B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-31

Fakturaavgift göra en student & quest;

Advertisement

Hej, jag är en student och hade inte varit mycket till skatteverket. Bin försäkrade för närvarande i hälsa eller mina föräldrar fortfarande få stöd barn och har för närvarande ingen Minijob eller liknande. Jag har också några deklarationer som gjorts.

Nu har jag erbjudandet 2 veckor för totalt 700 € avgift Enkel katamaran i Kroatien till befälhavare. De resekostnader tas också.

Jag hoppas att någon kan berätta för mig vad jag ska betala respekt.

  1. sjukförsäkring
  2. Skatt / skattemyndigheten

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

1. Mer än 405, - euro per månad du var faktiskt sjuka avgifter. Men från den följande månaden inte längre. Så förvänta ufs år det finns så mycket mindre än 405, - Euro, så inga problem med KV.

2. 700, - Euro per år är inte intresserade skattekontoret.

Om 700 - den enda inkomst under året, ser självdeklaration också ganska dålig. Så jag skulle vänta och se om de skatteregister.

Du har en ersättning på jag tror 4200 € per år om jag inte misstar

Related questions

Om en elev efter inlämnandet av avhandlingen inte längre Student & quest;

En dotter nr. Gjorde sitt examensarbete i december 2015. Dotter nr. 2 har fått hittills (eftersom en dotter nr. Var också inskriven) studielån. Nu berättar studielån kontor som dotter nr. 2 får inte finnas några fler studielån från januari 2016. Egen

Är det värt ett sparavtal som student & quest;

Jag skulle vilja veta om idag är värt ett sparavtal. Jag är inte en student och 25 och har läst att det finns vissa fördelar. Kan någon upplysa mig? Och hur kan jag ta reda på vilken leverantör som är bäst för mig? Det finns soo många ... Vissa förde

Barnbidrag relaterade kostnader avdragsgilla som student & quest;

Kära användare, Min tidigare fråga har varit föremål inte produceras på rätt sätt. Hoppas jag kan ta itu med de ekonomiska experterna med min nya fråga. Jag är en student praktikant från april 2011 och hade under 2011 en total bruttolön på € 10,437.4

MRP för Student & quest;

Hej! Jag är en student, med hänvisning Half barnpension och arbete som elevassistent. Som för mig, att nästan alla räkningar / kostnader vanligen mot mitten / slutet av månaden kommer, pension och min lön betalas ut, men bara på den sista dagen, jag

Skatt och studenter & quest;

Jag har möjlighet min skatt retroaktiv verkan för de senaste 4 åren (dvs. 2012) fördela eller 7? Jag hade nu läsa både. Jag skulle vilja registrera min resekostnader. Tyvärr, jag har ett problem: Jag levererades från November 2013 till maj 2014 Utöve

Är en finansiell rådgivning i Horbach rekommenderade mig som student & quest;

Med mig på universitetet är från tid till annan runt Luet av Horbach och försöker prata ett i finansiell rådgivning. Gör det meningsfullt för mig som student eller mig som något angequatscht vad jag inte behöver och vill ha? Jag skulle säga ansich re

fullständig sjukförsäkring som student & quest;

Jag har hört att det var rätt sak att göra under vissa omständigheter. Kan jag inte föreställa mig. Varför skulle det vara till nytta? Det kan vara fördelaktigt för tidigt att ingå ett avtal. Ofta gör en hälsa under senare år en käppar i hjulet. Det

Kan du kan få sjukförsäkring privat som student & quest;

Kan du kan få sjukförsäkring privat som student när du inte visa vill försäkra sig lagligt? Jag hörde åtminstone. Men eftersom bidraget är för då beräknas och hur mycket är detta? Som student är du inte är föremål för obligatorisk försäkring enligt S

du betala samma belopp som en doktorand för sjukförsäkring som student & quest;

män falla som en doktorand i sjukförsäkringen även i kategorin student och så måste betala endast måttliga inlägg? Studenten sjukförsäkring går också över en viss åldersgräns. Om så är nödvändigt, en är doktorand det redan över den. Sedan finns det f

Kontroll som student & quest;

Hej! Jag har en fråga om skatter ... Jag är student och 22 år gammal. Jag kan inte få BAFFÖG. I den sista terminen semester arbetade jag exakt 50 dagar och vedient om 6000 € brutto. Nu vet jag att jag får tillbaka skatt, eftersom jag inte har arbetat

Rätten att äga barn pengar som student & quest; Hur många föräldrar Video återkoppling totalt sinne och tid; betala & quest;

Jag har upprepade gånger diskussioner med mina föräldrar på grund av kostnaden i studien. Du kan - bosatt i landet - föreställa sig inte riktigt vad kostar dig ett liv i storstaden. Jag förstår allt de säger. Jag skulle dock vilja veta vad jag skulle