B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-24

Fadern har sålt sitt företag till min bror och period; Han betalar dem 10 år från månad till 5000 € i månaden och period; Vad är nu quest med mitt arv &;

Advertisement

Det ger inköpsavtal vid notarie jag arv andel eftersom han faktiskt har betalat endast 10 år

answers

Din far har sålt företaget. Inköpspriset i omgångar flöden.

Vad har det att göra med arvingar? Ingenting.

Arvtagare ni båda när fadern dog. Om det händer inom de 10 år som din bror har att betala priser, kommer följande att hända:

1. Det utestående beloppet av fadern till din bror är en del av arvet.

2. Resten av arv, så vad som ärva din far, inkl. De återstående tillgångar fördelas mellan er två.

För något som köptes, finns det ingen obligatorisk del, dessutom inköpspriset var otillräcklig. Då kan det vara en blandad donation. Det skulle u. U. utlösa en obligatorisk del kosttillskott hävdar.

Men säkert du hoppas men att din pappa fortfarande lever mer än 10 år, då jag behöver alla tre inte ta itu med dessa saker.

Din arv för företaget är borta. Den för vad din far lässtt annat kvar, naturligtvis kvarstår.

Om företaget ska flytta förbi din obligatoriska delen och arvsskatt optimalt till din bror, kan de vara klokt. Skulle inträffa.

Annars håller jag med uttalanden av wfwbinder.

Related questions

Om Fel av enskilda företagare omvandlar sitt företag i en GmbH till period i syfte att begränsa och;

En av 2004. Om Fel ordnings många miljoner euro enskilda företagare omvandlar förstått sitt företag i en GmbH, -zwecks Haftungsbegrenzung-. Entreprenören är också ordförande i den nya GmbH. 100% - delägare i ett nytt företag är en engelsk LTD. GmbH f

Jag god för min bror och period; Kan jag ångra & quest;

Jag stoppade för ett år sedan för min bror. Nu har vi totalt zertritten och jag har inga mer förtroende för honom. Kan jag göra löfte omvända? Du läser företaget skall noggrant. Det finns vanligen med en bestämmelse om att "upphävande av garantin&quo

Min far i 2007 hans företag långt under värdet säljs till min bror och period; Nu har han dog

Hej! min far har sålt sitt företag 2007 med ett kapital på 25.000 euro, strax under 50.000 Euro likvida medel på kontot för endast € 13.000 till min bror. Dessutom har min far, en ytterligare totalt 25.000 euro överförs från sina privata medel som på

Kan jag registrera mitt företag på min bror och LPAR, jag är 17 & comma; han 18 & rpar; och måste jag berätta Revisorer & quest;

Jag skulle vilja öppna en kommersiell konto med eBay. Kan jag, om jag är en liten skylt över min äldre bror mitt företag? Verksamheten skulle köra bara med namn, men i slutändan jag sitter vid datorn, och köpa eller sälja produkterna. Jag kommer snar

Har begravning kostar min bror över & period, har arv knackade & period, kan jag fortfarande sitta vid deklarationen & quest;

Har begravningskostnader min avlidne bror übernommen.Habe arv I ausgeschlagen.Kann avdrag för kostnader i deklarationen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja, endast med ett

Aktier i sitt företag köpa och komma; Vad är det exakta ekonomiska fördelar för de anställda och strävan;

Vad är det exakt för en ekonomisk fördel att köpa som anställda eget företag lager? Bringts utom markdown hastigheten för att köpa ytterligare fördelar? det beror på konstruktionen, vilket gynnar bolaget att utöka erbjudanden exakt. konventionella mo

Mark med min bror geerbet & period; Hur nu delas & comma; & period; & period; & period; & quest;

Hej! min bror och jag har en bit mark ärvt, på stativet 2 hem. 1 House har kommit beboe men behöver renoveras nu lite. Den 2: a huset är från 50-talet, men nu i en grundläggande skal. Huset var rensad under de senaste åren både i och utanför ner till

Vi levererar varor till ett österrikiskt företag och leveransdatum i DTL &; från & period; Moms på det & quest;

Vi här i D, leverera varor till ett österrikiskt företag (ATU-.Nr. Tillgänglig). Men vi levererar till den tyska webbplatsen. då vi beräkna momsen? Om jag leverera till Österrike, jag låta dem så alltid. Där jag ser efter det? Vilket system används?

Mina föräldrar vill att huset för mig att skriva och tid, nu har jag min bror betala & period, vad & quest;

Vårt hus har ett värde av 412,000 tusen euro. Mina föräldrar är enda säte höger är hög bekommen.Wie det ungefärliga värdet jag måste betala min bror? Mina föräldrar är 60 och 55 år gamla. Efter hyresindex, får vi 6,33 per m2 vid 120 m2 = 760Euro! mån

Ekonomisk ersättning på Heritage för vård av fadern ca & period; För 4 år & quest;

Vad finansiell fordran har någon hemma med arv för ca 4 år hand om far? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Jag har detta finns här: Den nya arvsrätt föreskrivs att varje juridisk arv