B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Inland Revenue moms Tax problem bokföring skattebyrån och plus; uttalanden 2012-08-29

Fakturor utan moms som amatörkonstnärer & quest;

Advertisement

Hur fakturor utan moms som amatör artist, vad ska jag tänka på? Hur gör jag har om att göra detta utan krångel för att komma till skattemyndigheten?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

  • Hur mycket intäkter ger din hobby? Så länge det förra året jewils enligt 17.500, - Du är automatiskt små företag och betala moms. kan också ge någon identifikation.
  • Är det verkligen bara en hobby, ger aso endast förluster eller vinster? Weiss skattekontoret lite om det?
  • Jag skulle definitivt gånger alla verifikationer sammln och lagra, om du kommer att bli ombedd att göra ett uttalande. Själv kontrollera gånger, om vinst eller förlust.
  • Faktura norma med din Prvatadresse som avsändare, är adressat klar och bara beteckning konstverk och pris, och när man ska betala och hur.

Aufkeinen fall identifiera skatt. Om du inte är bara under det senaste året mer än 17.500, -gewesen.

Vit till ditt skattekontor kommunikation som du nonchalant "amatörkonstnärer" är?

Om inte, då jag skulle skriva upp där och i moms välja Kleinunternehmerregelung (tillåtet med en total omsättning under året till 17.500 euro), eftersom försäljningen skatteintäkterna är.
Den Kleinunternehmerregelung innebär att du måste visa någon mervärdesskatt och också tillåtet att dra av någon moms.

Vad kan bara hända, är att skattekontoret sade att om din artist aktivitet erziehlts vinster som kommer att beskattas där för inkomstskatt.
Solltst du bara övervägande förluster erziehlen (= hobby, hobby).
Också titta på det eftersom att du gör skattemyndigheten förlusterna inte steuermindernt i Eimkommensteuerbescheid hävdat annars kan det så småningom leda till en ytterligare betalning.

Related questions

Hur fakturor utan moms som amatörkonstnärer och komma; Vad bör jag tänka & quest;

Det beror på. Om förra året försäljningen i 17.500, - var euron, kan småföretag lagen tillämpas (i det första året så alltid). Då utan kontroll UDN då också överväga ncihts. Så länge försäljningen under 17.500, - kommer att finnas kvar, kommer det at

Fakturor med moms-ID digitalt eller per post Skicka & quest;

om jag "passerar på räkningar som jag kommer att sätta na mina kunder moms. Jag har per post (papper) eller fartyg når den digitala? Kunderna är i Tyskland. Digital är också, men bara om räkningarna kan även signeras digitalt och du tilldelade entydi

Jag måste betala vid leverans för online köp samt moms på produktpriset & quest;

När postorder eller i e-handel är alltid inklusive pris. Moms. plus leverans talet. Är fraktkostnaderna är draufgeschlagen inkluderar 19% moms eller faller här som en service till någon moms? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av

Senare återbetalningar av franska moms en bilverkstäder & quest;

Hej! Jag har reparerat min bil under min semester i Frankrike. Min tyska Begbilshandlare där jag har en begagnad bil garanti kommer att ersätta mig bara fakturabeloppet efter skatt, eftersom räkningen inte har utfärdats i hans namn. Han sa att jag ku

Moms kontor inkomstskatt & quest;

Först av allt: - Oberoende sedan tre Monaten- Keinunternehmer- månatlig betalning av moms (ingående skatt dras) - Revisorer tillgängliga Fråga: Vilka är de kostnader eller bidrag bör jag rechchen när jag gör inkomstdeklarationen i slutet av året? Exe

Minimivärdet för återbetalning av moms i Sydafrika & quest;

Jag har hört att du letar efter Anhschaffungen att man gör i Sydafrika, moms backa upp på flygplatsen innan han återvände till Tyskland i sydafrikanska tullen. Men jag tror att det finns ett minimivärde, måste ha köpt produkten för återbetalning av m

Vad behöver jag & comma; privat skriva fakturor till en arbetsgivare kan & quest;

Hi finansiella proffs, idag har jag skickade in min ansökan om ett jobb där arbetsgivaren kräver att jag skriver varje gång en faktura, med tiden jag har arbetat med honom. Detta är en mindre aktivitet och det kommer säkert att bli något mer än 350 e

Måste lämnas in fakturor för kontroll i original & quest;

Eller rika kopior? Jag medger original motvilligt hands. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Schick kopior. Om de vill originalen, frågar de om det. Särskilt kopior av intress

Köpa fysiska ädelmetaller: där är ingen moms i det & quest;

Jag förbi märkt att det kan finnas vissa ädelmetaller i fysisk köpa även moms -. Både 19% och 7%. I guld, beror det på produkten: några mynt har ingen moms, andra ännu. Som ädelmetaller sparar skatt eller i vilken version jag spara dem? här finns sak

Ange vilken moms på räkningen & quest;

Hej, jag är anställd i heltidsarbete. För övrigt, jag skriver då och då mindre artiklar för tidningen (kommer i år men bara cirka 100 euro). Nu har jag först gett en workshop för studenter vid en utbildningsinstitution. Jag får ett fast belopp på 600

0
Views
0
Ccomments