B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-05-02

EU pensionsansökan att dra & comma; gör det & quest;

Advertisement

Min fru har begärt EU pension.
Nu har hon utan möjlighet att arbeta igen, så en arbete hon dei fortfarande kan utföra därför en mycket svag aktivitet (6-8 timmar.)
Kan du dra tillbaka förslaget igen?

answers

om någon 6-8 timmars arbete kan han Solte försiktig andit med försiktighet tackla. eftersom om du vill efterhand i Ewerbsunfähigkeitsrente tillbaka / måste man är hårt och det sänds en gång för Argentina.

Naturligtvis kan det dra tillbaka ansökan om pension när hon bestämde sig för att återvända till arbetet, det finns bara problem om det är att återspegla stället för en annan pensionsförmån.

Så länge varken försäkringsbolaget eller Arbetsförmedlingen har bett din fru att göra begäran, kan din fru ta tillbaka honom.

Om försäkringsbolaget eller den myndighet inblandade, är det endast möjligt efter samråd med denna.

Vad 6 till 8 timmar.? På dagen, en vecka, en månad?

Related questions

Dra & comma; men när & quest;

Fakturadatum: 25.01.2012 Prestanda tid: Hyra EDP för 02/2012 I vilken månad kan jag ta piloten? Det skapar en balans. Tack. Skatten är relativt oviktigt om du bilanzierst. Min § 15 en punkt. Nr. 1 UStG säger något i riktning mot "lagligen skall betal

Pensionsansökan felaktigt & comma; vad gör & quest; & quest; & quest;

Jag har varit på 30.4.09 i partiell pension. Men jag hade felaktigt trodde mitt kontrakt löper ut den 07/01/09. Därför sökte jag vid denna tid pensionen. Nu kom ett brev från försäkringsbolaget och det har klargjorts för mig. Kan jag dra fortfarande

Hab Ebay Fehlkauf gjorde & comma; Jag kan dra sig ur köpet & quest;

Jag gjorde en dålig köpa på Ebay, jag kan dra sig ur köpet ännu? Det är inte att varorna, jag har precis köpt något jag inte behöver, precis bredvid gripas. Man kan dra sig ur köpet, men måste ställa tidigare med säljaren själv. Om säljaren inte acce

Jag har 50 euro dras skatter och komma; på 250 euro bruttolön som student & comma; men arbetade bara två dagar i juni & comma; är ok & quest;

Hej kära människor, min fråga är ovan, är det normalt? Jag tror att om man är under ett visst belopp dras ingenting! Real ne fräckhet som är bra femtedel av hela lönen! Gibts särskilt inte för studenter särskilda regler? Jag arbetar som en semester j

I min Verdienstabrechnung beloppet och en gång i grov LPAR, direkt försäkring & rpar; 398 & comma, - € dras & comma; sattes sedan och avlägsnas - är att & quest;

Jag har en finansieras genom direkt försäkring AG. Nu i min Verdienstabrechnung gång brutto 398, - € dras, sedan läggas som uppskjuten ersättning och sedan dras igen i nätet. Kan det vara rätt: brutto 3.500, - € innehåll -398, - € Direkt minskning fö

Jag avslutades & comma; men arbetsgivaren har nu avslutningen dras & comma; men nu arbetet är det inte längre rimligt & comma; eller & quest;

Men jag har ett U kontrakt. Jag var redan på RA och GT. [...} Insult bort av stöd. Nedanför rubrikraden är ett annat område för redogörelsen för omständigheterna och det har inte använts på nytt. Och det själv: Avslutningen är en ensidig ganska forma

Moderniesierung & quest; Väggar dras & comma; nytt badrum & comma; AC Electronics

Hej! har en 2 BR. Flat + kök inkl. en dusch i den. Nu finns det en ny ägare att sälja huset. Nu vill han Curr modernisera .. För närvarande finns det dusch i köket utan ytterligare separation, toaletten också, men med mur runt det. I köket, det finns

Vad ska mini-notebook max & period; kostnad & comma; så att jag till fullo kan dra den från skattebyrån & quest;

Fortfarande ne fråga: du kan berätta för mig vad mini-notebook (Jag vill köpa) max. bör kosta, så att jag kan helt dra den från skattemyndigheten också? Är 500 Euro fortfarande ok? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifiera

Behöver råd & comma; vad som är fel med och komma; att mitt lager köper HRE & comma; Qimonda dra tillbaka enda förlust & quest;

Jag behöver era goda rådet: vad är egentligen fel med mig att mina aktieförvärv dras nästan enda förlust? Jag köpte aktierna i HRE och och Qimonda. Vissa är insolvent, det andra jag exproprierade. Bara min Infineon glädja mig lite. vad kan jag säga?

Jag får 256 € änkepension & comma; vad kan jag dra av dem och quest arbetsförmedlingen;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Från din pension kan du dra bort något du bara om du skulle tjäna för mycket. Eftersom ALG II du pensionen förkortad nciht, men att ALG II kommer a