B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-15

Får jag betalt för källskatt hastighetstestet tillbaka & quest;

Advertisement

Får jag betalt källskatt på grund av ett test reducerad skattesats av Skatteverket som pensionär kan återvända. Jag förstår inte sammanhanget och vet inte vad jag har att framkalla. Snälla hjälp! Tack!

answers

Den inkomst av kapital + Solidaritätszuchlag zviel betalas erhölls som en pensionär tillbaka, men som en skattskyldig person med en inkomst som inte motiverar en marginell skattesats på 25% på kapitalvinster.

För detta måste du fylla i deklarationen anläggningen KAP och därmed placera en bock i avkastningstest. Dessutom måste reavinstskatten certifikat lämnas i original till skattemyndigheten.

De sammanhang:
Först av allt, det finns ingen källskatt. Det är lätt att inkomstskatt, som är begränsad till 25% och bör ha abgeltende effekt. Det fungerar inte som planerat av lagstiftaren, redan ser ett ja till den första delen av mitt svar. Skatten tas ut vid källan källskatt. Det är dock sedan 1990 års nivåer.

Related questions

Måste för mycket betalt arvode Hartz IV tillbaka & quest;

Om en Hartz IV mottagare trots korrekt information för mycket pengar har betalats, måste de sedan betala tillbaka, även om det inte är deras fel? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermo

lönat sig om krediten och komma; då du får pengar för betalning skydd försäkring tillbaka & quest;

Min kredit är nu lönat sig senare i år. Jag är klar med betalning skydd försäkring. Nu min fråga: Får jag de pengar som jag betalat för betalning skydd försäkring tillbaka och jag har rätt att återkräva pengar utan användning av betalning skydd försä

Hur får jag pengar ur en hjärt-tillbaka & quest;

Jag lärde mig genom en vän av en hjärtcykel där du investerar pengar och bör få garantier för åttafaldiga insats tillbaka. Därefter jag lånade pengar bland vänner och används där. Men nu vill jag få mig i åtnjutande av pengar för att undervisa åtta p

Hur får jag mina pengar från PayPal tillbaka & quest;

Har köpt två veckor sedan på Ebay något och betala med PayPal. Nu varorna har anlänt aldrig här och säljaren svarar inte. Hur får jag mina pengar tillbaka? PayPal är förmodligen så säker. Info för köparen skydd med PayPal med steg för steg instruktio

Om terminsavgifter avskaffas & comma; sedan får med laddnings studenter sina pengar tillbaka & quest;

Om studieavgifter verkligen avskaffas från höstterminen 2011/2012 i NRW, sedan komma till elever som har betalat studieavgifter för sina pengar tillbaka. eller en balans? Slutligen är det inte rättvist att studenten kommer att straffas i form av "Emp

Hur får jag min inkomstskatt som student tillbaka & quest;

Jag vet att frågan är kanske lite dum men jag måste göra det första gången en skatt återvända i år och är helt i en fix. Vad exakt ska jag göra eller vad Fromulare fylla igen så jag får min inkomstskatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. K

När får jag insättningen från min ägare tillbaka & quest;

Jag flyttade 7 veckor innan och skulle vilja ha mina pengar tillbaka. Hur länge kan undanhållas eftersom? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Arrendet upphör, lägenhe

Hur får man från de besparingar bankavgifter tillbaka & komma; när ATM bröts & quest;

Hej! Jag har läst på banken, att om en defekt från sina maskiner, kan gå till en bankomat av en utländsk bank och sedan avgifterna blir ersättas av Sparkasse. Detta har hänt mig nu. Hur får jag betalt? det är en hel del arbete? Har någon någonsin gjo

Hur får jag min extra gånger tillbaka & quest;

Nu har jag en fråga där jag behöver ibland en råtta !!! Jag har 6months längtar ett intervall som i tjänsten, men som inte har hört mig men en kollega omedvetet det var så splittrade. efter 6 månader han erhällt nu detta område tillbaka och blir 15mi

Hur får vi våra pengar tillbaka & quest;

Min far har internetbank misstag snarare än gruvan till fel konto, på samma bank, pengar för mig überwiesen.keine bank, varken min far eller min bank kan pengarna tillbaka Book eller begäran från ägaren av fel kontos.sie kan oss inte berätta hur vi v