B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-29

existerar inte utskrift av den elektroniska sysselsättning skattebeskedet

Advertisement

Hej Alla,
Jag tyvärr inte få den utskrift av den elektroniska företagande skatt uttalande från min arbetsgivare. Vi vill inte bara parted för gott, men det är råkar vara samma. Men är det att få data ne annat sätt? Ev. skattekontoret där arbetsgivaren betalar utförs?
Eftersom jag har nu på Skata nätet in uppgifterna, baserat på de lönebesked och få nu uppmana ett brev från skattemyndigheten att data lagras med dem ofullständig.
Vad nu ???
Finns det ne annat sätt än att kontakta den tidigare arbetsgivaren ??? För det vill jag om möjligt faktiskt undvikas: - ((
Tack så mycket på förhand för ditt svar.
Kaschwa

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Data från lönelistan kan du få annorlunda än i din AG nciht. Tyvärr är det annorlunda.

Det enda alternativet om demFinanzamt nuvarande andra data UDN en begäran från G strider, sedan gå med lönebesked för FA UDN försöka hitta skillnaderna.

Sysselsättningsskattebeskedet fortfarande måste skickas till skattebyrån, annars din begäran kan inte behandlas. Certifikatet är också ja, det företag där arbetsgivaren har betalat inkomstskatt tillbaka.

Related questions

Mars klausul och sysselsättning skattebeskedet år

Genom att tillämpa mars klausulen fakturering för 12,2013 ändrades retroaktivt för mig med ersättningsförklaringen 02.2014 och betalat extra avgifter för hus- och AV. Dessa bidrag ackumulerades därför inte i 2014. Även om klausulen mars endast avser

Är det verkligen nödvändigt att underkasta sig den elektroniska deklarationen inga bevis & quest;

Har du verkligen att underkasta sig en normal deklaration med Elster inga bevis, men endast när skattekontoret frågar? Om du gör din deklaration med Elster och digitala signatur funktioner (som är som en privatperson, normalfallet), du skickar deklar

Dispense förenklad självdeklaration

Hej alla, I den förenklade deklarationen så indikationen av mina lönesumman är nödvändigt. (Linje 3 Elektronisk sysselsättning skattebeskedet) Den elektroniska företagande skatt uttalande för 2011 jag får från min arbetsgivare varje år tyvärr mycket

400 € -Job medan sysselsättningen skattebeskedet

Hej! Jag hade en 400 € -Minijob till april 2010. Min AG sade att han beskattas jobbet schablon, ville "säkerhetsskäl" (det vill säga, för att se om jag fortfarande tog emot ett jobb) men har fortfarande mina skattekort. Feb 2010, att jag angemom

Med lön beskattas premie i Stuererklärung gilla & quest;

Hej! Jag gör min deklaration för 2011 med Elster. Jag har nu funnit att i min utskrift av den elektroniska Lohnsteruerbescheinigung min premie inte ingick, så det totala beloppet redovisas endast från mina månadslöner tillsammans. Bidraget betalades

Självdeklaration 2012

Kära gemenskapen, ville du ställa några frågor innan jag i morgon / i morgon förbi få min självdeklaration på skattebyrån. Och jag slutade i juni 2012 med min undervisning, då oh arbetade 400 € bas och efter att jag har ett heltidsjobb hittade accept

Innehåll återbetalas & comma; där Ange i deklarationen & quest; & LPAR; WISO Steuer bankboken & rpar;

God dag, min tidigare arbetsgivare hade hänvisat till mig i slutet av 2014 en lön också, som jag helt början av 2015, det vill säga bruttoåterbetalas. Nu skulle jag naturligtvis få inkomstdeklarationen. Via Internet forskning, jag vet nu att jag, jag

Expressions elektr & period; Lohnsteuerkarte 2014 & comma; det räcker för nya arbetsgivare och sökande;

Hej, jag letar överallt min skattsedel och inte kan hitta den .. behöver detta men dirngend morse redan att underteckna min utbildning kontrakt. eftersom tillräckligt av den utskrift av den elektroniska skattekort 2014 för min nya arbetsgivare? Tack

Sända Lohnsteuerkarte av arbetsgivare

Kära yrkesverksamma arbetsrätt. Jag har följande problem: Jag var från juli till Septemer 2014 om ett anställningsavtal och har varit "fula" avfärdas skall kallas, har arbetsgivare mobbade mig. Nu har jag sedan hört någonting tillbaka och missar

Är det vettigt att Steuererkläung att skicka med rekommenderat brev & quest;

Jag är rädd att förloras min deklaration per post. Makt att skicka det deshlab känna brevet med rekommenderat brev till skattebyrån eller hålla henne överdrivna? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär

0
Views
0
Ccomments