budget. Jag har fortfarande barnbidrag och gav den till min son alltid min Überweißung. Senare visade det sig att jag inte hade någon rätt till det, och min ex-make skulle behöva gälla för att ge v

Son ett år gör studier utomlands - kommer bara en månad Hem & comma; det fortfarande barn stöd och strävan;

Vår son är bara ett år utomlands studerar - en gång i månaden han kommer hem, kan vi fortfarande få barnbidrag för honom? Han är fortfarande 24 år gammal. Tack. När barnbidrag, är det viktigt att barnbidrag sökanden i Tyskland omfattas av skattelagst

Får min dotter eller barnbidrag & comma, även om hon är gift och strävan;

För två år min dotter inte längre bor med oss. Hon är fortfarande i utbildning. Är gift mitlerweile 21 år i februari och blev mor till en dotter sedan april, för vilka det gäller barnbidrag. Om mig (bzw.Ihr) fortsätter att barnbidrag för sig själva?