B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-18

Få pensionsutbetalningar från Deutsche Bank AG & period; Om det fortfarande säker & comma; om banken går i konkurs & quest;

Advertisement

answers

Hej!

i konkurs i ett bolag i PSVaG övertar ytterligare pension.

http://www.psvag.de/

Om så är nödvändigt, åtkomst gränser:

https: //www.psvag.de/insolvenz-leistung/rentner-und-anwaerter/faq-fuer-rentner.h ...

hälsning

RHW

Förmodligen finns det ingen tjänstepension från Deutsche Bank, men det finns pensioner från en pensionsfond.

https: //www.test.de/Pensionskassen-Zusatzrente-ueber-den-Betrieb-1528720-2528912 ...

Den så har sett ingenting att göra så, så att när den tyska banken skulle gå i konkurs.

Men jag kan ha fel, kan du faktiskt betalas direkt av Deutsche Bank, som jag knappt kan tro ....

Jag antar att den tyska banken som andra tyska företag och företag också har överfört de pensionsåtaganden för berättigade tidigare anställda till en pensionsfond eller en pensionsfond samma pensionerna är juridiskt och ekonomiskt oberoende av avsättnings bolaget efter en konkurs ytterligare betalning.

Ja, eftersom den tyska banken inte kommer att gå i konkurs, eller är inte tillåtet att gå i konkurs.

Skulle kollapsa den tyska banken, även den tyska bank skulle bryta samman.

Igår skulle jag ha sagt ja. Idag Handelsblatt http: //www.handelsblatt.com/unternehmen/banken-versicherungen/aktie-stuerzt-auf -...

Citat: Enligt en rapport av tidningen "Fokus", den federala regeringen statligt stöd till den tyska banken uteslutas ändå. Detta signaleras i ett konfidentiellt möte med bank Chief Cryan sommar förbundskansler Angela Merkel. I statligt stöd val 2017 är ett tabu, gjorde förbundskansler påpekade.

Vilken typ pension du hänvisar från DB? Är detta omfattas av PSV? I "Fall av fallet" skulle vara mitt svar "ja" bara höjden skulle inte vara säker.

Stora företag är också skickas även i konkurs, så i ett övertagande inga pensionsförpliktelser kvarstår (se AEG).

Lt. Artikel från 2013/11/25 i WiWo hade DB då fortfarande en överlappa dina pensionsskulder 926 miljoner Som det ser ut nu ????

Hello Althaus,

är du kommer om en sådan genom "grapevine" öron?

vilken prognos redan anses vara säker?

Även uttalanden från våra politiker på insättningsgarantin inte kan ge 100% tror du, de m över havet KISSING något lättskött denna uppsats.

Tänk om de skulle tillkännages endast en liten nick, det fanns en framtida betalningsproblem ....... :-(

rimligt det skulle vara om alla sina besparingar hem butik,

om alla tänker på sig själv, är också tänkt att alla! .... grins

Tja ...... något överdriven tanke, men jag inte riktigt abwägig. ;-)

Related questions

Kan jag som kund Noris Bank fortsatte att ta ut pengar på Deutsche Bank eller & period; Deposit & quest;

Jag är kund hos Noris Bank. Eftersom omvandlingen av NB på onlinebetalningar jag gick för uttag och insättningar kassa alltid Deutsche Bank och har aldrig haft problem. Men idag kom på anteckningen på displayen betalningarna endast för tysk bank kund

samtycker det och komma; att min bank evtl & period; mina lån säljs vidare & comma; Jag måste förstå att & quest;

min sparbank sa nyligen till mig att hon skulle ge mig skriftligen att de inte kommer att sälja mina lån. Hur ska jag förstå att banken gör det och varför? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: w

Möjliga kreditvärdighet Santander Consumer Bank 2 & period, 000 euro för 6 & comma, 98 & percnt; Intresse - detta är ett bra erbjudande och quest;

Mitt lönekonto på Sparkasse är belagd (ha Usel över grupperingen), bör det snarast kompensera nu har jag ett erbjudande om Santander Bank är sanna: 2000 Euro till 6,98% ränta (som är den effektiva räntan) - detta är en bra erbjudande? Om det är inte

Om uppföljningen finansiering med de bästa räntekostnader och sol, etc och avgifter period; för mig det rätta & comma; eller jag tänker för enkel & quest;

Bra dag, såsom beskrivits ovan, mycket förenklad, är att en fråga som hemsöker mig. Detaljer: två KfW lån (30 och 55tEuro) löper från 12/31/16 och ett lån med lag / 10years inlösbara från 07/15/17 (85tEur) Jag har fått tre olika varianter av banker,

sjukpension är cirka 40 & period, - LPAR € &, Gross & rpar, ökas & comma; eller jag har fel info & quest;

Vem kan berätta för mig exakt informativ, tack på förhand. En högre pension där befintliga pensionärer en sjukpension från 2014/07/01 inte är detta endast fallet när en ny kraft skulle förverkligas. Annars var allt förblir densamma. Endast Rentendyna

Bank sparplan med en rörlig ränta väljer & comma; eller med fast ränta och quest;

När man går in i en bank sparplan, sedan en rörlig ränta bättre, eller en fast ränta? Tack! Detta är svårt att svara på pauschaal. Om du kunde säga "denna eller någon variant är bättre", så småningom alla skulle så beslutar. Fördelen med modelle

Mercedes-Benz Bank rekommenderar mig Templeton Global Return Fund & comma; WKN A0MNNP - ett bra tips & quest;

Mercedes-Benz Bank skickade mig brev informera Templeton Global Total Return Fund rekommenderar mig WKN A0MNNP, minskade försäljningen ladda 1,545% regelbundet skulle det vara 3,09%. Tror du att det är ett bra tips? Vad tror du? På grund av en minskn

Ska vi byta till rättslig kassan & comma; w & period; var försäkrad ettåriga privat & comma; bara för att nu deltid & quest;

Om du hade år av privat sjukförsäkring och nu minskar den tid, kan det då vara att man plötsligt obligatoriskt försäkrade igen i en lagstadgad fond. Jag skulle faktiskt som vissa åldrande bestämmelser har även icke redan sparat upp hittills. Du kan o

& Period; Fasta investeringar i arv & comma; Inkomster eller tillgångar i Hartz & quest;

Jag hade 2002 pågående omskolning till en ny karriär på LVA med IHK slutsats. I år började vi arv där en fast anläggning ingick som kan betalas ut först efter sex år. Nu var det dags för utbetalning av dessa. För närvarande Jag tänker Hartz IV och ha

Jag kommer att gå med min flickvän i en större lägenhet och LPAR, CA & period; 60 kvm och rpar; & comma; hur mycket hyreskostnader accepterar Argentina & quest;

Jag kommer att gå med min flickvän till en större lägenhet (60sqm), hur mycket hyreskostnader accepterar Arge? Jag får harts 4 och pension. Detta kan ge dig så godtyckligt säga ingen, eftersom det kommer att gälla för alla stadens andra villkor. Stor