B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

avdrag Skatt arbetskraft försäljning avdrag och plus; Arbete Home Office 2012-04-05

Fältservice med Home Office & comma; Arbetsrum avdragsgill & quest;

Advertisement

Hej gemenskap,

Jag har en fråga till inrikesdepartementet. Från 1:02:15 Jag vill föra en ny arbetsuppgifter. Sedan dess har jag arbeta som säljare på fältet och i min anställning Home Office finns, är min fråga: Vad och när kan jag sälja det?

Jag bor i en 4 rum och kök att hyra (95 kvadratmeter), är det fjärde rummet för närvarande oanvänd och jag vill att min hemmakontor hit (15sqm) där. Jag kommer att 80% av kunderna har (tjänstebil med 1% kontroll) och de erbjudanden jag kommer att skriva hemifrån. Ett kontor jag inte får arbetsgivaren. Jag har i år, rummet fortfarande herrichten (skrivbordslampor, etc. Köp). Kan jag göra dessa inköp i år har krävt? Vad som är ännu möjligt?

För dina svar, skulle jag vara mycket tacksam.

VG Dominik

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Eftersom du har ett jobb med arbetsgivaren, är först definitivt dra kostnader.

Om gränsen för 1.250, - bedriver eller avdrag för kostnader är obegränsad, beror på om denna studie är centrum för din yrkesverksamhet.

http://www.finanztip.de/haeusliches-arbeitszimmer/

I vilket fall som helst kommer du någonsin renovera rummet (vid behov), och göra några inköp i väntan på nästa år. Not Belopp över 487,90 för ett objekt (t.ex.. B. skrivbord) skall fördelas enligt yrkeslivet. Mängder kan distribueras bland dem.

Vad och när kan jag sälja det?

Proportionellt hyra, el, värme, etc. för 15 kvm. Inköp av kursen och allt alltid i år då ådragit sig kostnader - med undantag för objekt för vilka avskrivnings görs.

Vad som är ännu möjligt?

Allt som är relaterat till hemmakontoret.

Related questions

Kan kostnaden för en låssmed av Whgs- u & period; Home Office dörr öppnas lösa & quest;

Kostnaden var 170 euro. Om så är fallet, då allt är avdragsgill eller bara anteilg (genom kvadrat)? Ja, om ett lagförslag är närvarande, och detta betalades kontantlösa arbetskostnadsandelen som är avdragsgill i alla fall som hushåll entreprenadkostn

Hjälp vid avvänjning från Home Office & comma; Jag vill ha bevis tillhandahålla och komma; men hur kan jag göra det bästa & quest;

hej jag vill 2015, följande bevis för min studie ge min skatt: Ränta på skuld, uppvärmning, städning och el / vatten kostnader. Hur går jag till alla de bästa. Jag har en oljevärmare, kan jag räkna ut mitt totala förbrukningen för huset på kvadratmet

Home Office & comma; hur kan du Avdragsgilla & quest;

Jag är frilansare och använda ett rum i min hyrd lägenhet (ca 35% av golvytan) helt som mitt kontor med kundtrafik. Min hyra är 520, - € per månad, med bokslutet för de extra kostnader hända .. Hur och hur mycket (i procent?) Kan jag dra av för hyra

Skatteverket har avvisat Home Office & comma; kan även om jag som lärare endast arbete i hemmet och komma; vad gör & quest;

Skatteverket har vägrat min studie hemma, även om jag som rektor kan bara hem för att arbeta i personalrummet med många kolleger, kan jag fixa något och förbereda. Vad ska jag göra, värd en motsägelse? Eftersom du bör definitivt en invändning till öv

Studie: Vad kostar det att börja med fältservice med Home Office & quest;

Tre dagar i bilen, två dagar i inrikesdepartementet: kommer el- och uppvärmningskostnader falla till mindre eftersom ingen använder på kontoret. Vad får sedimentera? Och då för att göra ett exempel på eigengenutzem homeownership: eldningsolja för hel

har 2010 lägenheter köp & comma; 2011 siffra med sex förlust säljer & comma; är avdragsgill & quest;

Har 2010 hyrde lägenhet köpas som en investering och var tvungen att sälja under 2011 med sex-siffriga förluster. Kan jag använda förlusterna med vissa typer av skatt i inkomstdeklarationen, exempelvis inkomstskatt etc minst fortfarande göra, av effe

Home Office & comma; Werbungxkosten & comma; barnbidrag

Ett barn som är i utbildning och bor med sina föräldrar, får ett månatligt. "Lön" på ca 1000 €. En sex-månaders praktik, följs nu av en 1-års studie med "lön". Nu föräldrar vill att han sina 2 Fam.Hauses hyra ett kontor i källaren. Om

Motivet är inte specificerad barn livförsäkring på Office & comma, som bestraffas & quest;

Hej min mamma har för några år sedan som en avskild, pengar för oss som byrån bekommen.ja eventuellt unrecht.nicht trevligt men nu spaet.nach en oåtkomlig i ett annat bostadsområde, var föremål uebernommen.bei lämnar in ALG ansökan var bara berättade

Home Office & comma; Vaktmästare & comma; sedimentera skatt

När jag arbetar hemifrån och min studie kan avdragsgilla, som det ser ut för då med alla andra saker. Så du kan nöja sig proportionellt, till exempel vaktmästare av skatten? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revi

Om man tittar på som en GbR Geschätsinhaber ömsesidigt försäkrade risken & comma, bidrag avdragsgill & quest;

När varje försäkringsrisken som GbR, stolparna är då skatte abetzbar? Döden som sådan är en av de privata på risker om yrkes som sådan är lebensgefährlich- men död fördel är i sin tur ingen rörelseintäkter i GbR. Vad har det att göra med kostnader i

0
Views
0
Ccomments