B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-03-19

Faktiskt skador på mitt bagage och mig själv i en flygolycka i obegränsad

Advertisement

Belopp säkrade, om du överlever?

answers

Hej!

sorry..aber frågan finner jag sedan nu, men mer eller mindre värdelös! :)

Gå grds. efter ingreppet i varje land ersättning.

I grund och botten, skulle jag säga:

  • Om kraschen på grund av fel på flygbolaget (flygplansunderhåll, pilot fel, etc.) händer, då flygbolaget kommer förmodligen hålla.
  • Om kraschen på grund av force majeure (väder, bomb, etc.) händer, då flygbolaget är inte ansvarig.

I "Montrealkonventionen" av 1999, har en ersättning på 100.000 SDR per offer för bagage fast pris 1000 satts per passagerare bland andra. Se även http://de.wikipedia.org/wiki/Montrealer_Abkommen.

1 särskilda dragningsrätter (XDR) = 1,201 EUR

Nej, inte obegränsad täckning inte existerar!

Related questions

Har flygbolaget kompensera mig om mitt bagage försvinner & quest;

Hej, jag förra veckan har blivit inbjuden till en intervju och hade en flygning dras flera timmar bil / tåg. När jag kom strax före intervjun, har flygbolaget förlorade min resväska med min kostym. Jag var naturligtvis glad lite eftersom utan en kost

Som behöver LPAR för &; godtyckligt fogats & rpar; Skador uppstår på bagage & quest;

Hej, igår var jag på flygplatsen och på bagage karusellen har en resväska kom, som skars helt på ena sidan. Det fanns två lås på resväskan, så jag antar att någon har gjort detta medvetet. Tills jag hade min egen ryggsäck var mig lite illamående som

Ger åtkomst mitt bagage försäkring i händelse av stöld & quest;

Hej! Min fru stals påsen under vår semester. Handväska och några andra saker har gått. Finan mål är nu inte nödvändigtvis en katastrof, men var lite pengar värt ... Ingripande av en standard bagage försäkring i händelse av stöld? Nej, ingen återbetal

Vem är berättigad till skador på mitt hus & comma; Om ett träd faller i grannen det Sturm & quest;

Är det sant att jag sitta kvar på skadan, om inte en viss vindstyrka har segrat? Hur kan jag skydda mig? Kommer min fara försäkring mot risken? Eller måste angränsande försäkra sina gamla träd? Du "behöver" vindstyrka 8, så att byggnaden försäkr

Kan jag få ersättning i händelse av förlust av mitt bagage & quest;

Min kompis var 2 dagar sedan i Kroatien, flög. Hans resväska är men kom inom 2 dagar efter honom. Trots att han fördes till honom till hotellet, men för dessa två dagar, naturligtvis, hade min kompis att helt klä. Jag frågade honom vad han fick som k

Mitt bagage anländer inte och komma; med viktiga dokument för att möta & comma; Jag får ersättning & quest;

Jag var inbjuden till ett möte i Italien, alla viktiga dokument var i min resväska. Och kom inte fram, och jag var nu zugstellt två dagar senare tillbaka hem. Mötet var så värdelös. Har jag en chans att stämma flygbolaget? Frågan om mötet är ett resu

Kommer min Haurat om jag har orsakat skador i mitt eget hushåll & quest;

Jag har lagt mig på min soffa (textil läder) till gardinerna minskar. Tyget gav vika och det fanns en spricka. Kom till min hemförsäkring ????? Eftersom soffan varken brand eller vattenskador UDN heller ingen stöld har fallit offer, jag ser ingen cha

Vem är ansvarig för skador och quest;

Vi har tre ganska stora tallar i vår trädgård. Tänk om det skulle falla av en storm i trädgården av grannarna och orsaka skador där. Pays här ansvarsförsäkring eller måste dessutom försäkra sig mot sådana träd i hemförsäkringen? Principen här: ansvar

förlorat bagage på flyget gick & comma; vad är ansvar och strävan;

För en vecka nu jag väntar på min resväska. Det är inte "komma" med en Lufthansa flygning. Lufthansa Seviceline hävdar fortfarande att söka. I händelse av att den inte hittas igen. Med vilken typ av ersättning kan jag förvänta mig? Warszawakonve

Måste zusätlich köp reser bagage & quest;

Snart kommer jag att tillbringa två månader i USA. Har jag mitt bagage speciellt försäkra? Om du är ute och reser mindre än 3 månader, är resgodsförsäkringen ett slöseri med pengar mongering av försäkring Jag dessutom informeras av min försäkring när