B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-17

Exchange kostar ytterligare laddning med eller utan kontroll & quest;

Advertisement

Våra kunder betalar med byte nu är vi redan över 700 Euro Wechselgebühen banken debiteras. Min chef vill kunden denna vakans redovisning nu jag vet inte om jag kommer att få ställa ut i mängden Tats. Returnerar räkningen o. Om jag gör är att ha att debitera moms, stöd begärts-tack

answers

Så det måste undersökas här om skattebefrielsen enligt § 4 nr. 8 Bu c) UStG kan ta.

När det gäller Bank <-> du det är nog inte ett problem eftersom vi kanske till och med i ett brev).

Jag anser att du bara ingen försäljning "på de finansiella fordringar, checkar och andra överlåtbara instrument och förhandlingar om dessa transaktioner" kommer att uppnå med dina kunder, men specifikt "indrivning av fordringar" är i förgrunden.

Och att ta bort ett undantag, enligt min uppfattning.

men jag skulle också gärna med någon som kan mig motbevisa här.

Hmm ... Jag skulle identifiera utan skatt beteckning som en återbetalning beräknade positionen av bankavgifter. Generellt bör du också tänka på en ren avtal, så det gör inte de "vill" återstår, men bördan är definitivt möjligt.

Slutligen bör det inte längre göras genom att ändra en betalning. Vilka är dessa kunder? Med SEPA och SWIFT går mycket lättare och förmodligen billigare.

Related questions

Jag vill ha en 2-årig utbildning gör & comma; Vad kostar kan jag börja med kontroll & quest;

Jag planerar att göra en 2-årig utbildning, vilka kostnader kan jag börja med kontroll? Jag är i kammaren i företagsekonomi av farkosten, vilket är ett bra komplement till min tidigare utbildning. Grattis till beslutet. Kostnaden, så utbildning avgif

Dator kostar avdragsgill när de används delvis professionellt & quest; Vad till att börja med kontroll & quest;

Jag har hört att du kan göra kostnaden för en dator för skatteändamål om du använder detta också delvis professionellt. Hur man ställer in sedan vid tidpunkten för kontroll, jag u. Min fru använda det professionellt, har jag mer, min fru sämre. Dator

Kan en kostar 400 Euro Jobb & LPAR, Städservice & rpar; bortsett från kontroll & quest;

Kan du känna igen en arbetare på 400 euro grund när det gäller skatt, t.ex. hushållsnära tjänster? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja - du kan göra kostnaden för en hemhjä

Holiday kostar som en resa bloggare från kontroll bosätta & quest;

Jag kör en blogg, främst temat "turism och fritid" behandlas. Först som en ren hobby började, uppnått det intäkter nu när jag versteuere också. Får jag därför avsatte min semester kostnader mot skatt? Det är kostnader som jag behöver för att utö

CEG konsument rapportering byrå har data fick jag & comma; Kreditupplysning 7 & comma, € 60 & comma; dyr kontroll & quest;

DEN CEG Creditkonsumentkrediter byrå skrev till mig att de hade information jag fick på en bank eller sparbank. En kreditupplysning jag kan begära skriftligt, men det kostar 7,60 euro. Ganska dyr kontroll. Jag skulle vilja veta vem som har fått mina

Utbildning & plus; Nebenjob & är lika; kontroll & quest;

hej, Jag är 22 år gammal och bor i NRW. börjar nästa månad ska jag börja med min undervisning. Där jag kommer att tjäna 800 € brutto per månad. Jag tar tid starkt att mitt barn stöd och min barnpension inte kommer att beviljas. Ska jag ändå få arbets

Kan jag ange betalning till mor underhåll för behövande personer i kontroll & quest;

I deklarationen finns en ruta för underhåll för behövande människor - min mamma har inte mycket hög pension, kan jag ange betalning till dem med min kontroll? Ja, som är en del av § 33 EStG det är på grund av underhållsskyldighet du har som ett barn

Där utbildare verksamhet förs in i kontroll & quest;

Jag arbetade förra året som tränare och därmed en heders kraft VHS och samtidigt. Som tränare på en skola Dessutom hade jag inkomster genom praktik (i tid efter de två första aktiviteter). Jag är i två saker osäker: Aktiviteten i VHS gäller verkligen

Kan kostnaderna avbrytas utan några tecken på kontroll & quest; - Hur & quest;

Är det möjligt att göra kostar mer i skattefordringar, från vilken man kan inte längre hitta dokumentet, men som skulle kunna redovisas normalt? Hur skulle man göra det och bevisa att du kan starta kostnaden? Vem kan detta hjälpa? Snabb och billig hj

Kan vi lösa avgift på en professionell pension konsult från kontroll & quest;

Min far gjorde sin kontroll Rentenbescheid och det har betalat en avgift. Om han kan avdragsgilla? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Skattekontoren erkänner juridiska och rä

0
Views
0
Ccomments