B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-03-20

Fällor när man köper en penningmarknadsfond avgifter & quest;

Advertisement

Jag vill kort sikt "parkera" pengar. Enligt detta investeringsavgifter till köp och försäljning, kanske till och med överstiga räntan? Vem vet vad de ska göra?

answers

Dina "mellanhänder" som du köper dessa papper kommer att berätta exakt hur högt köpa och försäljningskostnader. Han är, men du gör något uttalande om ränteintäkter (kan).

Related questions

Fällor när man köper guld avgifter & quest;

Jag tänkte mer om jag ska investera en del av min förmögenhet överväger den finansiella krisen i guld. Nu skulle jag vilja denna möjlighet igen exakt på sina för och nackdelar kontrollera. Fällor när man köper guld för mig ytterligare kostnader eller

Var att köpa metall och Rohstoffonds & quest;

Hallå Finns det någon som vet fonden, där metallerna ingår och råvaror? Jag bor i Schweiz och begära 4 finansinstitut visade endast ett fåtal fonder. Vissa Jag kan inte se priset, är inte viktigt för mig, eftersom endast 7: 55% metall skulle därmed e

Kan man köpa börshandlade fonder utan avgifter & quest;

Kan jag köpa börshandlade fonder utan höga extra avgifter? vad du menar med extra avgifter? men jag försöker ett svar. Banker erbjuder regelbundna. Intervaller kampanjer där du kan handla ETF: er utan kostnad. På spridningen på aktiemarknaden kommer

köpa ETF: er utan för avgift & quest;

På comdirect kan köpa fram till slutet av juni ETF utan ordning avgift. Är det så märkligt att du bör tänka att ändra det, eller erbjuda kanske andra leverantörer också bara? Om så är fallet, är welchge? Detta är ett bete och växla ... på ING-Diba fä

Falla för ett köp med ett kreditkort utomlands avgifter & quest;

Jag har alltid trott att det är en fördel med ett kreditkort för att betala några avgifter när man köper utomlands. Men min vän sade nu, det är inte sant. Vad som nu korrekt? Kan jag köpa med ett kreditkort utan avgifter beror, till exempel i en buti

Hur man undviker avgifter och komma; när jag halva huset av mina föräldrar endast övergångs "och halv, köp" och halv; vill & quest;

Mina föräldrar delas upp och hålla ihop ett hus värt 128.000 euro. Min mamma vill leva ytterligare 2-3 år i huset, men min pappa kan inte betala ut. Min far har behov av pengar och starkt intresse för hans halva av huset så snart som möjligt att sälj

Måste jag betala avgifter och komma; om jag köper utomlands med Visakort & quest;

Jag måste betala avgifter för ett köp med ett Visa-kort utomlands, vilket också är fallet när man tar bort med Visakort kontanter i uttagsautomater? beroende på kreditkortsföretag och "sändning Institute är främmande användning av kreditavgifter, som

Vi har gratis Lagren & period, Kto e & period; SPK & period; Var kan vi köpa aktier utan höga avgifter & quest;

Köp oavsett VP-konto - detta är mitt tema. Kan du skilja det? Så spara pengar (om man inte är förlora med aktierna ändå ...)? Överförs sedan till den befintliga VP-konto? Tack för tips !! Du har en fri VP-konto på Sparkasse och för köp av värdepapper

Vilka avgifter för köp av aktier normala & quest;

Idag var jag helt chockad när berättade bankdirektör, avgifterna för köp av aktier, det vill säga tills han sa att det var bara 1% av inköpsvärdet, eftersom jag blev vald endast aktier med lågt marknadsvärde, slog mig den lägsta avgiften och är Bank

Avgifter kan dras när man köper försäkring från kontroll & quest;

exempel: Jag har en Riester kontrakt avslutades förra året. Dessutom har jag haft olika möten med finansiella rådgivare, där resekostnader och parkeringskostnader uppkommer. Kan jag jag lösa dessa kostnader som tillkommande kostnader i slutet ( "Förv

0
Views
0
Ccomments