B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pension änkepension pension & plus; Änkepension stora änkepension 2013-03-30

Får jag automatiskt stora änkepensionen & comma; när jag är 45 år gammal och quest;

Advertisement

Min make dog förra året i maj. Eftersom vi har 2 barn, jag får bra änkepension, även om jag bara 42 år gammal.
Nu yngsta dotter nästa års ålder. Jag är men då bara 43 och sedan får bara en liten änkepension.

Vad händer om jag är 45 år gammal? Får jag automatiskt den stora WR eller är det mig då inte längre?

Lieben Tack på förhand för svar.

Sky2004

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Egentligen har pension dina data och skulle betala dig med 45 år den stora änkepensionen igen. Men fånga en försiktighetsåtgärd kvitto och om det inte automatiskt typ av pension omvandlades, bör du åtmin pensionen fråga !!

Det beror på vilken lag pensionen betalas.

Enligt den gamla lagen, den lilla änkepensionen är 45 automatiskt omvandlas till stora.

Det är bäst att be om i pensionssystemet.

Related questions

Jag får för 23 år den stora änkepensionen och period; Vad händer i skilsmässa efter omgifte & quest;

Jag får för närvarande den stora änkepensionen sedan 1986, också en liten pension som en änka förutom fordringar från den lagstadgade olycksfallsförsäkringen. Jag tänker på omgifte. Vad uppgörelse är det? Om detta nya äktenskap skiljas, sedan överlev

Hello & period; Jag förlorar stora änkepensionen & comma; när jag har en partner & comma; av kontaktade mig är & quest;

Tyvärr, jag är ny här. Så följande fakta: Jag hänvisar stora änkepension och har en annan ny partner. Detta vill kontakta mig (bostad). Kommer jag att förlora en del av gr. Änkepension och hur gör skatten? Har två och ett mindre barn. För svar, skull

Om du får övertrassering automatiskt som bankkund och komma; eller är alltid en begäran nödvändigt & quest;

Belönas bankkund automatiskt en kredit eller endast till sökande på mitt kontoutdrag är en ram som jag verkligen inte hade kommit överens om. Kan det vara? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: w

Skulle höjden ändra änkepensionen & comma; Om en av väst till Östtyskland varp & quest;

Eller måste änkepensionen förbli densamma om du har dessa redan är upptagen? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Titta här: http: //www.welt.de/dossiers/Eine_Frage_des_Geldes/article1

Hur mycket får jag min skatte tillbaka & comma; när jag fick ett kvitto över 1000 € & quest;

Hur mycket kan jag få tillbaka den skatt när jag får ett kvitto över 1000 €? Vad ska jag tänka på? LG, Roxana Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Skattesatserna finns för närv

Jag har inkomster och komma; min vän hänvisar Hartz4 & period; Du får dem pengar av Kontor & comma; om vi drar åt samma håll och quest;

Jag har 1799 nettoresultat. Min flickvän är gravid relatera u. Måste Hartz4. Om vi ​​drar det fortfarande blir det pengar från kontoret? Om så är fallet, hur mycket? Hej! som Bedarfsgemeinschaft skulle alla inkomster ingår i beräkningen av Hartz4. Om

Om du får ett botemedel bara betalat & comma; Om du sedan kan arbeta säkert åter & quest;

Min mamma var avslå en ansökan om behandling, eftersom det är oklart om de därefter är tjänligt igen, att de återigen sitt jobb är säker till 100% är tillgängliga. Är det verkligen en anledning till avslag? Detta har följande dom finansiella testet f

Stor änkepension & comma; Skyldighet att höja & quest;

Hej Alla, Jag inkluderar stora änkepensionen sedan februari förra året. I oktober förra året fick jag en arbetare en löneökning. Retroaktiv mig är från augusti resten betalat min ökning. För närvarande var min lön inom ersättning. Även efter den retr

Vad är rabatten för stor änkepension & comma; om partnern 63 period; Ålder dör & quest;

Lt. Internet, det är en minskning i den stora änkepensionen om deras partner dog innan de fyllt 63 år. Hur stor är denna utslagsplats? Kan jag säga något om någon? Tack! Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

God dag och komma; Jag får den stora änkepensionen och period; Måste Minijob & min LPAR; 300 & comma, - & rpar; den Renvers & perioden; Rapport & quest;

God dag, jag får stora änkepension. Måste Minijob min uppgående till 300, - euro Rapport från Federal Pensionsförsäkrings? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de I änkepension kommunikat