B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

roande underhållande snarare föräldrar underhåll vårdhem vårdbidrag assistansersättning & plus; ganska underhållande 2012-10-10

far måste betala hospice som måste

Advertisement

Hej

Jag fick en fråga från min fru skulle ha far snart i en pflegeheim.die pension inte är tillräcklig därför kommer men den officiella till döttrarna och vill ha pengarna har tillbaka eller högst direkt en är teil.Was nu om min fru inte fungerar eftersom de ett barn har och är hemma, då pengar från mig holen.weil ja då ensam arbetare är eller jag har därför efterlikna något eftersom det är inte min vater.dann nästa är min fru har redan ewigkeiten fadern inte längre ses på grund av privata problem usw.können come ändå.

Tack för din möda

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Den sociala kontoret kommer att undersöka din fru kan betala underhåll om hon inte arbetar hon har ingen inkomst, men eftersom hon budget "kast" är det en del av din inkomst till om detta är tillräckligt för underhållsbidrag, då de kommer att få betala , Men jag tror att det skulle vara fallet endast om du tjänar mycket bra. att ha en anledning att inte betala skulle z. B. när fadern själv sina underhållsskyldighet skulle du misslyckades över tidigare.

Från kan du få något.

Din fru skulle behöva betala som en hemmafru endast när deras bidrag är så hög att det är tillräckligt för det.

Om din fru kan bevisa en zerwürfniss, vilket är mycket svårt, daaann de måste betala något. annars en del av din lön som fickpengar förväntas för din fru och hon har det under vissa omständigheter (beroende på höjden till) betala en del av det

Socialkontoret tar men i grunden minderåriga barn den överlåtna
inte möblerade hem kostar föräldrarna att slutföra (där grundläggande fördelar
vara). För detta ändamål efterlyser socialtjänsten i ett frågeformulär från barnen
uttömmande information om sina familjebakgrund och deras intäkter och
Tillgångs situation. Då barnen beräkna kontor social, i vilket belopp
måste delta i hemmet kostar föräldrarna.

Om inkomsten (pensioner och andra inkomster) från avbrytas och är fakulteten
utarmat (kassa eller egendom), sänder sedan välfärdsByrå
Enligt grundgarantin (§§ 42 ff SGB XII) och stöd för omvårdnad (§§ 61 ff SGB XII) regelbundet
otillfredsställda hem kostnaderna.

http://www.hoffmann-gress.de/skripten/Elternunterhalt.pdf

Related questions

Har min far underhåll betala för mig och komma, är 31 år gammal och inte antagits och period; & period; & period;

Jag får ett tillståndsbeslut för harts 4 för 6 månader, nu har de slutat betala efter 4 månader som min mors make tjänar på marken för mycket och måste betala för mig, jag måste säga att jag bor tillsammans med mina föräldrar och huset har skrivits o

måste fjärmat far att betala kostnaderna för skol & quest dag;

Hej. Min vän bor separerade från sin fru och dotter. Han betalar underhåll för sin dotter, som är också bra. Men nu får han regelbundet fakturor från staden som är att betala avgifterna för ER Ganztagsschule. Hans ex är dock fungera. Jag förstår och

Hur länge en amerikansk far måste betala, och han måste betala & quest;

Min make (amerikansk medborgare) och jag bor i USA och han har ett barn i Tyskland är nästan 17 år gammal. Var inte gift med mamman. Hur lång tid det ska hålla barnet lön och han måste betala alls? Den hon har grundat två för några år sedan, en av os

Social Office kräver vårdhem kostnader för min far att betala

Min far, som övergav familjen efter att han har mig (dotter) och min mor och hunden missbrukas, betalade aldrig underhåll för mig, aldrig stött mina studier är under 17 år i ett vårdhem, utan kontakt med mig. Nu tillgångar är uttömda och socialtjänst

Får man betala i butiken med så mycket pengar som du vill & quest;

Det får i en last med så mycket pengar varorna Klien betala som du vill eller affärsinnehavaren inte har begått mer än ett visst belopp i kontanter anzunhemen? Juridiskt ingen laddning är att verpdlichtet mer än 50 mynt för att ta. Men även detta kan

kan jag har min far att betala redan plichteil även om han fortfarande lever och quest; eller & period; stämma för

har inget mer att göra med min far! har varit omkring 5-6 år inte längre att tala! Så jag har frågan om jag kan stämma mitt arv redan även om han fortfarande lever? och jag har en chans att dela min paket att komma även om jag inte vet var den kommer

du måste för vän & comma; som bor i samma hushåll och Hartz IV får & comma; betala & quest;

En vän till mig för två år som bor tillsammans i ett hushåll med sin pojkvän. Han hotar nu att glida i Hartz IV. Även min Freudin fungerar, men tjänade endast şerh lite (det exakta beloppet jag vet inte). Kan det vara så i en Fakll att de fortfarande

Wohnungsbauprämie - du får den betalas av staten till sparare och strävan;

Om huset bonus det betalas direkt till avtalet besparingar när ansökan lämnas in? Ja, den kredit går till s sparkonto, eller måste undersökas på Sammanfattningsvis bosparande då mer information entnimm också här inlägget: http://www.finanzfrage.net/f

Ny lag HARTZ IV inte trätt i kraft och komma; får inte betalas ut förrän ansökan & quest pension;

Det finns alltid refereras, ingen € 5, inga pengar för barn eftersom lagen inte är i kraft (antaget). Deshlb måste då fortsättas (fram till ikraftträdandet) men betalas Rentenbeiräge och föräldraförmåner? Eller ta mass uppslukande skär omedelbart och

Vi har 3 månader med en brännare och en gascylinder uppvärmd & comma, vi får kostnaderna betalas & quest;

Vi får hartz4, uppvärmning med gas flaska, vi får pengarna tillbaka? Om du inte ansöka om uppvärmningskostnader i vinter, skulle jag med dina dokument så snart som möjligt bara för att gå till Argentina, och inte glömma denna beantragen.Und går uppvä