B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-14

Ex-lag kallar gåvor tillbaka till barnet

Advertisement

Hej alla,

Jag har en fråga.
För några veckor sedan det började att situationen eskalerade med min ex-in-law. Hon försökte med våld tränga in i min lägenhet och så vidare.
Lägenheten där jag bor bara har det leasade. Jag kommer att ta bort 2012/01/12. Nu krävs av mig att jag lät gåva hennes krubba och många andra saker i lägenheten.
Far till min dotter kommer att flytta in i lägenheten och saker att stanna där för min dotter.
Jag är ganska desperat, för om jag måste lämna grejer det ser nya rummet min dotter ganska tom.
Vad kan jag göra nu?

Tack på förhand.
hälsningar

answers

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Vänd bort. En advokat kan det du inte tar bort eftersom det finns en lag i termer donation

För det första kan din mamma ange din lägenhet alls. Om det hyrdes från henne. Eftersom huset lagen är tydlig på din sida **: -O **

Då gåvor var faktiskt återvinnas till hennes barnbarn: -O

Förutsatt att du separerar från barnets far eller det finns överhängande skilsmässa, som görs enbart förlita sig på gemensamma framtid utrustning effektivt från laglig "eliminering av grunden" (separation) kan ut krav: § 812 (1) meningen 2 BGB, SU: - O.

Som du skulle bättre inte låta det komma till en betald åtgärd, eftersom här kravet för Schenkerin lämpliga: §§ 242, 812 (1) meningen 2 BGB: -O

http://dejure.org/gesetze/BGB/812.html: -O

ser det nya rummet min dotter ganska tom. Vad kan jag göra nu?

Om du tar bort, måste du skapa ditt eget hushåll - som omfattar inrättandet av ett barnrum :-(

G imager761

Ex-lag kan inte återta presenter till dina barn. Att du inte hör hemma, men barnet.

Möbler, kläder, etc. av barnet i allmänhet spenderas på primära bostad av barnet, det vill säga när dottern bor med dig, skulle detta vara din framtida lägenhet. Bringar dotter bara några dagar per månad med Fadern är vistelseort det ganska meningslöst. När det gäller vistelse arrangemang för dotters planerat? Som har hemvist bestämningen? Där dottern rapporteras med primära bostad?

Du kan hävda att kostnaden för nya inköp du håller dig till inköp av kläder och möbler för hans dotter inte lika Ytterligare eller särskilda behov för underhåll barn. Normalt skulle en träffas i samband med äktenskapsskillnad en förordning om hur kostnaderna ska fördelas för detta ändamål.

Om jag antar att dottern kommer att leva i första hand med dig, bör du även möbler, leksaker, kläder etc. och ta användning i din lägenhet på det faktum att dottern finner en bekant miljö. Kanske du packar även när saker och ting tillsammans och transportierst det några dagar innan den officiella flyttar ut redan i den nya lägenheten? ;-)

men uppmuntrar saker kom inte tillbaka, men kräver att du vara där för dottern som är tänkt att vara Faderns bra från tid till annan fortfarande. Berättigade - eller?

Citat: "Vad ska jag göra nu?"
Ställa in nya rum nya. Vad?

Du är van tydligen att andra betalar för dig. På ett eller annat sätt,
Det kommer också att arbeta för att inrätta plantskolan.

Vill säga, du lämnar det på den. För den nya början är det inte fel att börja med nya saker.

Hon försökte våldsamt invadera min lägenhet. Lägenheten hon har hyrt.

fritt svärmor men uthyraren och din dotter, donerade saker hör inte till dig.

Mamman kan inte bara be om gåvor tillbaka. Så du kan ta de gåvor och låt den komma till en tvist är osäker. Efter alla gåvor var knappast förenas med villkor.

Related questions

Min vän gjort krets & comma; han har mina gåvor tillbaka igen eller värdet återbetalning & quest;

Min relation slutade, jag gillar att ge och en hel del. Har mitt ex nu återvända gåvor eller återbetala det monetära värdet av åtminstone? I yrkesskola skulle vi säga, har affärsbasen upphört att existera. I använda dig honom inte. Gåvorna han inte å

Jag grundades 2005 frånskild och komma; Min make har tjänat under äktenskapet mer & comma; Nu kallar han tillbaka sina pensionspoäng - han har så framgång & quest;

Nej, hans totala pensionsrätter återta, han kan inte, jag kommer att anta att du har flera barn tillsammans och han strävar efter att "hans" andel av mödrar pension. Då skulle det vara så här: Maka nytta av mödrar pension på grund av tillväxten

Inland Revenue kallar skatteåterbäring tillbaka även om företaget inte längre existerar

Jag hade fram tre år sedan registrerade en handel eftersom jag körde en nattklubb. Men verksamheten inte fungerar och jag rapporterade handeln igen. Innan drift inspelning jag ledde en renovering åtgärd, gav alla registrerar en revisor och fick av sk

överförs bostäder Riester på främmande man - nu kallar pension tillbaka och exkl bidrag och skatteförmåner i USA, och strävan;

Hello community! Jag är helt klar med nerverna och hoppas här för att hitta ett svar ... För att komma till separation av skulder vårt gemensamma hem ekonomi, jag har min man mitt uppehälle Riester i. H. v. 13.000 Euro inkl. 5000 Euro bidrag och skat

Eigenheimzulage i den inhemska försäljningen under 2010 och komma; Take-lastförändring under 2011. & comma; betala tillbaka & quest; EST relevant & quest;

Jag sålde en ägarbostad (BJ2006) i november 2010. Förändringarna nytta / belastning genom notarized till 2011/10/01. Behöver jag huset försäljning i inkomstdeklarationen för 2010 eller 2011? Måste jag ange detta alls, eftersom de genom eget bruk bör

Om barnet stöd gäldenären fortfarande verplichtet retroaktiv lön om barnet fungerar & quest;

Jag var utomlands och kunde inte betala underhåll för 14 år gammal. Jag fortfarande skyldig att betala när jag kommer tillbaka, och barnet är redan över 18 och arbetar eller gör en lärlings? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, a

Kan återvinnas med avseende på de icke-fel Betalningar & quest;

En vän har lånats ut till den andra ett belopp på 8000 euro. Men han har inget annat hjälpt honom intensivt, så att vänner har kommit överens om skriftligen att lånet balans och ingen återbetalningsskyldighet från honom. Sedan bröt vänskap och långiv

Försäljning av ett hus med livslång hemvist möjligt & quest;

Kan en tidigt överföras till barnhemmet, men föräldrarna har en livslång rätt att leva, säljas lätt? Vad händer om en clawback bestämmelse ingår i överlåtelseavtalet. Kan en tidigt överföras till barnhemmet, men föräldrarna har en livslång rätt att l

Hur högt kan uppskatta skattekontoret

Hej, om skattemyndigheterna inledde ett skatte uppskattning, hur högt måste vara den sista skattsedel. Var är proportionalitets uppskattningen? Är det 20 zillioner gånger legit? När en god vän skatten har orsakat en uppskattning som ligger utanför, i

Finns det tillgångar använder d & period; pension och period; Mor & comma; Om ett barn är oförmögen att arbeta och får grundläggande säkerhet & quest;

När till exempel förmågan hos pensionerade mor (69 år) måste användas när dottern har brutit två kurser utför endast udda jobb och får grundläggande säkerhet? Inkomsten av föräldrarna eller modern i mängden € 100.000 ska skyddas. Inkomster här långt